Храни срещу бяла коса

Можете да победите битката с бялата коса и да забавите появата им, като се храните здравословно. Затова ви предлагаме някои храни, които ще ви помогнат да забавите появата им забележително.

borovinki

1 . Зеленчуци със зелени листа. Съдържат витамини В6 и В12. Те стимулират хормоните на цвета на косата и освен това, помагат да кислорода и на хранителните вещества да стигат навреме до всички клетки.

2 . Шоколад. Ако се яде умерено, има доста ползи от него. Една от тях е, че ни доставя мед, който подпомага естествения цвят на косата.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК

3 . Сьомга. Съдържа вещества като селен, който регулира основните хормони за здравата коса,bqla-kosa-hrana освен това помага срещу свободните радикали, които стимулират остаряването.

4 . Къпини, малини, боровинки и пр. Стимулират колагена, заради съдържанието на витамин С. Чрез тях стимулираме космените фоликули от корена и така допринасяме за забавянето на остаряването на кожата и косата ни. Съдържат витамини А и С, които изпълняват ролята на антиоксиданти.

5 . Бадеми. Намаляват нивото на вредния холестерол. Съдържат и витамин Е, освен мед, който не позволява на косата да изгуби естествения си цвят.

Процесът започва отвътре. За да сте млади, само трябва да внимавате какво ядете и да приемате храна срещу бели коси.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *