Феноменът Боряна Тотева: Начело на България ще застане жена! ИНТЕРВЮ

Боряна Тотева

  Маг Боряна е известна с точните си политически прогнози. Преди време, когато никой не вярваше, тя предвиди, че финансовият министър в предишното правителство Симеон Дянков ще падне. Сега маг Боряна отново коментира актуалните политически събития.

– Боряна, вие познахте преди време, че бившият финансов министър ще си отиде. Имате ли и други подобни попадения?
– Повече от 13 години по два или по три пъти в годината правя политически прогнози не само за България, но и за света. Постигам около 95% точност.

Навремето познах, че Борис Елцин ще подаде оставка около две седмици преди това да се случи. Тези прогнози бяха преведени и на английски, и на немски в книгата „Ясновидство“ на проф. Игнат Игнатов.

– Вярно ли е, че сте познали още през 2002 година, че един ден Бойко Борисов ще бъде премиер?
– Да, тогава казах, че Бойко ще е лидер в даден период, а по онова време той още не участваше активно в политиката, ГЕРБ не беше създадена. Прогнозирах, че през 2009 година Борисов ще е министър-председател.

– Мислите ли, че стачките в момента нагнетяват отрицателна енергия?
Протестите няма да спрат, защото младите хора искат промяна в страната. Те се борят за подобряване на финансовото състояние, за намаляване на безработицата, по-високи пенсии и заплати, както и за премахване на монополите. Виждам и по-големи протести през есента след временно затишие.

– Ще падне ли правителството?
– Въздържам се да говоря по-категорично, но гарантирам, че ни чакат големи промени. Ще има нови избори. Мисля, че ще бъде съставено правителство, в което ще участват експерти от различни партии. Най-после в парламента ще има партия, която истински ще представлява гласа на хората.

И най-важното – молете се да няма кръв, ако стачките продължат. Ако цените на тока не паднат, ако пенсиите и заплатите не се повишат, през ноември наистина се молете на Господ.

Иконата Троеручица се намира в офиса на Боряна. Ясновидката твърди, че е заредена със силна енергия, която помага за стабилността на страната. Красивото творение е правено шест месеца от двама майстори в Пловдив и София

– Чака ли ни гладна зима?
– Още в първата си книга съм прогнозирала, че през 2013 година България ще се оттласне от дъното през второто шестмесечие. Тръгваме по правилния път на развитие.

Няма как да не бъдат решени проблемите на народа, след като той е изразил своята воля. Ако правителството не уважава желанията на хората, ще има нови стачки. И няма да има закон, който да ги забрани.

След 2015 година ще излезем напълно от кризата. Именно намесата на народа ще поведе страната към по-добро, не трябва да разчитаме само на спасители.

– Ще имаме ли нов водач?
– Промени ще има. В ръководството на държавата ще влязат доста жени. Дори виждам, че ще имаме и жена президент.

– Мнозина твърдят, че нашата нация е замираща.
– С течение на времето този проблем ще бъде решен. Това, че има турско население, не е страшно. Не бива да се гонят турците. По-важното е, че след подобряване на финансовото състояние, ще се раждат повече деца.

– Чакат ли ни нови земетресения като миналата година?
– Катаклизмите са в целия свят, защото той се пречиства.

Земетресения ще има, но не като това в Перник. В Турция виждам трус в края на годината, който ще се усети и у нас. Наводненията също няма да са като в село Бисер. Ще произтичат от липсата на грижа за почистването на коритата на реките.

– Ще се решат ли проблемите в Турция?
– Да, даже преди тези в България. Мисля, че и ЕС ще се намеси там.

– Вие, като човек със силна енергия, правите ли нещо, за да помогнете на страната да излезе от кризата?
– Разбира се. Работя по специални методи, изучени в школата на Елена Вакуленко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *