Диета за красива коса

Изобщо не харесвате косата си. Дори не можете да се погледнете с огледалото. Вероятно причината е в начина ви на хранене. Затова е време да го промените: ето нашето предложение за диета за красива коса.

dieta-kosa

1 . Яжте повече зеленчуци – Те трябва да са в основата на храненето ви. Наблегнете на зеленчуците със зелени листа, броколи, моркови, ряпа и босилек.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Не забравяйте плодовете. Яжте диня, къпини, грозде и изобщо всички плодове, които обичате. Разнообразявайте ги, не яжте все едни и същи. Те са отличен източник на витамини и hrana-kosaминерали.

3 . Млечни продукти. Много са важни за здравето на костната система, но също така за зъбите, ноктите и косата. Затова не се отказвайте от млякото. Само ги избирайте да са нискомаслени.

4 . Включете ядки. Богати са на протеини, а те са важни, за да бъде косата ви блестяща и атрактивна. Може да ги добавяте към киселото си мляко сутрин или към салатите.

5 . Не преяждайте. Храните, които трудно се обработват от храносмилателната система трябва да се ядат на обяд – паста, сирене, така че да има време да се обработят до вечерта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *