Тризначките вложили парите си от “Биг Брадър” в строителство! ИНТЕРВЮ

Тризначките Вяра, Надежда и Любов

  Вяра, Надежда и Любов са трудни за разбиране. Говорят бързо, а когато се развълнуват, започват да се прекъсват и да допълват изреченията си. Затова разговорът с тях може да бъде изтощителен. Сестрите от Благоевград обаче са толкова лъчезарни и забавни, че трудно можеш да запазиш обективността си.

Тризначките определено умеят да предизвикват симпатии. Доказаха го както във „ВИП Брадър“, така и в „Биг Брадър Ол Старс“.

Е, с някои изключения. „Не сме спали. Говорехме си колко сме щастливи, че сме навън“, казват в един глас тризначките. Споделят, че не са искали да спечелят шоуто за втори път. В Къщата обаче нарочно създали впечатление, че се борят за голямата награда. „Исках да ги смажа. По всякакъв начин да им покажа какви са – озлобени хора, животни“, нарежда Любов, а Надежда допълва: „Потиснал ги е животът явно за това, че не са спечелили. И си мислят, че е много нещо да спечелиш“. Вяра довършва мисълта на триото, че част от съквартирантите им „живеят още в 2006 година“. „Просто полудявам“, въздиша тежко тризначката.

– Защо се скарахте със Стойка?
Любов: Знаеш ли, това направо е смешен коментар. Аз й казах, че знам как се чистят драскотините по пода. Взимам си от изповедалнята кофата и парцала и тя ми вика: „Дай ми ги“. Аз: „Стойче, я си вземи гъбата и работи“.

Надежда: И тя истеряса страшно.

– А защо Стойка държеше да чисти?
Любов: Тя живее в 2006 година – чистили сме, карали сме се с хората и сме победили. И тя си мисли, че нашата формула е много успешна и ще спечели шоуто. Стойка даже искаше да ме предизвика, но не са го излъчили. Идваше и размахваше пръст. Хвърляше четки по пода и по стъклата.
Искаше да стана да я ударя за да си изляза.

Вяра: Въпросната коалиция,която са си направили отвън – „Изгони Вяра, Надежда и Любов“, искаха да си я приложат на 100%, но уви, двама-трима човека им се откъснаха.

– Щом сте осъзнали, че ви провокира, защо се разплакахте?
Надежда: Защото тя използва думи, които не са за нас.

Любов: Да си говорим искрено. Това нормално поведение ли е от Стойка и видяхте ли вие някакви качества като интелект и капацитет някакъв умствен да има тя? Защото аз това не го видях.

– Вие също я обидихте. Нарекохте я „разгонено животно“.
Любов: И разгонен бизон. Имаше налудничав поглед. (Смеят се и трите – б.а.) Знаеш ли какво се случи? Видях, че е силно разпалена, агресивна, и звъня в изповедалнята: „Биг Брадър страхувам се за живота си“. Мислех си, че ще ни нападне.

– Стойка все повтаряше, че не можете да съставите и едно изречение?
Любов: Тя полудя, защото се справях. Играех и кино, и театър. И тя си каза: „Чакай – те или аз“.

Надежда: А и визията й е под всякаква критика. Това я смазва.

Любов: Да, за да си световноизвестна звезда, трябва да имаш талант, чар и визия. Нямаш ли ги тези три качества, ако ще да си супер талантлив, нищо не става от теб. Тя има талант да истерясва.

Вяра: Като ядеше, слагаше очилата и гледаше ей така (пули се – б.а.). Даже Цеца й каза: „Като се храниш, се тресеш“.

Любов: Тя и Борислав много ме изплашиха. Тя с агресивно поведение и истерии, а той – с пиянството.

Определят Стойка като "разгонен бизон"

– Били сте свидетели, когато Боби е припаднал. Какво се случи?
Надежда: Цялата работа знаеш ли каква беше? С Лестер пиеха и аз казах, че той е истински мъж и Боби не може да му стъпи нито на акъл, нито на външен вид. Борислав се напи и час и половина след това падна. Натрови се. Панайот, като се напи в изповедалнята, навреме му биха инжекция за натравяне и се оправи.

Вяра: Казаха ни, че Борислав е падал и е спал около 15 минути в тоалетната.

Любов: Биг Брадър каза да мълчим за случая. А Борислав го нямаше цял ден. В болницата му казали: „Бихте ли се, а? Видяхте ли се какви сте агресивни“.

Надежда: Борислав викаше на Лестер „педерче“ и „македонско педерче“.

Вяра: А преди 6 години каза, че му трябват 200 000 да направи бизнес. И сега пак същото каза. Чухме го, да казва и друго: „Абе трябва да спечелим дори да е нечестно“. Нали коалиция са си направили. Обаче се разбра, че наградата е кола, и сега се чудят какво да правят.

Надяват се да е джип за да го продадат и да си разделят парите в коалицията. Ха-ха-ха, хак им е!

– Семейството ви как оценява участието ви?
Надежда: Баща ни е починал. Майка не ни кореше.

Любов: Преди 6 години обаче доста изстрада. Ако можехме да върнем наградата, за да не преживее това нещо, повярвайте ми и 500 000 ще дадем. Тогава каза: „Сякаш не ви познавам“,Такива са ни изкарали навън, докато сме били в Къщата, че…

– Майка ви с какво се занимава?
Надежда: Работи в цигарена фабрика.

– Сигурно й е било много трудно да ви отгледа.
Надежда: Ние сме 5 деца. Сестра ни е от първия брак на майка ни, а ние с брат ни сме от втория мъж на майка ми. Те са по-големи.

Вяра: Мама ни е казвала да се научим сами да се оправяме в живота. Направили сме това, което един мъж трябва да направи за едно семейство – дом.

Любов: А майка ни е отгледала.

Вяра: Пет деца. Това е геройство.

– Ще ви върна назад. Как се разви животът ви, след като Любов спечели „Биг Брадър“ през 2006 г.?
Надежда: Построихме една кооперация.

Любов: Трима човека участвахме – едното момче даде имот, аз и моят приятел – парите. Взети са кредити, върнати са и т.н.

Надежда: Важното е, че сме взели пари и сме на печалба.

– И после отидохте в Лондон?
Вяра: Не, две години и половина имахме магазин.

Надежда: За козметика и парфюмерия.

Любов: В мол беше, аз си работех. Беше успешен. Но казаха, че се задава криза и ако са спаднали продажбите, по-добре да затваряме. Така и направихме.

Вяра: После поживяхме малко в София.

Надежда: След това решихме да отидем в Лондон. Бяхме там почти година. Връщахме се от време на време.

– Вярно ли е, че сте се опитали да пробиете като актриси в Лондон?
Надежда: Не, но ми насочиха към кои продуценти да пускаме имейли. Още очакваме отговори. Те не са продуценти на филми, а на шоута.

Любов: Там ни казваха „Българските Ким Кардашиян“.

– Какви са бъдещите ви планове?
Любов: Чакаме да ни поканят в сериал.

Надежда: Любен Дилов каза, че ще ни помогне.
Вяра: А и скоро ще завършим висше образование.

– Какво искате да учите?
Надежда: Аз искам право. Доста приятели са ми казвали: „Той дори да е виновен, ти ще го изкараш невинен. Ставаш за адвокатка“. (Смее се – б.а.) Така, че мога и това да завърша, но не съм сигурна.

Любов: Бих завършила школата в Симеоново. Искам да стана разследващ полицай. Като седна с някой да говоря час примерно или няколко дни, вече знам какво е направил и защо го е направил, какъв му е бил мотивът. Страшна съм!

Вяра: На мен ми харесва туризъм. Обичам да обикалям.

Гаджета имате ли си?
Вяра: Още е рано де говорим.

Надежда: Аз имам гадже. Приятелят ми е бизнесмен има тирове и доста пътува.

Любов: Млъквай, стига cи говорила!

Надежда: Не само до Гърция. Доста улегнал е и мисля, че няма да има нищо против… Харесва ми да си общувам с Никола. Имам симпатии към него.

– Във „ВИП Брадър” имаше пререкания със Златка заради авантюрата ти с настоящия и приятел Миро.

Надежда: Бяхме в една компания. Миро ме сваляше, но не знаех, че е женен. Когато разбрах, му казах: „Ако искаш да бъдеш с мен, трябва да ми купиш къща в Симеоново и БМВ, за да не съм самотна“, той ми каза, че няма тези възможности и така. Не съм спала с него. Златка се подразни, че втора цигулка свири. След това се разбрахме. Готина мацка е иначе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Тризначките вложили парите си от “Биг Брадър” в строителство! ИНТЕРВЮ"

  1. SS   13.12.2012 at 22:55

    Ама са много кухи горките.

    Отговор
  2. amit0oo   14.12.2012 at 10:54

    blizna4ki te sa nai nai tapite kva4ki

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *