4 растения срещу косопад

Спирането на косопада е напълно възможно, ако от самото начало се заемете с проблема. Има много съюзници от растителния свят, които ще ви помогнат да запазите косата си. Някои от тях заздравяват косъма, други помагат при проблеми с кръвообращението. Просто изберете това растение, което ви хареса.

косопад

 4 растения срещу косопад

„Ефект- 2“ – всички природни съставки срещу косопад! ВИЖ ТУК:

Босилекът прави косата много здрава. Смесете листата с 1 с.л. зехтин и намажете целия скалпа или само върху проблемните зони.

Ако смятате, че проблемът ви може да се дължи на лошото кръвоснабдяване и скалпа не се оросява добре, най- добре е отвара от гинко билоба. Това растение помага на съдовете да се разширяват и затова, ако това е вашият случай, щесминдух5 имате добри резултати.

Сминдухът е едно от най- използваните растения за спиране на косопад и предотвратяване на оплешивяването. Заздравява косата и я подхранва много добре. Накиснете 2 с.л. сминдух за една вечер във вода и след това я използвайте за нанасяне върху скалпа.

Лененото семе също е голям помощник в спирането на косопада. Прави косата силна и много по- подхранена. Смесете еднакви части ленено семе и вода и оставете да подейства на косата 15- 20 минути, преди да измиете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *