Ясновидецът Божидар Караджов: Връхлитът ни болести! ИНТЕРВЮ

Божидар Караджов
Божидар Караджов

  Ясновидецът Божидар Караджов твърди, че всеки човек е способен да промени съдбата си с около 20%. Той подчертава, че не работи с нумерология и не е астролог. Дарбата, която притежава, е свързана с проникването му във всемира и бъдещето на хората.

– В какво точно се изразява вашата дарба?
– Виждам бъдещето на хората и умея да изчиствам негативната енергия. Информацията, която давам на хората, е точна до 80%, като приоритет е здравето на всеки.

– Какви са предсказанията ви за бъдещето на България?
– През ноември ще има бум на стачки. Част от политиците ще се опитат да ги яхнат и дори да ги насочат като гняв срещу правителството. Няма да стане. Между другото, няма да се случи и 10-процентовото съкращение, за което се говори в момента. Тази идея ще претърпи корекция.

През следващата година все пак ще има 4 процента съкращения.

Политическото статукво няма да се промени. През 2014 година ще има икономически ръст от 1,5 процента.

– Трудно ли ще изкараме зимата?
– През ноември ще има няколко инцидента, свързани с неблагоприятната зимна обстановка, най-вече в югозападните райони на страната. Три грипни вълни ще ни залеят през зимата. Първата ще е през декември, втората след средата на януари, а третата – след 20 февруари. Фалити на български банки няма да има. Две от големите ни частни финансови институции ще преминат в други ръце, което няма да се отрази негативно. Иначе мнозинството от българите са като попаднали в безвремие, като че ли се реят безпомощно в една черна дупка.

Божидар Караджов– Вие имате ли клиенти от политиката или шоубизнеса?
– Да. И те са като всички останали хора – всеки иска да научи нещо за своето бъдеще – дали ще се реализират добре проектите им, ще бъдат ли здрави, какво ги очаква в любовен аспект например. Някои дори са ме питали за числата от тотото.

– Смятате ли, че много повече хора притежават вашата дарба, но не са я открили?
– Всеки човек има свойството да се докосне до Акашовите записи, тъй наречената Всемирна библиотека, която съдържа всичко, случило се в битието.

Но дори и аз не мога да науча как се определя кой получава ключа да отключи вратата на способностите, за да стигне и чете от тях.

Убеден съм обаче, че 20 процента от бъдещето е в ръцете на човек. Има път, който трябва всеки да извърви. Щом е начертан, мога да го проследя.

– Кое е най-интересното бъдеще, което сте виждали на ваш клиент?
– Ще разкажа само един случай отпреди няколко години в Хасковско. При мен дойде жена, чиято 20-годишна дъщеря страда от психическо заболяване. Видях, че майката има и друго дете което е близнак на дъщеря й, но е момче. Майката призна, но каза, че след раждането й са й казали, че то е починало.

Успяхме да го открием. Тя се свърза с него, без да има някакви претенции, без да иска да променя живота му. Всички останаха щастливи, въпреки че не се промени ситуацията.

– Добре ли се печели от вашия бизнес?
– Един човек се задоволява с много, друг – с малко. Всеки се разполага според чергата си. Парите не са най-важното, колкото и банално да звучи. Здравето е най-важното. И любимите хора до теб.

– А кризата отразява ли се на вашата професия?
– Кризата не подмина никого. Но аз я очаквах, защото я видях предварително. Самият аз не се оплаквам, защото не съм разточителен човек пък и съпругата ми също работи.

– Как хората да се пазят от измамници, които никак не са малко във вашия занаят?
– Всеки може да бъде измамен, а лошото е, че не можем да се предпазим от шарлатани. Лошото просто ни е пратено, за да се борим с него.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ясновидецът Божидар Караджов: Връхлитът ни болести! ИНТЕРВЮ"

 1. ЮЛИЯ МАНОЛОВА   29.10.2013 at 12:54

  ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ ДАРБАТА МУ,СЛЕД КАТО ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО НА ЛЮБА РИЗОВА!НЕПРЕМЕННО ЩЕ СИ КУПЯ КНИГАТА МУ.КАК МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С НЕГО?

  Отговор
 2. Магдалина Николова   13.12.2013 at 15:42

  Невероятен човек е Божидар Караджов – четеше ме като на рентген!
  Благодарна съм,че го има!Който е гледал предаването с Люба Колезич,може да си направи изводите за неговото ясновидство!
  Бъди благословен Божидаре!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *