Как да накараме косата да расте по- бързо

За повечето жени е същинско мъчение да караме косата ни да расте здрава, силна и с обем. Причините да не успяваме да го постигнем са най- различни – не е добре хидратирана, не се полагат адекватни грижи за типа коса или защото не се решете достатъчно.

kosa-rastej

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Постоянно си решете косата. Много прост и лесен съвет. Но това действие, което не изисква никакви усилия, е много ключово за постигането на желаната коса. Трябва да го правите поне 3 пъти дневно. Ресането действа като релаксиращ масаж и стимулира растежа на косата.

Подстригвайте връхчетата. Не винаги обаче сме особено стриктни към този съвет. Трябва да го правите през 2- 3 kosaмесеца, за да расте нова силна коса. Освен това увредените връхчета могат да навредят на цялото коса.

Масаж с топло масло. Може да помогне много за възстановяването на увредената коса. Но за целта маслото трябва да е от бадеми или друг продукт, който има хидратиращи свойства. Масажът е само няколко минути.

Плакнете със студена вода. Когато си миете косата, накрая трябва да я изплакнете със студена вода. Това затваря кутикулата на косъма, което го кара да расте по- бързо, прави косата по- блестяща и по- мека.

Използвайте белтък. Много хора не вярват, че белтъкът помага за по- бързия растеж на косата, но не е така. Маските с яйца са много полезни за косата. Нанасяте върху косата, чакате известно време и отмивате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *