Ясновидецът Марчело: Запозная ли двама души, заварката веднага става! ИНТЕРВЮ

Ясновидецът Марчело

  Марчело е сред популярните софийски ясновидци. От няколко години той разкрива бъдещето и определя посоката в живота не само на обикновени хора, а и на много популярни личности. Вижда информацията чрез силното си биополе. а понякога за помощ използва руни, махало и карти таро.

– Откога се занимавате с окултни дейности, Марчело?
– Като дете с родителите ми живях дълго в Русия. Бях ученик и си спомням, че по време на военните обучения в училище винаги идваше една жена, която ми направи страхотно впечатление. Приличаше много на Алла Пугачова. Наина Владимировна се казва.

Издава много книги в Русия на мистична тематика. Смятам я за моя учителка. Винаги, когато ме виждаше, ми се усмихваше и ми казваше, че съм много лъчезарен. Каза ми, че съм роден да давам на хората положителната си енергия. Впоследствие разбрах, че тя е много известна гадателка в Русия. Била на това обучение, защото е много гъста с началството.

Тя ми даде координати, за да я потърся. Срещнах се с нея и постепенно започна да ме програмира, да ме насочва. Каза ми, че имам много чиста аура и зареждам хората с положителна енергия.

Тогава си спомням, че Филип Киркоров беше дошъл при нея. Като го видях на живо, не можах да повярвам. Винаги съм му се възхищавал. Наина ми даде насока, прочисти ми пътя, за да мога да започна да се занимавам с окултното. Баща ми не одобряваше много тези мои занимания, защото смяташе, че картите таро не са професия за мъж.

– Как получавате информацията?
– След като поговоря по телефона няколко минути с даден човек, му казвам да дойде да се видим. Тогава го наблюдавам внимателно, разглеждам био-полето му. От неговото лице започвам да получавам информация като на филмова лента.

Във всеки от нас има шесто чувство, но за да работи силно човек трябва да го развива упорито още в ранна възраст. Аз започнах от малък да чета по тази тема, да се интересувам и така разгърнах своите способности. Когато един човек дойде, винаги започвам да говоря за миналото му, защото така доказвам, че получавам наистина информация.

– За какво използвате картите таро?
– За да докажа това, което съм казал. Не обичам да идват при мен за битови неща. Понякога изпозлвам руни за гадаене, те са по-стари и от картите таро. Оригиналните са каменни. Показват душевното състояние на даден човек. Имам и махало от чист планински кристал.

То трябва да се изучава, не можеш да го хванеш и да си играеш с него. В окултното е много опасно да си самодеец. Много рядко опирам до махалото обаче. Определям с него дали има нарушения в биополето и дали човек е тръгнал в правилната посока в своя живот.

– За какво ви търсят най-често?
– Работих с една жена, която живее в Германия. При нея проблемът е любовен. Среща се с женен мъж, който не живее добре със съпругата си. Последната прави всякакви турски и цигански магии на другата. Звъни ми жената, аз й казах всичко. Тя мълчеше и беше изумена, че съм й познал. Направих й изчистване от магии, защото беше цялата замърсена. Аз съм най-силен в любовта. Много голям сватовник съм също така. Запозная ли някого, веднага става заварката.

– Какви защити правите?
– Най-силните – огнени. Те са доживот. Преди защитата винаги правя изчистване. То не става с ръкомахане, да казвам, че си изчистен, и да прочета една молитва.

Използвам метода на восъколеене. Даже си спомням как в Шоуто на Иван и Андрей едно момче разтопи восък и се хванах за главата как е възможно такова шарлатанство. Изключих телевизора. Има си технология. По време на разтопяването се четат разни неща. Девет дни при мен трае едно чистене. Нужна ми е снимка, имена, години, дата на раждане.

– Какво представляват магиите за любов?
– Много са. Имам много книги с магии, най-вече старобългарски, силни. Най-често използвам една определена магия за любов. Тя не е вредна, когато е направена професионално. Преди да започна каквото и да било действие, трябва да съм спазил една важна схема. Пиша си какви са стъпките за дадена магия, проверявам дали ми е позволено да бъда сватовник в този случай и чак тогава предприемам действия.

Има любовни ритуали със свещи и билки. С билките обаче рядко боравя, защото не е много силно, залагам на изпитани рецепти. Взема се прилеп, трябва да се обае обаче, има специални кодове. Никога не правя нещо, ако двама души не са един за друг.

Не искам да върша нещо грешно.

Карали са ме да правя и черни магии. Една жена имаше връзка с мъж, който се жени за друга. Тя обаче решава да прави магии. Аз я пратих директно на психолог. Карали са ме да съсипвам и бизнес, но отказах въпреки огромната сума, която ми предлагаха. Ако направя нещо такова, ще съм се обременил до такава степен, че ще се замърся завинаги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *