Приятелят на Майкъл Джексън – DJ Роберто Онофри: Джако беше убит! Уитни Хюстън не искаше да умира! ИНТЕРВЮ

DJ Роберто Онофри

  Poберто Онофри е известен италиански музикант, продуцент и тв водещ, който през 1986 г. е обявен за DJ № 1 в Европа. Има собствено предаване в „Раи Дуе“. Той е в България, за да промотира новия си компактдиск, станала златен сингъл в Италия. У нас е за пети път, идвал е и инкогнито с дългогодишната си приятелка Розалинда, дъщеря на Адриано Челентано. Роберто разказва за срещите си с легендите Майкъл Джексън и Уитни Хюстън и разкри сензационни подробности около смъртта им.

– Носите снимка с Уитни Хюстън. Каква е историята й?
– Когато победих през 1989 година на световното за диджеи, моят добър приятел, актьорът Франко Неро, ме покани да стана член на фондацията на Уитни Хюстън, чиято идея беше да помага на децата от Третия свят. За каузата бях поканен в Ню Йорк на пищно парти в дома на Дейвид Гест, продуцент на Майкъл Джексън и съпруг на Лайза Минели. Уитни беше толкова естествена, с нея говорих така, както си говоря с вас сега. Бих казал, че даже много се притесняваше.

Майкъл Джексън

Мислех си, че е някаква луда, дрогирана. Тя не само беше голяма певица, но и изключителен човек. Когато й казах, че има най-хубавия глас, много се развълнува и ни покани с Франко Неро на неин концерт, като ни пое разходите от Лае Вегас до Ню Йорк. Между 2002 и 2004 година се виждахме още няколко пъти.

После се чувахме по празници. Франко ми каза, че от 2006-а фондацията й няма да прави повече партита, тъй като тя се чувства зле. Беше навлязла в лошата фаза на депресии. Когато прочетох, че продължава турнето й, мислех че ще успее. Обаче вижте какво се случи миналата година.

– Какво точно се е случило онази нощ в хотела?
– Имам своя версия. Познавам много от най-големите личности в шоубизнеса и всички те са много самотни. Според мен вечерта преди случилото се, тя е говорила с мъжа си Боби Браун по телефона. Може би е сбъркала транквилантите, които са й предписани, и между тях и топлата вода се е получила химична реакция. Когато е влязла във ваната, просто е блокирал организмът й. Отричам версията, че е била пияна. Тя не искаше да умира.

– Как е дъщерята на Уитни сега?
– Видях я за последен път миналата година през ноември. Много сладко дете. Пееше поп-рап песни. Голямата Дион Уоруик е нейна леля, майка й е Уитни Хюстън, какво очаквате от това дете? Много ясно, че ще е не само хубаво, и талантливо.

– Другата голяма звезда, с която сте били близък, е Майкъл Джексън. Как се запознахте?
– С Майкъл, Бог да го прости, сме били винаги в компанията на Франко Неро. Между другото, съвсем наскоро Франко се събра с голямата си любов от младини – Ванеса Редгрейв, на тайна церемония. Запознанството ни с Майкъл стана в къщата на Лайза Минели в Ню Йорк. Той беше кум на сватбата й. На вечерята беше още и Боби Браун. Майкъл дойде no-късно. Той беше изключително земен и реален човек. Когато го видях, така се притесних, че буквално блокирах. Той дойде при мен, подаде ми ръка и каза: „Ти си италианец, от кой град си?“. Искаше да ме успокои. Когато вечеряли заедно, винаги говореше за свои бъдещи проекти. Няма по-голям от него и няма да има.

Уитни Хюстън

– Носеше ли маска на лицето си?
– Беше с ръкавици, но ги махна, когато се ръкувахме. Нямаше маска. С ръкавиците прикриваше петната по кожата си, причинени от витилиго.

– Продължи ли приятелството ви?
– 6 пъти съм бил с него след запознанството ни през февруари 2001-ва. Спомням си много добре, защото записвахме филми за концертите му по „Раи Уно“, които трябваше да излъчим през септември. На 11 септември паднаха небостъргачите в Ню Йорк, а него го обвиниха в педофилия. Като човек, който го познава, съм категоричен, че това е пълен абсурд. Най-грозното за мен беше, че след смъртта му същите медии започнаха да пишат, че е най-голямата звезда, и го изкараха герой. Сега всичко се изчисти и се разбра, че не беше педофил, а онова, което се пишеше, беше напълно скалъпена история.

– Кой спечели от скандала с педофилията на Майкъл?
– Тези, на които пречеше. Играеше си с милиарди долари и беше много неудобен. Не се интересуваше какво пишат за него и отказваше интервюта. Спомняте ли си грозната история, когато всички телевизии показваха как го изкарват с белезници заради педофилията? Той беше твърде голям, а този свят се оказа много малък за него.

– Склонен ли сте да вярвате, че е убит от лекаря си?
– Абсолютно. Това е логично. Защо посегнаха на него точно когато беше на абсолютния връх? Убиха го, обаче той остава в историята.

– Коя е най-голямата звезда в шоубизнеса днес според вас?
– Много злословят против Мадона. Винаги съм казвал да не и се подиграват, защото тя е номер едно. Мадона е страхотен професионалист и много свестен човек. Лейди Гага изцяло я имитира. Мадона обаче не се дразни от това, неслучайно дъщеря й Лурдес е най-добрата приятелка на Лейди Гага.

– Какво се случва с певец номер едно на Ботуша – легендарния Адриано Челентано?
– На последния фестивал в Сан Ремо той се появи отново и показа, че наистина е най-голямата звезда, истинска институция. Големият му капитал са не парите, а мозъкът му. Защото милионите, които получава, ги дава за благотворителност.

– Той как ви приемаше като евентуален зет?
– Приятели сме. С дъщеря му живях 7 години, останахме много добри приятели. Чуваме се даже в 4 през нощта. Тя е непредвидима и доста ексцентрична. Сега се подстрига нула номер. Все пак е дъщеря на Челентано.

– Сам ли живеете?
– В момента – да. Всички, които се посвещаваме на този бизнес, сме обречени. Отваряш си сърцето за някого, а след гаден скандал се отдалечаваш от този човек. След 30 години намираш друг и той пак ти наранява сърцето. На 40 просто си затваряш сърцето. Така че може да пишете: „Роберто Онофри търси подходящата жена“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Приятелят на Майкъл Джексън – DJ Роберто Онофри: Джако беше убит! Уитни Хюстън не искаше да умира! ИНТЕРВЮ"

  1. Валентина Колева   30.08.2012 at 17:58

    Голяма новина няма що в чуждите сайтове отдавна пише за това-Илюминатите владеят шоу бизнеса-И Майкъл Джексън и Еми Уайтхаус и Уитни Хюстън все от лекарства!Като мъртви ще носят повече пари,вече бяха почнали да се изхабяват-да отказват турнета за Сони Мюзик!Като-Уморените коне ги убиват!Но хората не смеят да говорят и да казват истината в прав текст!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *