Парапсихологът Даниела Герасимова: Идва тежка зима! ИНТЕРВЮ

Даниела Герасимова
Даниела Герасимова

  Даниела Герасимова има магистърска степен по парапсихология от Международния институт по езотерични и окултни науки в Испания. Живяла е при шамански племена в амазонската джунгла в Южна Колумбия. В момента създава колода карти Таро, които ще улавят безпогрешно енергията на питащия ги. Даниела придобива дарбата си през 1976 г., след като преодолява тежък здравословен проблем. От 1992 г. се занимава с отстраняване на аномалии при родови проклятия, уроки, пречистване на аурата. Владее кристалолечението.

– Ситуацията в България напоследък е доста напрегната, хората искат политиците да получат възмездие. Ще се случи ли това?
– Хората идват на земята с кармична предопределеност, но всеки е свободен да направи своя избор. Това се отнася и за политиците. Всеки получава възмездие за своите мисли, действия, постъпки. Наказанието идва винаги в точния момент. Никога нищо не избързва или ме се забавя. Всекиму според делата.

– Ще има ли според вас изненади на протестите през септември?
– В никакъв случай няма да има тежки стълкновения и няма да се стигне до гражданска война, както пророкуват някои. Българите притежават добър интелект, а най-хубавото на протестите е, че политиците разбраха, че хората на улицата също имат думата. Близките месеци обаче ще бъдат трудни за България, а зимата ще е изключително тежка. Могат да се случат и природни катаклизми, но те ще са без жертви.

– Много ли хора стават жертва на магии?
– Доста, но не всички могат да се предпазят от тях по един и същи начин. На някои им стига един амулет, талисман или муска, при други те не водят до енергиен баланс. При мен идват много хора, включително и политици. Прави ми впечатление, че колкото е no-висок социалният статус на човека, толкова той е по-суеверен.

Даниела Герасимова Може би защото целите, които си поставя, са по-високи. Богатите хора се притесняват повече, че ще бъде разрушен животът им, ще загубят придобивките си. Те най-често искат амулети или талисмани, които да ги предпазват от ударите на съдбата. Тези хора като цяло са обзети от изключително много вътрешни страхове.

– Има ли разлика в проблемите на известните и на обикновените хора?
– Когато става дума за проблеми в работата, кариерата, любовта, бизнеса и семейството, разлика няма. Богатите също плачат. При това често.

– Вярно, ли е, че във всеки и човек е заложена дарба, подобна на вашата?
– Да, абсолютно вярно е. Но за развитието на подобни дарби е необходим добър учител, който всеотдайно да те поведе и обучи в херметичните науки. Как ще вървиш през тъмнината, ако не държиш светилник пред себе си?

– А на какво се дължи този бум на гадатели напоследък?
– Хората искат да се допитат до някого, който може да даде отговор на техни наболели въпроси. Трябва обаче много да се внимава откъде търсиш помощ.

Има баячки, врачки, гледачки, гадателки, ясновидци, магьосници, вещери, чародейци. Всички тези хора практикуват по различен начин и работят с различни енергоинформационни структури.

Кой какъв е, зависи от делата. Ако някой те е излъгал, няма да отидеш отново при него. Където е помогнато и е подадена ръка – там вярата е останала.

– Вие се занимавате с нумерология. Ако човек сам гради съдбата си, как числата му помагат?
– Още от сътворението на света те са божественият ключ за решаване на много въпроси, които се отнасят до житейските отношения.

Не бива да се забравя, че числата са основен инструмент в човешката еволюция. Толкова са красиви. Те са вибрация, цветове, енергия и наистина могат да дават много отговори.

– Ще има ли трета световна война, тръгваща от Сирия?
– Категорично не.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Парапсихологът Даниела Герасимова: Идва тежка зима! ИНТЕРВЮ"

  1. plenty of fish dating site   24.07.2019 at 8:27

    Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Cheers!

    Отговор
  2. coconut oil benefits   09.11.2019 at 12:20

    Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this
    write-up and the rest of the website is also really good.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *