Ясновидката Фидес: Двама са убийците на сестрите Белнейски, единият се крие! ИНТЕРВЮ

Ясновидката Фидес

  Фидес е от арабския етнос. Името й означава Врата към Рая. Родена е в Шумен в семейството на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов. Дядо й Хюсеин дошъл от Палестина, бил е лечител знахар. От 6-годишна започва да „вижда“ кой е откраднал кокошката на съседа например. Ванга я посочва за своя наследница. Дълги години живее и работи в Атина. По-късно до услугите й прибягват от полицията за разкриването на тежки престъпления. Работи по случаите „Белнейски“, „Гунински“, „Пара“ (дъщерята на Брендо), „Сестрите в Либия“. Търсят я и хора от подземния свят. Помага на хората с арабска защита.

Фидес, кога усетихте, че имате дарба на пророчица и лечителка?
– Бях най-странното дете в родата. Не е тайна, че съм дъщеря на легендата Мехмед Пехливанов, непобедимия 12 години борец в България и автор на незабравимата сентенция „Рънътъ прави борбътъ“. Имало в Шумен фелдшерско семейство, което казало, че ще умра на 7 години.

А аз имам един брат, роден преди мен и починал от уроки на 4 години. От там нататък баща ми бил много стресиран и никога не ме е водил на лекар, но помня, че много ме разкарваха по ходжи.

При мен проблемът беше страхова невроза след среща с човекоподобно същество, което ми каза, че имам ясновидска дарба. Оправиха ме и на 11 години вече бях много прочута. Ние бяхме трима души – Ванга, моята духовна майка Вера Кочовска и аз. Първата статия писаха за мен във вестник „Дума“ през 1989 г. Имам повече от 30 години практика. Всеки втори известен българин е минал през прага ми. С Райна Кабаиванска сме близки, помогнах на Славка Калчева, когато я обраха, спасих Емилия Масларова от тежка болест.

Сестрите Белнейски

– Какво беше първото ви предсказание?
– Кой ще умре, на кого телето ще се загуби, любовна мъка. Така съм започнала. През 1973 г. Ванга казала: „Мене ке ме наследи едно момиче от Шумен, но тя е още малко дете. Ке идете у Шумен, на гарата ке питате за момичето“. Започна да изпраща хора при мен. После получих международно признание в криминалистиката. Най-голямата ми сила е, че обичам факти. Намирам изчезнали. Хората вече са обезверени, не обичат празни приказки, искат да пипнат, да видят. За любов вече никой не идва. Тук е спешно отделение.

Водят ми парализиран човек, трябва да го вдигна. И аз нерядко го правя. Затова съм позлатена с много благословия. Трябва ми само рождената дата и малкото име на човек и влизам в аурата му. Виждам живота му 25 години напред. Работя с джинове и имам трето око.

– Търсили са ви и по случая „Белнейски“?
– Никой нищо не казваше, аз само казах, че са двама души и единият се крие. Директно казах кой е поръчителят. Пред мен са все тежки убийства. Румен Гунински, когато го отвлякоха от Студентския град, ме търси частен детектив Марин Маринов. Открихме го. През 1996 година открих убиеца на студентката от онзи нашумял случай с немската овчарка. Майката заминава за Франция, когато се връща, намира дъщеря си убита заедно с кучето. По това време си бях в Шумен, приемах по 600-700 човека на месец. Нямаше толкова много ясновидци. Видях я, млада красива софиянка, чакаше с черните си дрехи и ме питаше: „Госпожо, кой ми уби детето?“. И аз й отговорих: „Артан, македонецът, крие се във Варна“. Там го намериха.

Иво Карамански

– Имали ли сте проблеми с хората от подземния свят?
– Категорично не, защото много ги пазех. Заедно чакаха ченгета и бандити. И винаги бандитите разбираха по погледа ми, че ченгетата са отвън. Никого не съм предала. Идвали са Жан Виденов, Валентин Моллов, кредитните милионери, депутатът Георги Дилков-Лорда. На Иво Карамански му предрекох смъртта точно как ще стане. Само датата не познах. Той не повярва. Маргините не ги познавам лично, такива хора пращат други лица при мен. Питат ги: „От всички хора, които си заминаха от този свят, само вие останахте. Кой ви пази?“. Те отговарят: „Първо Аллах, след това Господ, после Фидес“.

– Къде е сега единият от братята Маргини?
– Не ми задавайте такива въпроси. Няма да ви отговоря.

– Какво ще се случи с Бойко Борисов?
– От политика не разбирам. Не е силната ми страна. Винаги съм харесвала човека Бойко. Тръгна с душата си и почнаха морално да го бият. Той никога не е имал спокойни сънища. Ако не беше той, щяхме ли да видим магистрали? Но трябваше да дава на хората повече пари, а после да строи пътища.

Това е неговата грешка. Той ще се върне, чуйте ми думата. Баща ми 15 години е бил под крилото на Тодор Живков. Той беше голям комунист. Но аз не обичам никакви партии. Искам да се оправи държавата, да се стабилизира и да имат младите светлина пред тях. Имаме почти един милион души по чужбина. Имаме много хора паднали духом, физически и психически не са добре. Те са винаги пред очите ми. Често казвам, че дяволът слезе на земята. Паднеш ли духом, тогава дяволът започва да си прави майтапи. Всичко е мисъл и енергия. Тук е втори Дубай и скоро ще го разберем. Никой няма нашите гори, нашата природа. 4444 пророка имаме. През 2018 г. ще сме добре. В момента злото и доброто много се борят, защото Господ ни пази отнякъде.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ясновидката Фидес: Двама са убийците на сестрите Белнейски, единият се крие! ИНТЕРВЮ"

  1. plenty of fish dating site   26.11.2019 at 12:33

    What’s up every one, here every one is sharing these experience, thus
    it’s pleasant to read this weblog, and I used to pay
    a visit this webpage all the time.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *