Фолкпевицата Ваня: Не смятам, че точно фолк певиците са създали типажа „кифла“. ИНТЕРВЮ

Ваня

  Ваня нашумя в дует с популярния диджей и тв водещ Дамян. Двамата са партньори и в живота. В последните седмици обаче изпълнителката реши да започне изцяло солова кариера. Тя разкрива защо сексуалните намеци в хита й „Котето“ не я тревожат и защо мъж никога не я е издържал.

– Ваня, защо решихте изведнъж да пеете сама?
– Всичко стана съвсем случайно. Занимавах се с музика още преди да започне връзката ни с Дамян. С него на шега записахме две песни едната от които беше „Котето“, която ни донесе някаква популярност.

Ваня и DJ Дамян

– Къде пеехте преди?
– Основно по заведения, а тогава още учех. Не беше особено лесно, но пък за сметка на това разполагах със собствени средства. След като се омъжих, спрях с пеенето и известно време се занимавах с търговия. В момента обаче нямам никакъв бизнес, като изключим музиката.

– Защо се разделихте с бившия си съпруг?
– До раздяла се стигна по много и разни причини. Не ми се ще да връщам лентата назад само ще кажа, че имам прекрасни спомени от този период на живота си, но мястото ми не беше там.

– Дамян ли ще бъде вашият партньор и в бъдеще?
– Да, с него сме един за друг. За дете не сме мислили, в плановете на Господ не се бъркаме.

– Последната ви песен иронизира т.нар. момичета кифли.
– Непрекъснато ме изумяват подобни индивиди, най-вече в интернет пространството. Вярно е, че и във фолка има жени, които изглеждат нелепо. За съжаление нивото на този бизнес в България е такова.

Ако изпълнителите печелеха достатъчно, биха си наели стилисти, които да се грижат за външния им вид. Но не смятам, че точно фолк певиците са създали типажа „кифла“.

– Какво казахте на детето си, когато чу песента ви „Котето“, която е доста цинична?
– Синът ми учи в гимназия по икономика и туризъм, доскоро се занимаваше и с футбол. За „Котето“ нищо конкретно не съм му казвала, просто му пуснах песента и се смяхме заедно. Той е достатъчно разумен, за да разбере, че това е само една песен.

– Имате ли корекции по тялото си?
– Имам на бюста и си я направих след раждането. Няма нищо по-хубаво жената да си върне самочувствието, да изглежда по-млада, да промени тази част от себе си, която не харесва. Пластичните операции повишават качеството на живот, това е факт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *