6 неща, които мъжете харесват в женските коси

Представяме ви 6 неща, които мъжете харесват на женските коси.

kosa-jena

Брюнетките печелят! 71% от мъжете признават, че харесват жени с тъмни коси, тъй като им се струва, че са по- огнени, страстни и чувствени в леглото.

Блестяща коса. Не само жените искат блестяща и копринена коса. Мъжете обожават, макар и да не го признават, женската коса да блести и да си личат грижите, които се полагат за нея.

„ЕФЕКТ- 2“ – лосионът срещу оплешивяване и косопад. ВИЖ ТУК

Естественото и неперфектното. Мъжете не си падат особено по засукани прически. Предпочитат по- естествения, леко бунтарски вид, който ги подлудява.

Не много дълги коси, но все пак дълги. Повечето мъже обичат дългата коса, т.е., да са по- надолу от раменете. kosa-pricheskiАнкетите показват, че мъжете предпочитат коси със средна дължина. Много по- малко са мъжете, които харесват късите коси.

Рисковани прически и плитки. Стилът бохо щик се харесва на 83% от мъжете, а плитките – на 76% от представителите на силния пол.

Промяна на стила. Въпреки че повечето мъже харесват жените да променят прическите и цвета си, голям процент признават, че по принцип им харесва, но рядко забелязват каква прическа има приятелката им всеки ден.

За да имате здрава, блестяща и дълга коса, трябва да полагате адекватни грижи за нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *