Диета за здрава и красива коса

kosa-dieta

Косата, както и останалите части на тялото, изисква подходящ хранителен режим за нейното възстановяване и растеж. Хранене, богато на зърнени култури, бобови култури и витамини не само ще накара косата ви да расте по- бързо, но и ще направи косата по- здрава и по- силна.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

Както останалата част от тялото, косата също се нуждае от балансиран и богат на полезни вещества хранителен режим.oves-napalnqvane Има някои основни препоръки, които трябва да спазваме, когато става въпрос за растеж на косата.

За да се стимулира растежа на косата, в храненето трябва да включим подходящо количество храни, богати на витамини А и В. Те се съдържат в големи количества в:

– Зърнени култури
– Бобови култури
– Житни зародиши
– Бирена мая

Ако включите тези храни в ежедневното си меню, ще се радвате на зашеметяваща коса , която ще расте здрава и силна, без да е необходимо да използвате химии за поддръжката й.

От друга страна, се препоръчва да пиете чай от хвощ, който също е богат на минерали и витамини, подходящи за здравето и красотата на косата. За идеални резултати, пийте по 3 чаши дневно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *