Какво издава червеният цвят на косата

Ако сте червенокоса …

„Ефект – 2” за силна и блестяща коса

червенокоси жени

Цветът на косата може да издаде страшно много за навиците и здравословното състояние на всяка жена, независимо дали е естествен или не. В последното си проучване експерти от Арканзас обърнаха специално внимание на червенокосите дами, които често са определяни като една от най – големите загадки на света. Ето до какви изводи стигнаха експертите.

Господа, внимавайте с червенокосите дами

Ако жената е избрала да боядиса косата си в червено, това е сигурен признак, че има нужда от сексуална промяна. Според специалистите, този цвят подсъзнателно се използва като призив за действие към срещуположния пол. Червеното се асоциира с огъня, а огъня със страстта.

Естествено червенокосите да внимават с устата

Друго интересно нещо установено по време на проучването е, че жените с естествено червен цвят са много по – предразположени към устни инфекции, сравнено с блондинките и брюнетките. Добре е да използват препарати за поддържане на устна хигиена и редовно да ходят на преглед.

Риск от Паркинсон

Червенокосите също така са застрашени с цели 90% повече от останалите, да развият тази неприятна болест. Учените обясняват този факт с генната мутация, която предизвиква червеният цвят на косата. Превантивните мерки не са кой знае колко трудни, защото фолиевата киселина може да забави и предотврати появата на заболяването. Препоръчват прием от 400 микрограма на ден, препоръчително е да се приемат и други витамини.

Запасете се с презервативи

Червенокосите жени са най – нежните любовници на света, според проучване на Харвард. Експертите са категорични, че те изпитват много повече удоволствие от останалите и също така не пропускат нито един шанс да си го доставят.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *