5 съвета при поява на първите бели коси

bqla-kosa-bilki

1. Не правете драма от това. Това наистина е съвет за красота. Не се терзайте за нещо, което е напълно естествено. Така само ще се стресирате. По- добре мислете какви нови възможности за експерименти с косата ви предоставя.

2. Не ги дърпайте. Ако мислите, че това е най- добрият начин да се справите с проблема, грешите. Не защото е вярно твърдението, че ако отскубнете един бял косъм, на негово място ще се появяват сто нови. Така рискувате да увредите скалпа.

3 Каносване. Това е натурален метод за боядисване на косата, но не толкова агресивен, колкото с боите за коса.

„РЕСТАРТ 1- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

kosa-rastej

4. Боя за коса. Ако белите косми са прекалено много или на места, на които не ни харесват, боята за коса е най- удачният вариант. Най- добре е да се боядисаме при фризьор, особено в началото, за да не допуснем някоя грешка. Избирайте такива бои, което да не са агресивни и да съдържат повече растителни вещества.

5. Хранене и движение. Причината за побеляването е, че клетките, които трябва да произвеждат цвета на косата, остаряват. За да забавим максимално този процес, трябва да водим здравословен начин на живот, с повече движение и подходящо хранене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *