Топ ясновидката Мария Асенова: Очаквайте изненади от Бойко! ИНТЕРВЮ

 

Мария Асенова
Мария Асенова

  Мария Асенова е сред известните ясновидки и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция. Твърди се, че петричката пророчица Ванга я е посочила за своя заместница.

– Мария, ситуацията в страната е много объркана. Смятате ли, че протестиращите ще се предадат?
– Положението е сложно и ще става още по-заплетено. Хората няма да се откажат от протестите, но на този етап ситуацията устройва всички политически формации.

– Тази огромна вълна от недоволство не натрупва ли допълнително негативна енергии върху България?
– Лошата енергия в страната се отразява много зле върху психиката на хората. Въздухът около нас е пропит с негативни емоции, но това си има и друго обяснение, свързано с построяването на планетите.

– Вярно ли е, че през тази година излизаме от Влиянието на Сатурн, който е отговорен за тежкото положение у нас?
– Сатурн е тежка планета. Тя предизвиква трудности, защото е планета на войната и на напрежението. Особено опасна е, когато е ретроградна. Прави големи поразии, създава пречки във всяко начинание, причинява злополуки. Нещата трябва да се разбъркат, за да се оправят по най-правилния начин.

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Тази планета 2 години ще вилнее над света. За съжаление от 2013 до декември 2014 година България ще бъде под нейното влияние.

Дотогава ни чакат още напрежения и трудности.

При всеки човек излизането от влиянието на Сатурн е по различно време, като това раздвижва живота му и го дарява с позитиви.

– Мислите ли, че за да успокои протестите, премиерът Орешарски ще жертва някои министри?
– Орешарски не взема решенията сам.

Той е добър икономист, но не чак толкова удачен кадровик. Рокадите с министри няма да му помогнат. Струва ми се, че Орешарски е употребен, което е жалко, защото допреди да стане премиер, той беше силно уважавана личност в своята област.

– Ще има ли предсрочни избори и кога?
– Ще има предсрочни избори, и то скоро. В момента се говори за май догодина, но мисля, че хората няма да изчакат дотогава заради тежката зима, която предстои. Помните, че тъкмо през февруари хората излязоха за първи път на улицата, защото вече не издържаха, нямаха дори хляб.

Мария Асенова
Мария Асенова

– Кой ще управлява, ако има нови избори?
– ГЕРБ може и да се върне на власт в коалиция с малките партии, които отпаднаха в предишните избори поради високия процент за влизане в парламента. Но това може да се случи само ако тези формации успеят да бъдат припознати от хората като алтернатива. Иначе може да се повтори сценарият от последните избори.

– Ще се завърне ли Бойко Борисов на бял кон?
– Много хора от протестиращите заявяват в момента, че Бойко Борисов не трябва да се връща в управлението.

Но друга част продължава да му вярва и да иска той отново да е в изпълнителната власт. Мога само да кажа да се очакват изненади в това отношение. Бойко е предвидлив човек и последователен, стане ли въпрос за суета и власт.

– Ще има ли присъди за бившите управници?
– Присъди на управници няма да има, независимо от обвиненията, които бяха повдигнати. Знаковите фигури няма да бъдат засегнати от съдебната власт. Може да има някакви наказания заради прословутото тефтерче на Филип Златанов с вписаните инициали в него. Но това са дребните риби, обикновени изпълнители на поръчки.

– Ще има ли нови лица в новото управление?
– Да, но залезът им ще дойде почти веднага след изгрева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *