Сестрата на Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова: Вече съм много по-добре. Важното е, че страшното мина! ИНТЕРВЮ

Д-р Красимира Иванова

  Доктор Красимира Иванова е сред най-известните неонатолози – лекарите, които се грижат за току-що родените бебета. Стотици родители са благодарни за грижите, които е положила за спасяването на децата им. Пациентите я описват като изключителен професионалист и сърдечен човек. Д-р Иванова е с 3 години по-голяма от премиера и двамата винаги са признавали, че между тях има силна привързаност. В момента Красимира Иванова завежда неонатологичното отделение в столичната Втора градска болница.

Неотдавна сестрата на премиера претърпя тежка мозъчна операция, която, за радост, премина успешно. 6-часовата интервенция бе извършена от най-изтъкнатите неврохирурзи във Военномедицинската академия, предвождани от проф. Кирил Романски.

Д-р Иванова бе любезна да отговори на въпроси по телефона.

– Как се чувствате, доктор Иванова?
– Вече съм много по-добре, благодарение на колегите, които ме лекуваха. И те, а и самата аз сме герои. Важното е, че страшното мина. Ходя редовно на прегледи, следя състоянието си.

– Върнахте ли се на работа?
– Все още не, защото е много горещо и заради топлината не бива да се движа много. Предполагам, че от октомври ще се върна в болницата.

– Стана ли ясно какви са причините за заболяването?
– Случва се доста често – повече при жените, отколкото при мъжете, но причините не са особено изяснени. Така е било писано, да мина през едно изпитание.

– Притеснихте ли се, когато чухте диагнозата?
– Мислите ли, че има човек, който не би се притеснил? Шокиращо е, особено когато не си имал никакви оплаквания преди това.

Чувствах се много добре в деня, когато ми стана лошо, тогава бях на работа. Изведнъж усетих, че се случва нещо, което не съм изпитвала до този момент. Но не обичам да се връщам назад – минало е вече.

– Как реагираха близките ви – брат ви, семейството?
– Вече се успокоиха. Много им благодаря за загрижеността и се надявам да съм здрава.

Дано да нямаме повече поводи за притеснения, а самата аз след около месец да се върна на работа.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Сестрата на Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова: Вече съм много по-добре. Важното е, че страшното мина! ИНТЕРВЮ"

  1. Избирател на ГЕРБ   16.11.2012 at 11:51

    Да си жива и здрава,защото си още млада и ми изгреждаш добър човек.Да радваш брата Бойко Б.,премиера на РБ,с баница и баклава за Бъдни вечер и Коледа.Бог да пази и помага на българите и България.

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 14:59

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *