Светлана Тилкова – Алена: Живеем зле, защото сме зли, подли, мързеливи, бездуховни! ИНТЕРВЮ

Светлана Тилкова - Алена

  Астролог №1 на България Алена е убедена, че страната ни е изправена пред изпитания, които тепърва ще ни направят още по-бедни и по-нещастни. Оскотяването на хората имало своето обяснение – не можело човек, който сее злоба, да жъне добрина. Така Светлана Тилкова обяснява проблемите ни.

– Алена, какво вещаят звездите за политическата обстановка в страната, като се има предвид звездната карта на България?
– Неизбежни предсрочни избори заради начина, по който беше сформирано правителството. Вярно, че моралът в политиката не е ценна стока, но все пак има граници. Но по същество на въпроса ви – България е създадена 30 минути след полунощ на 27.10.679 година, когато Аспарух е преминал Дунав при днешния Козлодуй и е забил своята сабя, за да обозначи къде започва държавата ни с думите: „Тук е България“. Звездната карта в този ден и час е отправна точка за всяко астрологично изчисление през хилядолетната история, включително и при хороскопа на настоящото Народно събрание. Денят 21.5.2013 г., в който се свика 42-рото Народно събрание, го орисва да донесе на страната ни глобална промяна в положителна посока. Звездите подсказват, че в новия парламент ще преобладават фигурантите, чиято единствена роля ще бъде да гласуват удобни закони. Независимо колко ще управлява правителството, избрано от 42-ото Народно събрание, то ще доведе до още по-голямо обедняване на народа и увеличаване на икономическата ни зависимост от чужбина.

Алена и съпругът й Андрей са убедени, че мястото на страната ни е в Еврозоната

Влиянието на фиксираната звезда Алдебаран в 11-и дом на звездната карта в Близнаци ще доведе до унищожаването, разбирай предсрочното разпускане, на 42-рото Народно събрание.

На 29.5.2013 г. в 13,37 ч. избраните министри положиха клетва. Двойното влияние на Меркурий подбужда депутатите от трите управляващи партии и новото правителство към непрекъснати нападки. Агресия, саморазправа, война. Планетоидът Нибиру и при полагането на клетвата, и при предаването на властта на новия кабинет е в Телец и е в съвпад с Марс в девети дом на звездната карта, като подтиква към непрекъсната война с думи, които са в състояние да доведат и до физическа саморазправа между народните представители. Присъствието на планетоида Палада в девети дом е причина за недоверие към всеки и всичко, за пълното обезверяване на хората.

29.5.2013 г. от нумерологична гледна точка е носител на най-тежко кармично наказание и трудности.

– Какви са кармичните уроци на отечеството ни?
– Няма да кажа какви са, защото точното им оповестяване ще даде точния начин за противодействие на всички ония, които искат да работят за унищожаването на България като самостоятелна държава.

– Вярно ли е, че живеем зле, защото изплащаме дълга си към богомилите? И че пак заради тях сме били под византийско и турско робство?
– Няма връзка между двете. Нека не се обиждат читателите, защото далеч нямам намерение да поставя всички под общ знаменател – живеем зле, защото сме мързеливи, зли, подли, инертни, бездуховни, впечатляващо неграмотни. Негативната карма, сътворена от богомилите, сме разплатили с живота си под турско робство. В българското общество витаят много напудрени митове и легенди, претендиращи за достоверност, за доброто, светостта и истинската божия светлина разпръсквана от богомилското учение, но реалността е друга. Богомилите са променили историята на Европа, в резултат на което са били убити стотици хиляди човешки същества. Те, в битието си на катари и албигойци във Франция, са дали идеята за кръстоносните походи, въпреки че официалното авторство се приписва на папа Урбан II. Кръстоносците са убили стотици хиляди „неверници“. Понятията „неверници“ и „правоверни“ са без никакво значение. Ето защо кармичното наследство на кръстоносните походи е трябвало да намери своето уравновесяване, което не е било достатъчно само с връщането на светите земи на исляма. Тази е причината, заради която България е заслужила кармичната мъст, която е трябвало да дойде като мюсюлманско нашествие по българските земи. Платили сме кармата, създадена от богомилите.

Като ученици в учебниците по история четяхме, че сме били под византийско робство. Грешка. Били сме под владичеството на империята, което няма нищо общо с кармата на богомилите. Тогава тази карма е започвада да се трупа, а до момента, когато е дошло време за разплата, са минали 350 години. Ако цар Самуил не беше пощадил Иван Владислав, той нямаше да убие сина му Гаврил Радомир, законния цар и историята щеше да е различна. Аз зная, че ще настъпи момент, приемете, че аз съм го видяла, в бъдещето на нашата планета Земя, когато българският народ ще получи възмездие за това, че с Византия е обезсилил нашествието на османците към Европа. Има едно единственото условие, това да запазим българското си самосъзнание.

– Какво трябва да променят в себе си българите, за да са щастливи, за да са здрави?
– Както каза царят: „Българите трябва да си сменят чипа“. Този е единственият, но невъзможен начин. Другият, бавният, изисква няколко поколения българи да живеят и се реализират извън България и техните наследници да се върнат, когато и последният човек, живял по времето на комунизма, е приключил земния си път. Ние може и да бягаме от миналото си, но то не ни оставя и упорито търси и намира начини да управлява. Народът живее и се храни с омраза – към всичко и всеки. Когато мразиш, ти пъдиш щастието, а болестите стават ежедневие. Затова сме най-болната и нещастна нация в Европа. Рецептата за щастие и здраве всъщност е проста: „Не мрази, а обичай!“.

– Вярно ли е, че сте получили няколко заплахи за живота? И ако е така, бихте ли ни разказали нещо повече за тях?
– Учудена съм, че и такъв мит битува в публичното пространство. Никога не съм получавала заплахи за живота си, а и да беше така, нямаше да го оповестя. Нямам за цел да привличам внимание. Просто бях подложена на цензура заради хороскопа на новото правителство, който явно не се е харесал на управляващите.

През годините назад са ми „разпореждали“ да млъкна и да не правя политически хороскопи, защото хората ми вярвали и аз съм манипулирала обществото. Все се намираха първични фанатици, които полудяваха от нещо положително в хороскопа на партия, която мразят, и бях заклеймявана като седесарка, бесепарка, царистка, герберка. А аз съм абсолютно безпристрастна. Но как да обясниш на мразещия, че дали знаеш, или не знаеш предначертаното от звездите, каквото трябва да стане, ще стане. С моя или без моя хороскоп.

– Какво вещаят звездите за оцеляването на еврото и на Еврозоната?
– От приемането на България и Румъния до 1.7.2013 г. в ЕС членуваха само 27 държави. Вибрацията е носител на емоции, на завършване, на проблеми и протести, на несъгласие. На 1.7.2013 година Хърватия влезе в ЕС и този факт промени нещата в полза на съюза. Първо – вибрацията е на ново начало и на глобална положителна промяна. Въпреки ретроградния Меркурий няма да има проблеми в Еврозоната и валутната единица няма причини да не оцелее. Ако се води „война“ за разпад на Еврозоната, тя ще е заради опитите на държави, които отричат ЕС и Общия пазар и искат слаба Европа. Аспектите на планетите показват, че промяната ще е полезна за всички държави, част от ЕС и Еврозоната, а и за идните поколения. Мястото на България е в Еврозоната.

– Ще падне ли валутният борд у нас?
– Астролог не би се наел да даде такъв отговор. Аз също. Прекалено е сложно изчислението, с твърде много променливи. Но ако хвърлим поглед в полето на незримото, отговорът е отрицателен. Има мечти и подработване бордът да падне, за да може неизбежната хиперинфлация да ликвидира стотиците милиони кредити на разни богаташи, но подобна крачка ще е смърт за народа. А в България все още има трезвомислещи политици и финансисти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *