Как да изберем добър шампоан

Хубавият шампоан трябва да има повече свойства от това просто да измие косата. Нуждите на всеки човек са толкова различни, колкото и марките на пазара. Затова ни е необходимо време, за да разберем какво искаме от добрия шампоан, за да търсим подходящия.

„ЕФЕКТ- 2“ – 100% натурален лосион срещу косопад и оплешивяване!

shampoan

ВИДОВЕ ШАМПОАНИ

Има различни видове шампоани: за суха коса, за слаба и чуплива, за мазна коса, за третирана, за къдрава, без блясък, за растеж на косата, срещу косопад, за светла и пр.

Характеристики на косата

За да изберете добър шампоан, трябва да оцените всеки аспект, който ви предлага. Например, ако косата ви е права, третирана и суха, вероятно няма да откриете продукт с тези характеристики. Ще има обаче за основната, която е третираната коса, което вероятно прави косата слаба и ви пречи да е перфектно права.

Цени

Сравнете цените, но нямаме предвид да изберете най- евтиният – купете този, който ще ви е най- полезен. Дори да дадете повече пари, косата ви все пак е важна част от външния ви вид и трябва да е безупречна.

Ефекта от шампоана

Не се влияйте от рекламите, открийте този шампоан, който най- добре се отразява на косата ви.shampoan-izbor

СЪВЕТИ ЗА МИЕНЕ НА КОСАТА

Първо навлажнявате косата, слагате малко на дланта от шампоана, като количеството е колкото големината на монета.

Нанесете на косата и масажирайте внимателно в възглавничките на пръстите, докато се образува пяна. После отмийте.

Нанасяйте два пъти шампоан. Първия път – бързо, втория път – нека престои няколко минути, като през това време сапунисвате останалата част от тялото си.

Мийте си косата всеки ден, ако се потите много или сте изложени на дим или слънце. В противен случай, може да се миете и през два- три дни, за да не изсъхне много кожата на главата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *