Джинджифил за здрава коса

djindjifil-kosa-1

Открийте как да използвате джинджифила, за да подобрите състоянието на косата си!

Джинджифилът елиминира пърхота, дава блясък, предпазва от косопад и кара косата да расте по- бързо, освен че я подхранва в дълбочина. Той е ароматно растение, което се използва в кухнята като подправка, но също и в много природни рецепти. Можем да открием корена от джинджифил в натурален вид, под формата на прах и като масло.

СВОЙСТВА НА ДЖИНДЖИФИЛА ЗА КОСАТА

Практиката да се използва джинджифил за косата идва от индийската медицина аюрведа. Това е традиционна медицинска система, която се базира на употребата на различни растения с лечебни свойства.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-prodikti

Джинджифилът първоначално се използва за елиминиране на пърхота, по- късно употребата му се разширява до предпазване и хидратация на косата, ускоряване на растежа й и предпазване от косопад. Коренът от джинджифил има противовъзпалително действие.

Джинджифилът се използва ефективно срещу косопада. Ако забелязвате, че губите много коса при ресане, опитайте с корена. Не само ще спре косопада, но и ще ускори растежа на косата.

Подобряването на кръвообращението е сред най- добрите начини за справяне с косопада. Един от начините е чрез масаж. Джинджифилът е много подходящ за целта.

Срещу пърхот, направете смес от масло от джинджифил и зехтин. Нанесете върху скалпа и оставете да действа цяла нощ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *