Топ милионерката от САЩ Уенди Люис ще помага на гладните у нас! ИНТЕРВЮ

Уенди Люис със съпругът си Ранди Рей

  Една от 20-те най-влиятелни жени в САЩ според DSA (Direct Selling Association) Уенди Люис пристига у нас, за да помага на гладуващите деца в страната ни.

Признанието за Уенди Люис дойде през октомври 2012 година, когато тя бе посочена като една от най-влиятелните жени в директните продажби. Успехите за „Дженес Глъбъл“, най-вече в дамската козметиката, според Уенди Люис не идват случайно, защото заедно със страхотния екип, до себе си тя има и съпруга си Ранди. Според нея формулата за успеха е проста – да работиш с дистрибутори и лидери, на които да помагаш да успеят. Това, което според Уенди прави директните продажби уникална индустрия, е фактът, че всички хора са равнопоставени.

„Ако се вслушваш в това, което казват клиентите, ще разбереш какво да правиш“, убедена е тя. Като всяка жена, тя истински се радва, когато срещне амбициозни дами и бърза да ги наеме на високи позиции. Според нея една жена ще е наистина пълноценна, когато преодолее страха си да бъде смела.

Уенди Люис не смята, че е достигнала тавана на развитието си, но е убедена, че всеки успял човек трябва да е състрадателен към ближния. Точно затова през 2012 година, фондацията на Уенди Люис и на съпруга й Ранди – „Дженес Кидс“. съвместно с фондацията „Глобал Вилидж Чемпиънс Фаундейшън“ направи няколко благотворителни акции за подпомагане на хората в неравностойно положение и бежанците в България. Според Уенди Люис това е само началото.

– От колко време се занимавате с директни продажби?
– От около 18 години.

– Какво е чувството да сте сред 20-те най-влиятелни жени според ДСА?
– Беше огромна изненада. Аз бях щастлива и почувствах огромна чест, че съм избрана. Дори нямах представа, че някой изобщо знае коя съм.

– В колко компании сте заемали длъжността изпълнителен директор?
– В няколко – някои от тях са традиционни, други са мулти левъл компании.

– Защо създадохте „Дженес Кидс“?
– Създадохме „Дженес Кидс“ по няколко причини. Основната от тях бе, че искахме да даваме и помагаме на другите. За моят съпруг Ранди бе важно да помага на децата да оцеляват, а не да гладуват. Когато е бил малък, той е бил много беден и не е имал достатъчно храна. Често си е лягал, чувствайки болка от глад. Много пъти е пробвал да яде кал, за да пребори чувството на глад.

– Вие помогнахте на много хора в неравностойно положение в България, какво ви носи това?
– Всеки път, когато можем да помогнем на хора, които не са имали нашия късмет, това ни прави щастливи и е важно за нас.

– Каква е връзката между „Дженес Кидс“ и „Глобал Вилидж Чемпиънс Фаундейшън“ и Янк Бари?
– „Дженес Кидс“ и „Глобал Вилидж“ са си партнирали в опитите си да нахранят гладуващите деца по света. „Глобал Вилидж“ имат знанието и опита, за да го направят правилно – затова за нас е чест да работим с фондация, която се занимава с това от 21 години.

– Планирате ли да дистрибутирате продукти на „Дженес Кидс“ в България?
– С удоволствие бихме дистрибутирали нашите продукти в България.

– Кога?
– Нямаме точна дата, но може би в края на 2013 година. В момента сме в процес на регистрация, за да можем да дистрибутираме в цяла Европа.

– „Дженес Кидс“ ще помага ли на нуждаещите се в България редовно?
– Такова е нашето желание. Винаги, когато продаваме нашите продукти, даваме мальк процент от печалбата, за да храним гладуващите в съответната държава.

– Ще посетите ли България в бъдеще?
– Ранди и аз сме били вече в България и се надяваме да я посетим отново през 2013 г., когато процесът по регистрация напредне.

– Какъв съвет бихте дали на работещата българка, за да подобри доходите си?
– Ние вярваме, че имаме най-добрата програма в света за жени, които желаят да бъдат финансово независими. Ние имаме предимството, че имаме продукти, които са невероятни и всички ги искат и имат нужда от тях. Всички искат да са млади и здрави възможно най-дълго и да изглеждат по-добре. Нашата програма е за жени, които искат да печелят допълнително пари или да работят на пълен работен ден в зависимост от техните желания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *