Фолк певицата Магда с нов мъж до себе си! ИНТЕРВЮ

Магда

  Магда се съгласи да даде интервю, в което за първи път разкрива, че има нова любов до себе си. С негова помощ се възстановява от тежкия инцидент с АТВ, оставил я в количка за известен период през миналата година.

Това е и първата връзка, която певицата има след драматичните си отношения с Красимир Георгиев, за когото днес говори хладно. Покрай личното щастие тя е и в професионален подем с новия си хит „Улица на самота и грях“.

– Магда, какво ви амбицира да се върнете отново под светлините на прожекторите?
– Никога не съм слизала от голямата сцена. Може би не бях толкова продуктивна през последните години, но смятам това за голяма грешка, която ще поправя. Дължа това на хората, които харесват моите песни. Освен това догодина имам десетгодишен юбилей в „Пайнер“. Мисля да го отбележа с CD и DVD с най-добрите ми парчета.

– Вярно ли е, че има нова любов в живота ви?
– Да. Казва се Любомир. Срещнахме се покрай наши общи познати. Отскоро сме заедно, но сякаш сме се познавали цял живот. Хубавото е, че и двамата на този етап знаем какво искаме от живота. Прекарваме много време заедно, радваме се един на друг, защото живеем вече в един дом.

– Той как се отнася към професията ви?
– С разбиране, по никакъв начин не ми пречи, въпреки че нашата работа е свързана с пътувания и с мъжко внимание. Любомир ми има пълно доверие, а и аз не му давам никакви поводи за съмнения.

– С какво се занимава Любомир? Говори се, че семейството му е обвързано с правото?
– Не бих искала да говоря по този въпрос, но уточнението ви е вярно – в тази сфера са роднините му. Те са прекрасни хора, приемат ме много топло, което ме прави много щастлива.

– По-спокойна ли се чувствате в момента след премеждията през изминалата година?
– Да, след толкова трудни години и моменти наистина се чувствам по-спокойна, щастлива и обичана.

– Предишната връзка с Красимир Георгиев къде остава?
– Пред читателите на вашия вестник ще го кажа ясно и наистина за последно – тази тема е затворена страница за мен. Взаимоотношенията ми с този човек са приключили отдавна. Както всяка връзка, нормално е и в нея да е имало както нелоши, така и лоши моменти. Когато преди година и половина си направих равносметка, осъзнах, че негативите в тази връзка са били повече от хубавите емоции. Не ми бе приятно името ми постоянно да се замесва в скандали. Никога не съм търсила известността на всяка цена и славата не ми е самоцел. Аз съм певица, артист, и ако се пише за мен, то бих искала хората да ме асоциират с музиката, която правя, и с положителните емоции, които песните ми носят на феновете.

Благодарни сме един на друг за подкрепата, но дотам. Нещата отминаха. Всичко, което сме преживели, остава в миналото. Доста клюки имаше в това отношение, но по никакъв начин тези писания не са ме сломили. Те не са в основата и на отдръпването ми от голямата сцена, просто така се получи.

Преди доста говорех за личния си живот, но сега предпочитам да съм по-дискретна. Не искам любовта, която открих, да свърши. Когато започна да говоря много, имам чувството, че някой може да ме урочаса и малко ме е страх.

– Как се чувствате след инцидента?
– Сравнително добре, но не мога да кажа, че съм се възстановила напълно. Сега започвам отново да ходя на рехабилитация. Оказа се, че кракът ми е зараснал накриво. Преди няколко месеца беше последната операция, при която ми махаха пироните и планките. Може да се наложи и нова интервенция, но аз съм оптимист, че всичко ще се оправи.

– Какъв урок си извадихте от тази злополука?
– От седмиците, в които бях на легло, се научих да гледам напред. Видях колко скрита сила има у човек, сила, за която дори не подозира. Горда съм със себе си от начина, по който се справих с това тежко изпитание. Пренаредих приоритетите си, разбрах кои хора имат място до мен. Радвам се, че семейството и приятелите ми ме подкрепяха толкова силно. Месец и половина бях на легло след инцидента. След това майка ми започна да ме разхожда с инвалидната количка. После започнах да ходя и с патерици. Тях ги хвърлих доста бързо и малко след това започнах с тренировките във фитнеса и може би заради тях дойде проблемът, който имам в момента. Общо имам три операции, дано няма повече.

– Какво се случи с образованието ви в Свищов?
– Тъй като не можех да съчетавам ангажиментите си с посещаването на лекции, взех решение да прекъсна временно следването си. С оглед стеклите се обстоятелства, смятам, че ще е неуместно да продължа образованието си в Стопанската академия в град Свищов. Желая да се дипломирам като магистър по психологическа специалност и в същото време да наблегна на изучаването на чужди езици.

– Все още ли сте приятелки с Вероника?
Приятелки сме, да, но се виждаме по-рядко, имаме доста ангажименти. Тя отвори бутици в Бургас и Стара Загора. Разстоянието малко ни раздели. Знам, че е автор на кулинарната рубрика в столичен вестник. Вече има за кого да готвя и скоро ще проверя някой неин специалитет.

– Възможно ли е една изпълнителка да се издържа само от участия?
– Всичко е възможно, стига да знаеш 2 и 200. Не съм от онези, които пилеят парите си за глупости. Искам да пожелая на моите фенове една светла и пълна с топлина Коледа. Аз ще им подаря дует с известния македонски певец Игор – клипът ще излезе преди празника.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *