Петко Димитров: Само докато танцувам съм с Яна, в живота обаче нямам жена до себе си! ИНТЕРВЮ

Петко Димитров

  Петко Димитров е легенда в бизнеса със заведения. Кариерата си стартира в култовия „БИАД“, където е охрана на Слави Бинев, а впоследствие и управител. После разработва „Син Сити“, а днес е съсобственик на „Найт Флайт“ и бар „Флайт“.

Петко вероятно нямаше да е толкова популярен, ако професионалните му успехи не бяха гарнирани и с впечатляващи завоевания сред нежния пол. Негови бивши половинки са тв водещата Мария Игнатова, фолкзвездата Преслава и Ели Гигова.

При все това обаче не смята себе си за плейбой и дори се дразни, когато му прикачат това определение.

В последните, няколко седмици чаровният ресторантьор е звезда и от малкия екран. Той танцува в шоуто „Денсинг Старс“, където сценична партньорка му е сексапилната Яна Акимова. Злите езици побързаха да обявят двамата и за интимна двойка, но самият Петко увери пресата, че подобни слухове са напълно неоснователни.

Петко Димитров и Яна Димитрова в "Дансинг Старс"

– Г-н Димитров, май сте отслабнали покрай „Денсинг Старс“…
– Досега не съм се занимавал с толкова интензивни тренировки. Тази подготовка ми е много чужда – тялото да може да асимилира всичко, което се случва. Засега, да чукна на дърво, нещата се получават окей. Преди 10 месеца имах сериозна контузия на коляното – бях със скъсани връзки, два минискуса, хрущял, капачка и т.н. Това е единственото, което ме притеснява. Травмата стана на футбол и се наложи 6 месеца да съм с патерици. Благодарение на лекарите и рехабилитацията в момента се чувствам наред. От началото на „Денсинг Старс“ съм свалил 6 килограма. Бях решил да отслабна и да се подложа на диета, а в същото време започнаха и натоварванията за шоуто. Може да се каже, че и двете неща имат значение за формата, в която се намирам.

– Строг треньор ли е Яна Акимова?
– Преди всичко е професионалист, а си личи, че е и педагог. Яна има отношение към човека, успява да намери начина и подхода да обясни нещата по най-правилния начин, че да ги асимилираш и възпроизведеш. Никога преди не съм танцувал така и не съм изучавал това изкуство. Сега ми е малко странно и трудно, но Яна казва, че се справям добре.

– Респектиран ли сте от някой от другите участници в „Денсинг Старс“?
– За респект не може да се говори. Но ми е приятно, че виждам нови хора, които ме изненадват като начин на общуване и държане. Въобще това, което се случва зад кулисите, ме зарежда много.

– Ще стигнете ли до финала в „Денсинг Старс“?
– Други трябва да кажат, не съм аз капацитетът, който да дава мнение. Бих искал да стигна до финал, най-вече заради Яна Акимова. Тя е човек, танцувал много години. В нея ги има спортната злоба и хъсът. Аз приемам „Денсинг Старс“ повече като шоу. Бих се радвал да продължим напред, но ако отпаднем, няма да драматизирам.

– Преди години ваши приятели са ви измислили прякора Буратино заради начина, по който танцувате…
– Така е, имах такъв прякор (смее се). Мисля, че отново съм си Буратино.

– В момента има ли жена до вас?
– Докато танцуваме и тренираме в „Денсинг Старс“, Яна Акимова е до мен. В живота обаче нямам жена до себе си. Така се стекоха обстоятелствата, че от една година съм сам. Съсредоточен съм в работата си.

– И все пак упорито се коментира, че имате връзка с Яна Акимова, а също и че сте се били събрали с Мария Игнатова…
– Явно е, че с нещо трябва да се пълнят вестниците. Пишат се доста неща, които не са проверени и не са истина. Но вече съм свикнал. Какво ли не се съчиняваше за мен, най-вече измислени истории с жени. Интересното е, че винаги когато ме видят заедно с някоя дама, в медиите ни обявяват за гаджета. С Мария Игнатова съм в добри отношения. Също и с Ели Гигова.

– От една година сте без жена до вас, а продължава да ви се носи славата на столичен плейбой №1…
– Никога не съм се целил в това да съм столичният плейбой. Дори ми е дразнещо, като ми слагат това определение. Първо, не се смятам за такъв и второ, няма нищо лошо човек да има приятели от нежния пол. В крайна сметка на мен са ми помагали и много жени, давали са ми правилните съвети и благодарение на тях съм преодолявал някои трудности в живота.

Смея да твърдя, че имам много приятели от противоположния пол. Това не означава, че сме интимни партньори.

– Слухът, че сценичното ви партньорство с Яна Акимова е прераснало в нещо повече, създава ли напрежение между нея и Орлин Павлов?
– Яна е много умерен и сдържан човек и не споделя. Не съм я питал, ако тя прецени, ще ми каже. Мисля си, че всичко е наред, щом не ми е споменавала нищо по този въпрос.

– От охранител се издигате до собственик на ресторанти. Труден ли беше пътят ви?
– Бих уточнил, че от зъботехник съм станал съсобственик на заведения. Не съм едноличен собственик и не е етично да се пише, че „Найт Флайт“ и бар „Флайт“ са само мои. Да, занимавал съм се с охрана дълги години, и то професионално. Ходил съм и на обучение за това.

Тази професия вдъхва респект защото е много трудна и рискована. Работата ми като зъботехник, видеооператор и охранител са етапи от живота ми, които са ми показали различни сфери с техните плюсове и минуси. От всичките професии съм взел положителното и съм станал това, което съм в момента.

– „Найт Файт“ е в ремонт. Кога пак ще го отваряте?
– В този проект сме надхвърлили сянката си. Има какво да покажем и съвсем отговорно мога да заявя, че ще кандидатстваме за клуб №1 в света. Около 10-15 април трябва да е приключил ремонтът и да сме отворили. Бар „Флайт“ също е супер. Той е пиано бар от американски тип с жива музика и 24 часа кухня на много високо ниво. Огромни тераси, танцьорки…

– Слави Бинев е човекът, който ви е подал ръка в началото. В какви отношения сте с него в момента?
– Не знам дали той ме е научил, или по-скоро аз съм си крал от това, което се е случвало край него. Много е точна поговорката, че занаят се краде, а не се учи. Казвайки това, не искам обаче в никакъв случай да омаловажавам ролята на Слави Бинев. В момента с него нито се чуваме, нито се виждаме, но му желая успехи.

– Навремето, докато сте учили, е починал баща ви и се е наложило да карате такси, за да помагате на майка си.
– Така беше. Ако отново се наложи, бих го направил отново. Парите са определяща сила в днешно време. Ако трябва, не само такси ще карам, но може и коминочистач да стана.

– Смъртта на баща ви ли е най-трудният момент в живота ви?
– Няколко са трудните моменти. Единият е смъртта на баща ми. Той почина в ръцете ми от рак.

За 30 дни си отиде. Беше 100 кг, а го погребахме 47. Представете си как е изглеждал и какво съм преживял. Тогава отговорностите паднаха на мен. Но това е животът… Другите ми трудни моменти са свързани с бизнеса. Така се е случвало, че сме създавали нещо, а след това се е налагало да се борим срещу създаденото от нас.

– Може ли да се каже, че сте успял мъж?
– Благодаря на Бога, че съм жив и здрав и имам едно хубаво дете. Майка ми също е жива и здрава. Не знам дали съм успял, но се чувствам щастлив.

– Колко често се виждате със сина си?
– Старая се почти всеки ден да го виждам.

– Замисляте ли се за други деца?
– Да, мисля да имам още 1-2, а защо не и още 5 деца.

– Обичате да снимате и рисувате. Остава ли ви време за хобитата ви при вашия натоварен график?
– Не, за съжаление, иска ми се да имам някакво душевно спокойствие, да разполагам с времето така, както аз си реша. Тогава задължително ще отделям внимание и на хобитата си.

– Фен сте и на кросовите мотори. Имате ли травми от тях?
– След травмата, която получих на футбол, си продадох кросовия мотор. Направих го, защото вече е много рисковано да го карам. Имам едно АТВ, с което съм много внимателен. Колкото до паданията с мотори, случвали са се и при мен, но да чукна на дърво, Господ ме е запазил Веднъж полетях в 15-метрова пропаст. Моторът тогава се стовари върху тялото ми, но интересното е, че нямах и драскотина. Само станах и се изтупах.

– Кои са пороците ви?
– Не съм пристрастен кьм алкохола. Преди от време на време пушех пура, но сега и това правя все по-рядко.

– Черта от характера ви, която не харесвате?
– Избухлив съм, бързо паля. Но и бързо ми минава. Човек трябва да брои, преди да каже или направи нещо, а аз това не го умея.

– Ако сега ви се наложи да тръгнете от нулата, с какво ще се занимавате?
– Бизнесът, с който се занимавам, е тежък, но и много хубав. Надявам се винаги да имам клуб или заведение, защото обичам да съм сред хора.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *