Петя Циц*та никога не е имала гадже

Точно 96 см е размерът на бюста на Петя. Преди години гърдите й били със 7 см по големи, но се стопили
Точно 96 см е размерът на бюста на Петя. Преди години гърдите й били със 7 см по големи, но се стопили

  Кой не знае Петя Петрова, кой не е слушал за нея? Не и този, който се интересува от футбол. Доскоро тя бе истинска атракция на екрана и по стадионите. При това не само с безпардонните си въпроси към треньори, състезатели и съдии, но и с огромния си бюст. За нея се твърди, че е тв журналистката с най-големите гърди у нас.

За съжаление циците на Петя вече няма да радват спортната общественост по стадионите. Или поне не и в близко бъдеще. Напористата репортерка бе безкомпромисно натирена от новите собственици на Канал 3 заради проявени политически пристрастия в работата си. А в знак на солидарност с подчинената си оставка подаде и шефът на медията – легендата Сашо Диков. Така че занапред в ефир няма да звучи култовата реплика „Върни малко, Асене!“.

Има спорове за това кой е конкретният повод трудовият договор па Петя да бъде прекратен. Някои казват, че е заради правене на „наколенки“ пред Бойко Борисов, други твърдят, че е заради изпълнение на поръчки на Мирослав Найденов, а трети – заради кметските избори във Варна. Самата тя смята, че е жертва на интрига, завъртяна й от иеин бивш колега, издигнал се в новата йерархия на Канал 3.

Каквато и да е истината, Петя вече е безработна, няма я на екран. Споменът за гърдите й обаче остава. Гърди като цели вселени!

Благо Георгиев е несбъднатият блян на журналистката
Благо Георгиев е несбъднатият блян на журналистката

Преди години г-ца Петрова бе поканена от сайта Sport1.bg да почати онлайн с футболни фенове за ситуацията в родното ни първенство. Разговорът обаче се завъртя не около мачовете, а около бюста на репортерката „Можеш ли да задържиш бутилка водка между циците си.

„Тежат ли ти гърдите, в смисъл прегърбваш ли се?“ „Имаш ли силикон?“ „Колко пъти Батето те е пипал по циците?“, интересуваха се участниците в компютърния чат.

От отговорите на Петя стана ясно, че гръдната й обиколка е цели 96 см. Преди била 103, но спаднала. Разбра се също, че сутиените на напористата журналистка са размер 90Д и ДД.

За бюста на Петрова открай време се носят легенди. Говори се, че веднъж покойният Иван Славков (бивш шеф на БФС – 6. р.) се опитал да начертае с пръст някаква схема по деколтето на Петя. Друг път пък й я назначи за портиер на футболната централа. При все тези майтапи обаче тя винаги е хранила симпатии към Батето.

„Защо се бъзикаше с мен, не знам. Въпреки всичко мнението ми за него е добро, той е направил много за българския спорт. А иначе във всяка негова шега е имало и немалка доза истина“, казвала е Петя.

Петя ПетроваГърдите на натирената репортерка от Канал 3 са вдъхновявали чувството за хумор не само на Батето, но и на обикновени хора. Преди уволнението по стадионите често можеха да се чуят възгласи от рода на: „Петя, съблечи се!“. Подмятанията идваха от агитките.

„Веднъж едни запалянковци пак подвикваха да се разголя и реших да ги провокирам. Започнах да разкопчавам ципа на якето си, а те вместо да се стреснат, станаха още по-настоятелни. Затова набързо се закопчах отново“, споделя госпожица Петрова.

Едрогърдата възпитаничка на Сашо Диков стартирала кариерата си в национален всекидневник. Първоначално изпращала кореспонденции от родния си Ловеч. По-късно се преместила в София и заработила в редакцията. Добра вестникарка обаче така и не станала.

„Липсва ми талант за писането на материали. Мога да правя интервюта, да намирам новини, но хич не умея да пиша“, признава Петя.

В Канал 3 ловчанлийката отразяваше не само футболни мачове, но и всякакви други, събития. Правеше репортажи за взривове, убийства и други трагични инциденти. Пред микрофона й неведнъж са заставали Бойко Борисов, министри, депутати. Според мълвата Петя е особено близка до Бойко и нееднократно му е гостувала и в Банкя, и в Министерския съвет. Тя била влюбена в него, но бившият премиер не я оценявал като жена. Дори когато Канал 3 бълваше огън и жупел по Бойко, Петя не развали отношенията си с тогавашния министър-председател.

Петя Петрова„Сашо Диков ми помогна много. Той ме научи как се прави телевизия.

Най-добрият е. Знам, че винаги търси истината. И много мрази тарикатите. Чувството му за справедливост е болезнено“, хвали ексшефа си Петя Петрова. Все пак не отрича, че когато е ядосан, бившият й началник можел да бъде и лош.

Сашо Диков сигурно е научил пищната си журналистка на много неща, но нямаше да е зле да я бе открехнал и на обноски. Понякога бе дразнещо за зрителите да гледат как ловчанлийката се опитва да фамилиарничи с хора, на които не им е на възрастта, парите или положението.

Завършилата психология Петя е спала само с шестима мъже през живота си. По думите й сред любовниците й не е имало футболисти. Иначе от ритнитопковците харесвала най-много Благой Георгиев.

Г-ца Петрова признава също така, че никога не е имала дълготрайна интимна връзка. Каква ли е причината да не й върви в любовта?

„Сигурно аз съм виновна. Когато съученичките ми въртяха гаджета, аз бях по стадионите и вероятно съм пропуснала да науча номерата в една свалка. За сметка на това обичам да запомням наистина стойностните любовни фрази. Любимата ми е от филма „Новият Дон Жуан“ с Джони Деп. Там героят казва: „Има 4 въпроса на този свят: Какво е свято? От какво е съставена душата ти? За какво си струва да живееш и за какво си струва да умреш? Отговорът е само един – любов“, рецитира Петя.

В интернет форумите е пълно с постинги, в които футболни фенове цицомани се интересуват дали госпожицата няма най-сетне да разголи впечатляващия си бюст за някое мъжко списание. Самата тя няма нищо против да се снима за „Плейбой“. Преди това обаче трябва да получи оферта от изданието на Хю Хефнър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *