Феноменът Боряна Тотева: Битката между БСП и ГЕРБ ще е жестока! ИНТЕРВЮ

Боряна Тотева

  Феноменът Боряна е известна с политическите прогнози, които прави от години. Освен това ясновидката премахва негативни вмешателства в аурата, открива изчезнали хора и дава съвети за бизнеса.

– Кой стои зад покушението на Златко Баретата според вас?
– То е разчистване на сметки и стари дългове, но определено има и политически елемент. Стрелбата неслучайно стана на обществено място. Бяха застрашени много хора. За мен мястото на извършеното престъпление е символично.

Предстои ни още един опит за подобно убийство с личност от криминалния сектор, но този път ще бъде в провинцията. Нападението над Ахмед Доган също не е случайно, то също е свързано с политически интриги. Няма да има други подобни инциденти с политици.

Атентатът срещу Златко Баретата

– Скоро предстоят избори. Какво смятате, че ще се случи на тях?
– Опити за бъдещо коалиционно правителство се правят още от началото на годината. Ще има много сериозна борба за първото място между БСП и ГЕРБ. ДПС също ще продължи да играе важна роля въпреки оттеглянето на Ахмед Доган. Новият лидер ще държи партията стабилна и отново ще имат представители в парламента.

Съществена роля в следващото Народно събрание ще изиграе жена, която досега не е била активна сама. Тя ще допринесе за подобряването на икономическата обстановка. Сините също ще влязат в парламента въпреки противоречията помежду им.

Ахмед Доган и атентаторът Октай Енимехмедов

– Скоро бе уволнен министърът на образованието. Смятате ли, че ще има други напуснали до края на мандата на ГЕРБ?
– Ще има още един, но предпочитам да не посочвам имена.

– А ще се подобри ли животът на хората?
– Икономическото положение ще се подобри, но това ще стане след изборите. Ще има едно леко раздвижване в бизнеса. Ще падне нивото на безработицата. Виждам увеличение на пенсии и заплати до края на годината. Ще се оттласнем от дъното.

Хората ще започнат да бъдат по-вярващи. Ще мислят не само за материалното, защото ще видят, че със злоба и завист нищо не се получава.

– Имат ли известните хора у нас енергийни вмешателства?
– Около известните хора винаги е имало агресия, която отключва негативни влияния, особено сред певци, артисти, спортисти. Въпреки че имаше вмешателство, известен футболист и неговата втора жена модел, успяха да създадат дете.

Правят се много често вмешателства заради завист и конкуренция. Идеята е да се срути кариерата, бизнесът. След подобни влияния мнозина идват при мен, за да реша проблемите им. Събрала съм доста разделени двойки, с моите ритуали помагам при стерилитет. Има много деца, кръстени на мен, след като съм помогнала за забременяване. И до днес получавам честитки от благодарни семейства. Даже мъж и жена интелектуалци, които вече живеят във Франция, създадоха поколение и се спасиха от процедурата инвитро.

– Помагате и при зависимости. Защо толкова често известните хора прибягват до алкохола и дрогата?
– При популярните и при бизнесмените всичко идва от стреса, с който им е по-трудно да се борят. Тези хора живеят в пренапрежение. Зависимостта от алкохола е и кармичен проблем и само при обикновен стрес веднага се отключва въпросната зависимост. Ако един певец не успее да направи хит известно време, започва да се отчайва и да търси утеха в алкохола.

Аз помагам чрез славянски ритуали. Това са индивидуални методи, които съм прилагала не само на нашенци, но и на хора от чужбина. В основата на моята дарба е, че чета мислите на хора. Заради успешните резултати вече толкова години съм сред най-търсените ясновидки. Прилагам и нумерология, за да разбера човешката съдба. Хубаво е обаче винаги да се правят консултации с лекари, защото така и медицински се потвърждават моите прогнози.

– Значи препоръчвате и изследвания?
– Неведнъж съм казвала, че получавам подсъзнателно информация, която рядко ме подвежда. Не се притеснявам всяка моя диагноза да бъде проверена от лекари. Работя така още от 1996 година, когато самата аз бях изследвана в центъра за медицинска биофизика при проф. Антон Антонов и д-р Игнат Игнатов.

Преди време пък бях тествана от проф. Каротков по десетопръстната система, която показва енергийните възможности на ясновидеца. Заради тях съм получавала награди в Москва, в Прага, в Мюнхен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *