7 идеи за по- бърз растеж на косата

Ако искате да имате по- дълга коса, може да го постигнете по абсолютно натурален начин. Ето нашите предложения:

krasiva-kosa-7-dni

1. Витамини за коса, кожа и нокти. Тези витамини обикновено се предписват от лекар и помагат на косата да расте бързо и да е здрава.

2. Шампоан и балсам. Различни марки предлагат шампоани и балсами за бърз растеж на косата. Изберете продукт, подходящ за вашия тип коса.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

3. Маска за коса. Колкото по- здрава е косата, толкова по- бързо ще расте. Един от начините е като я поддържате хидратирана и я предпазвате от изсушаване. Може да я използвате на десет дни или на две седмици.

keratin

4. Здрав скалп. Здравето на косата започва още от скалпа, където са фоликулите. Масажирайте скалпа, за да стимулирате нервите и да увеличите активността на фоликулите, като позволявате на косата да расте по- бързо от нормалното.

5. Кокосово масло. Един от начините да се грижите за косата е като се мажете с кокосово масло. Ако имате мазна коса, не го нанасяйте в корените. Ако косата е суха, мажете и в корените, както и целия косъм. Оставете да действа 20 минути.

6. Здравословно хранене. Това, което ядем, без съмнение се отразява на външния ни вид. Ако се храните здравословно, цялото ви тяло ще е здраво, дори и косата, защото ще получава всички необходими витамини и хранителни вещества. Може да взимате и мултивитамини, за да ускорите растежа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *