4 начина да направим тънката коса с повече обем

Не е лесно да се поддържа тънката коса, особено ако обичате обема. За щастие има полезни съвети, които да ни покажат как косата ни да изглежда по- добре, по- жива и по- енергична.

kosa-tanka

4. Вдигнете косата. Един от най- използваните трикове е да увеличите обема на тънката коса, като я вдигнете. Разрешете я с пръсти, за да е по- нежна. Вдигнете косата на опашка на темето.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

3. Опитайте нов цвят. Косата изглежда по- гъста и с повече обем, известно време след като сте я боядисали. За съжаление, е временно решение. Но все пак, ще ви свърши работа. Най- добре направете боядисването във фризьорски салон, за да са подходящи цвета и боята за вашата коса. Ако поддържате добре боядисаната коса, ефектът от обема ще продължи една – две седмици.

obem-kosa

2. Топли ролки. За да постигнете перфектни къдрици, при това без минимално усилие, тайната са топлите ролки. Лесно се поставят, необходими са само 15 минути, за да постигнете желания ефект. Тези ролки могат да бъдат с различни размери, в зависимост от обема, който желаете. Изчакайте ролките да изстинат, като това ще отнеме половин час. Махнете ги внимателно. След това, използвайте лак в аерозол, за да удължите ефекта.

1. Сушете косата на обратно. Друг стар трик за увеличаване обема на косата е като я сушим отдолу нагоре. Просто обърнете косата си към земята и така я изсушете. Отново използвайте лак, за да има по- дълготраен ефект.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *