Таня Боева: Страдах за мъртвото си дете, а на гърба ми правеха сензации! ИНТЕРВЮ

Таня Боева

  Таня Боева изненада през изминалата седмица и най-заклетите си фенове, представяйки се доста провокативно в новото си видео „Кой беше ти“. Покрай песента тръгнаха и спекулации, че е подписала договор с „Пайнер“.

– Таня, доста сте смела в новото си видео „Кой беше ти“.
– Не мисля, че има нещо скандално, по-скоро видеото е смело. Аз съм емоционален човек, но не знам откъде идва заблудата, че съм по-скромна. Не ми беше трудно да се съблека пред камерите, защото от години познавам екипа, с който работя. А и мъжът ми Мишо не ме ревнува, защото сме в един бизнес. Няма място за монахини в тази професия.

– Синът ви няма ли да се учуди защо мама целува друг мъж на екран?
– Не. Кадрите са премерени, поднесени са елегантно и красиво. Синът ми вижда как целувам всеки приятел, с когото се срещам. Има разлика между сценичен и действителен образ. При нас има известна доза шизофрения, два различни свята при всеки артист.

Много хора ми казват, че усещат голяма промяна у мен напоследък. И това е така. Истинската причина е заради начина, по който се чувствам. След миналата година, която бе много драматична за мен, се промених страшно много. Разбрах кои са ми приоритетите в живота. Вече не ме вълнува как изглеждам в очите на хората, а как самата аз се чувствам. Най-важното е сами себе си да обичаме, да имаме самоувереност. Не искам да се правя на такава, каквато не съм. В този проект изразих себе си.

Може да се каже, че това е ново начало за мен.

– Вече не сте звезда на „Ара“?
– Разделихме се. Не очаквайте от мен, а предполагам и от тях, сензационни изказвания за края на отношенията ни. Нямахме какво да си дадем повече един на друг.

– Всъщност шефовете на фирмата са ви кумове.
– Това никога не е било водещо в нашите отношения. Те бяха кумове по стечение на обстоятелствата. Не е силна връзката ни като роднини. Ще ми липсват само дуетите с Тони Стораро, защото обожавам последната ни обща песен.

– Говори се, че ще се влеете в редиците на „Пайнер“. Вярно ли е това?
– Водим преговори с г-н Димитров в момента. В много добри отношения сме, имаме желание да работим заедно.

Таня Боева със сина си Росен

– Получава се така, че близо 15 години след като напуснахте “Пайнер”, сега отново се връщате натам.
– Случват се тези неща, човек се връща към корените си добива опит, прави си равносметка, разбира грешките си. Аз се променям към по-добро, защото така израствам и като професионалист. Държа на добрите отношения с всеки, с когото съм работила. Никога не съм затръшвала врати.

– Миналата година наистина бе тежка за вас, загубихте второто си дете след раждането. Кой от слуховете за вас ви нарани най-много?
– Изобщо не обръщам внимание на слуховете. Но никой няма право да прави сензация на гърба на една жена, преживяваща силна драма. Това, че съм популярна, не прави емоциите ми по-маловажни. За съжаление има т.нар. журналисти, които нямат срам. Не говоря против жълтите вестници, защото те са барометър за известността на публичните личности, но нека не се спекулира в такъв тежък момент. Не може, докато аз все още се възстановявам и физически, и психически, да се напише, че съм пред самоубийство. Това е грях спрямо мен, семейството и детето ми.

Таня Боева

– Друг слух също витае около вас – че заминавате за постоянно за САЩ, защото имате зелена карта.
– Имам зелена карта, да. Пътувам всяка година до Америка. Не съм казала, че няма да отида там за дълго. След два-три месеца обаче носталгията ме връща всеки път. Хубавото на зелената карта е, че мога да отивам и да се връщам когато пожелая.

– Защо кандидатствахте за тази зелена карта?
– Съвсем спонтанно реших. Видях реклама в интернет, попълних данните си, изпратих снимка и за мой късмет още с първото кандидатстване получих одобрение. Бях бременна даже по това време.

Ходя в Америка с туристическа виза от 2004 година, имам много приятели там и това ме накара да опитам късмета си. Всяка година пътувам, изнасям концерти.

Имаше период, в който имах доста контакти с местни продуценти.

Един от тях – Брадфорд Крейг, дълги години е работил в екипа на Барбара Стрейзънд. Сега прави филмова музика. Той ме свърза и с екипа на Кристина Агилера – музиканти, студио, танцьори. Всичко това има своята цена -100 000 долара за направата на две песни. Отделно са сумите за клипове.

Сметнах това за нечовешко разхищение. Ако някой има такива излишни средства, нека рискува, но аз лично не хвърча в облаците и знам какво мога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *