Топ астроложката Ани: САЩ започват война през ноември! ИНТЕРВЮ

Астроложката Ани от Пловдив
Астроложката Ани от Пловдив

  Астроложката Ани е родена в Пловдив. Завършила е икономика, а с астрология започва да се занимава на 23 години. Твърди, че тази наука се учи цял живот, защото не става дума за дарба, а за натрупване на знания.

– Ани, с какво всъщност помага астрологията на хората?
– Човешкото съзнание е устроено така, че мрази бариерите, ограниченията, незнанието. Доста хора мечтаят да знаят какво ще се случи утре, след една или пет години. Астрологията обаче не е ясновидство, тя не предлага готови решения на проблемите, не се занимава с магии, нито с ритуали. Хората се раждат с определен капацитет, а моята работа е да им помогна да го открият и по-скоро да посоча проблемите, които могат да ги връхлетят. Това за мен е призвание.

– Идват ли често известни хора при вас?
– Имам известни клиенти, но не е етично да коментирам проблемите им. Дали някой е известен, богат или просяк, няма значение, всеки преживява трудности, ражда се, живее и умира със съдбата си.

– Всеки човек ли може да стане астролог?
– Астрологията е наука и изисква учене, четене и практика. Трябват ти доста години, преди да започнеш да правиш тълкувания. За да си астролог, трябва да забравиш собствената си гледна точка, твоите разбирания за добро и лошо, а само да посочиш пътя указан в картата на човек. Не бива да съдиш, да обвиняваш или да налагаш своите ценности.

– Тази година е подвластна на Сатурн и според ваши колеги той ще оказва много лошо влияние върху хората и планетата ни.
– Не съм съгласна с колегите си. Тази година е подвластна на Венера, 2014 г. е на Нептун, а чак 2015-а ще е подвластна на Сатурн. Планетата навлезе в знака на Скорпиона още през октомври 2012 година и ще остане там до септември 2015. Скорпионът е знак, свързан с трансформации, промени, но и с края на нещата. Сатурн не оказва лошо влияние, той чисти това, което е ненужно и остаряло. Ще се разделим с излишното и ще посрещнем новото, но за съжаление, това може да стане по трудния начин. Има вероятност от конфликти, които да прераснат в нещо по-сериозно.

– Какви негативни явления все пак можем да очакваме заради Сатурн?
– Големи социални и политически промени, вероятно и военни конфликти и това ще продължи до есента на 2014.

– Какво вещаят звездите за войната в Сирия и има ли опасност тя да се разпространи и в други държави?
– Близкият изток е под знака на Скорпиона, така че има съвсем реална опасност войната да се разпространи и в други държави в района. Има минимален шанс да се постигне някакво споразумение в края на септември, началото на октомври.

Ако това не стане, вероятността след 2-3 ноември да започнат военни действия от страна на САЩ е много голяма.

– А какво ще се случи в България според звездите?
– Държавата ни преминава през период на голяма нестабилност. Изискват се финансова дисциплина и отговорност. Ако политиците не се вслушат в народа, напрежението на улицата ще ескалира през първите дни на ноември.

– Случвало ли се е звездите да лъжат?
– Звездите никога не лъжат, случва се ние да не ги разчетем правилно.

– Напоследък постоянно се говори, че има опасност от апокалипсис заради слънчеви изригвания. Това вярно ли е?
– Винаги е имало и ще има слънчеви изригвания. Всяка година стана модерно да си измислят по една дата, на която уж ще е краят на света. Това събитие е невъзможно да се предскаже, така че паниката е излишна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *