Пощальонът Пейо от “Имаш поща”: С Гала сме крили сълзите си по време на снимки! ИНТЕРВЮ

Пейо Филипов и Гала

  Пейо Филипов се прослави преди години, когато започна шоуто „Имаш поща“. В него той впечатли най-вече дамската част от аудиторията в ролята на пощальон. През стартиращия тв сезон Нова телевизия връща предаването в програмната схема и Пейо пак ще подкара колело на екрана.

– Пейо, как попаднахте в „Имаш поща„?
– Явих се на кастинг и продуцентът Маги Халваджиян реши да ми гласува доверие. Не знам какво точно е харесал у мен, но ми каза да не играя никаква роля, а да бъда себе си. Нареди ми само: „Ако не можеш да караш колело, имаш 2 дни да се научиш!“.

– Сега по-различно ли ще е предаването?
– Основната идея си остава, но вече ще имам GPS. Разширяваме и темите и ще наблегнем на взаимоотношенията деца-родители, неосъществени срещи с романтичен характер, първи срещи на живо след виртуална кореспонденция. През август получихме много писма, пълни с разнообразни истории.

Със семейството си

– Кои от разказаните досега истории са ви впечатлили най-много?
– Много пъти едва не са ми потичали сълзи от очите – било от смях или от мъка. Хората, които идват в студиото, не са актьори. Поведението им е много истинско и поражда емоции. Имало е случаи, когато с Гала сме крили сълзите си по време на снимки…

– Вървят какви ли не слухове за отношенията ви с Гала, че сте имали връзка, че не се разбирате и т.н.
– Писани са разни неща за нас в жълтата преса, но то за кого ли няма вече… Истината е, че с Гала сме в прекрасни колегиални и приятелски отношения! Много я уважавам и страшно много й благодаря, че съм се учил от нея. Съпругата ми знае, че я харесвам, но никога не е проявявала и капка раздразнение или ревност към нея.

– Жена ви от никого ли не ви ревнува?
– Всеки ревнува, когато му се даде повод, а аз се опитвам да не давам.

Красивите жени около мен са част от работата ми. Опитвам се да слагам бариера в отношенията ни, за да не наранявам най-близките си. След близо 13 години брак се справям прилично.

– Как се запознахте с жена ви Мария?
– Срещнахме се още като студенти в Консерваторията. След няколко месеца тя забременя и решихме да поемем отговорност и да се опитаме да създадем семейство.

Малко след като се роди дъщеря ни Виктория, отново се изненадахме – резултатът е синът ни Кристиян. Не съжалявам и за миг, че на 25 станах съпруг и баща! Имаме прекрасни деца, които да ни ядосват, и прекрасни родители, които да помагат, когато се наложи.

– Няма ли да ви стане много работата – музиката, предаването, ангажиментите ви в пиано бар „Камино“?
– Музиката ми вдъхва такава сила, че бих я съчетавал с всичко! Имам късмет все още да свиря и пея. Доста енергия ми отне да събера страхотния екип в бара, а и получих страхотна помощ от съдружника ми Данчо. С две думи – късметлия съм.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *