Грешки при употребата на преса за коса

Ако искате права и гладка коса, но не можете да го постигнете дори с преса, значи правите нещо грешно. Нека разгледаме кои са най- често срещаните грешки при употребата на уреда.

presa-kosa

1 . Не използвате топлинен протектор. Задължителен продукт, ако използвате преса. Също и ако използвате сешоар. Нанася се на косата, преди да използваме уреда. Наблегнете на връхчетата.

2. Не разделяте косата. Хващането на коса и минаването с преса, където ви падне, не е добър вариант. Разделете косата на няколко секции, така че да не пропуснете никой кичур и да подредите перфектно косата.

3. Използвате грешната температура. Нито горещо, нито леко. Така косата ви ще е здрава и права. Минете с пресата веднъж през всяка секция, бавно и без да прекъсвате.

4. Не се решете преди това. Разрешете всяка секция преди да минете с пресата. Не трябва да остават възли.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

presa

5. Не почиствате пресата. Уредът е във всекидневен контакт с продукта за коса, който използвате. Почиствайте редовно пресата с мокри кърпички.

6. Имате стара преса. Това, което преди е било добро, вече не е . Най- добре се модернизирайте, ако имате пресата от много години, за да имате перфектната прическа.

7. Минавайте с пресата през мокра коса. Ако излиза пара от косата, нещо не е както трябва. Ако използвате преса на много мокра коса, ще я изгорите. Изсушете я добре на въздух или в краен случай със сешоар.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Грешки при употребата на преса за коса"

  1. Тамара   29.07.2014 at 13:36

    Като цяло използването на преса вреди адски много на косата. Нямам как, обаче да избегнем използването й, защото всяка истинска жена трябва да изглежда перфектно във всеки един момент. Аз намерих решение на проблема и това е лосионът срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2“. Започнах да го мажа, действа много добре на косата и заздравява косъма.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *