Феноменът Щерона: Спасих сестрата на Бойко Борисов! ИНТЕРВЮ

Щерона Ваклушева
Щерона Ваклушева

  Щерона Ваклушева е една от най-известните лечителки в България. Спазила е от сигурна смърт Иван Костов, боледувал от левкемия. В замяна той й помогнал за строежа на храма „Св. Пантелеймон“ в село Мирово. Наричат я още българската Майка Тереза, тъй като безкористно помага на хора, изпаднали в беда. Тези, които са се убедили в лечителските й сили, наричат храма й втори Йерусалим. Щерона придобива невероятните си способности, след като сама вижда смъртта в очите и дори прекарва 28 часа в моргата.

– Как разбрахте, че притежавате лечителска дарба от Бога, Щерона?
– Отнеха ми живота с черна магия. 28 часа бях мъртва, хвърлена в моргата. Намериха ме студенти, когато се събудих. Днес живея втори живот. Докато бях мъртва, видях другия свят. Не се лъжете, Бог има и той ми каза: „Както аз от гроба те извадих, така и ти от гроба хора ще вадиш“.

– Защо хората така често си правят магии?
– Защото си завиждат. Хората са лоши, мразят се и най-често си правят магии за смърт.

Храмът "Свети Пантелеймон"
Храмът „Свети Пантелеймон“

Аз обаче смятам, че на този свят сме за прекалено кратко, за да сме зли и да мразим. Човек трябва да помага както може на ближните си и да е в полза на другите, за да го запомнят с добро. За какво му е всичко останало, като в гроба няма да го занесе? Затова искам да помагам на хората и да ги лекувам. Никого не съм върнала и няма да го направя.

– Смятате ли, че в професията ви има много измамници?
– Има и за съжаление те правят хиляди левове. Най-опасни са тези, които се изявяват по телевизиите и използват телефони. Хората не се замислят какво правят. Нали, когато сте болни, отивате при лекаря, а не му се обаждате по телефона да ви лекува? Същото е и с магиите. Няма как някой, който не е видял каква е болката, да я излекува.

– Идват ли известни личности при вас?
– Да, веднъж дойде и сестрата на Бойко Борисов. Търсили са ме куп фолк певици, но имената им не мога да кажа. Политици често идват, за да ги лекувам, също актьори и музиканти. Веднъж ме посети шейх от Дубай и стоя няколко месеца, за да лекувам сина му.

Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова
Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова

– На обикновените хора или на звездите по-често им правят магии?
– Естествено, че на звездите, защото се набиват на очи с успехите си. Хората им завиждат и си казват: „Защо той да има, а аз да нямам!“. Заради тази завист на най-известните най-често им правят магии за болест.

– А не са ли най-голям прицел за магии политиците, които са сред най-недолюбваните хора?
– Спорно е да се твърди такова нещо. Но си спомням за оперния певец Божидар Николов. На него му бяха направили магия и гласните му струни заминаха. Когато той дойде при мен, беше много зле, но го спасих с помощта на Бога. Това може да се случи на всеки политик, певец, актьор или най-обикновен гражданин.

– Има ли добри магии?
– Добри магии няма! Магията за любов например е добра за жената, която я прави, но не за горкия, когото го стигне. Ако не му пометат, той остава влюбен в мъчителката си безусловно завинаги.

Иван Костов
Иван Костов

– Предимно от какви магии спасявате хората?
– Всяка събота и неделя в село Мирово имам прием. Работя с Бог и той ми помага да видя дали проблемът на човека е причинен от магия.

Много хора например мислят, че страдат от рак, а всъщност неразположението е вследствие на магия. Хората се оперират по няколко пъти напразно, докато магията не ги унищожи, без дори да подозират.

– Какво мислите за политическата ситуация в България?
– Още миналата година предвидих,че нещата ще се развият по този начин и ще става много по-зле, ако не се стигне до решение, изгодно и за двете страни, които да се помирят.

Ако скоро не си подадат ръце, изходът е гражданска война и ще се пролее кръв. Хората не могат вечно да протестират и скоро ще започнат да търсят по-агресивни методи за действие.

– Бойко Борисов ще се завърне ли на бял кон?
– Народът ще го избере отново и той ще се върне въпреки сегашната омраза към него и обидите, които му нанасят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *