Ясновидката Анастасия Христова: През есента ще има нови избори! ИНТЕРВЮ

Анастасия Христова

  Анастасия Христова е сред популярните ясновидки в София. Десетки са доволните й клиенти, които заливат интернет страницата й със суперлативи.

Пред журналисти тя разкрива как помага на хората и споделя ясновидското си наблюдение кога страната ни ще се оправи най-после и народът ще живее по-добре.

– Как усетихте, че имате дарба да помагате на хората?
– Знам го още от дете. В моето семейство това е наследствено по женска линия – баба ми, вуйна ми, майка ми. Знаех от малка кога нещо ще се случи в семейството, раснах сред чудеса. Винаги знаех кога ще вали дъжд, дали няма да има градушка. Веднъж изтичах при баба ми и я предупредих да не излиза на нивата, защото ще вали. Тя пък, понеже беше като мен, вече знаеше.

– Кога решихте, че главното ви занимание ще бъде да помагате на хората?
– Бях на 22 години, когато загубих първородния си син. Такава страшна трагедия изведнъж изкарва от теб всичко, което си потискал във времето, защото не искаш да виждаш хората такива, каквито са в действителност. Винаги съм знаела кога един човек е добър, кога е лош. Избягвах вторите, за да не влизам в конфликти.

Лошото е, че винаги съм знаела, че мъжът ми ще почине млад но не знаех точния момент. Това също ме накара да помагам, за да не живеят и другите в страхове.

– За какви проблеми ви търсят хората?
– Обикновено когато са загубили бизнеса си, но най-често идват за любов – да се събере отново семейство например.

Имах много любопитен случай с една майка от Годеч, чиято дъщеря беше избягала във Франция и проституираше. Жената дойде с насълзени очи, показвайки ми снимка на младо момиче пред Айфеловата кула. Попитах я директно знае ли, че дъщеря й проституира. Тя се разплака и каза,че е наясно и иска да я върна. Направих специални ритуали и тя наистина се прибра. Омъжи се, роди две момичета, но свекърва й научи за миналото й. Изгони я. Момичето отново замина за Франция, взе децата си и сега работи в един ресторант. Води се дело за попечителство

– Кога ще излезем според вас от кризата?
– Питали са ме много пъти за политика, но избягвам да говоря за нея. Все пак ще кажа, че до четири години ще свърши кризата в България.

– Кой ще управлява в следващите четири години?
– Няма да е правителството, което ще се сформира сега. То ще е много шарено. Очаквам нови избори през есента.

– С какво помагат амулетите и талисманите, които правите?
– Това са две различни неща. Талисманите помагат при вземане на изпити намиране на партньор, при пътуване. Амулетът е универсален и предпазва от много неща. Има такива за бизнес, за любов.

Амулет се прави точно в определени четиринадесет дни в месеца. Талисманът пък се прави по всяко време, като се призовава архангелът на луната. Не искам да конкретизирам, за да не се юрнат хората сами да си правят подобни неща, а това е опасно.

Важно е да се знае, че някой, който е лош човек, няма шанс да се защити с амулет или талисман. Първо трябва да си изчисти лошотията и тогава да се уповава на подобни предмети.

– Те от какви материали се правят?
– Според собственото желание – от кристали, от полускъпоценни камъни. Знаем, че човекът е течен кристал и тези камъни го допълват. Трябва да има хляб и сол в тях, защото без тях човек не може да живее.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *