Мариана Попова след напускането на Брадъра: Никой не го засяга спала ли съм с Първанов или не! ИНТЕРВЮ

Мариана Попова

  Само 12 часа след като напусна завинаги Къщата на „ВИП Брадър“, Мариана Попова е готова да даде първото си интервю. Заварваме я да нагъва с апетит току-що приготвена италианска паста и салата „Капрезе“.

– Какво успя да свършиш за тези няколко часа, откакто не си в Къщата?
– Успях да се прибера вкъщи, да си включа телефона, да прочета пет есемеса и да заспя.

– Как така? Нали каза, че след шоуто отиваш на ергенското парти на Ханес?
– Какво ергенско парти?! Вкъщи се прибрахме, мълчахме около час, след което си пуснахме видеото от предложението, за да видим как е било на екран, понеже и двамата не го бяхме гледали. После си пуснах „Баш Бай Брадър“, за да се посмея на това как ме имитират и това е. А, чух се с Мария Илиева.

– Успяхте ли да поговорите за сватбата? Тук или в Италия…
– В България, ще бъде на морето с всичките ми колеги и много музика!

Мариана Попова и Георги Първанов

– Видя ли се с дъщеря си?
– Не, чакам да свършат интервютата и да отида при нея.

– Ти си търпелив човек, но в Къщата избухна много силно срещу Златка.
– Тя се подведе по другите, реши, че съм лош човек, че съм интригантка. Обидих се, защото аз бях до нея в най-трудния й момент. Но както „мило“ днес завърши участието ми при Гала. Направи добро, изяж лайно! Аз обаче й се извиних в Къщата, извиних й се и в лайфа.

– Защо изложи Камелия в мисията й на принцеса София? Онзи ден Орлин също разбра, че скандалът ти с Ханес е фалшив, но си замълча…
– Вече сме се научили, че трябва да мълчим, когато има мисия. Тогава изобщо не знаех добре ли е за Люси и за Камелия, или е лошо. Добре ли е за „ВИП Брадър“ или не… Накрая отидох в изповедалнята и си разказах, че знам всичко.

– Защо хората те определиха като най-големия интригант и лицемер вътре?
– Аз не съм интригант и лицемер, аз съм откровен човек, говоря право в очите. Хората просто не знаят значението на тези думи.

– Юлиян Константинов даде едно много цинично определение за теб, дори не искам да го цитирам…
– Не, не. Кажи ми го, аз искам да знам!

Мариана Попова и Ханев

– Още в Къщата той те нарече „путка заспала“. Миналата седмица, когато излезе, даде интервю за нас и заяви, че много добре си го е казал така, изобщо не съжали за обидата към теб.
– Когато един амбициозен човек е искал да спечели „ВИП Брадър“ и някой му е отрязал главата, така се получава.

– Като каза глава, в един друг скандал пак Юлиян каза следното: „Каква е тая Мариана, много важно, че е спала с някакъв глава!“.
– Радвам се, че не съм спала с Юлиян и не ми се е налагало.

– А какво разбираш под израза „някакъв глава“?
– Какво трябва да кажа по този въпрос? Всичко е казано. Всеки мъж има две глави – горна и долна. Може би съм спала с някакви глави… Той говори за президента, натам ли искаш да завъртиш разговора?

– Не аз го завъртам, дори влизането ти в шоуто беше под мелодията на поздрава на Мерилин Монро за рождения ден на Кенеди…
– Не знаех, че влизам с тази песен. Така са решили хората, аз не съм обидена. А това, с кого си лягам – не е работа на Юлиян. Всеки има правото да си ляга с когото си иска.

– Когато излезе, съквартирантите коментираха, че не си взела наградата и няма да можеш да изплатиш кредита за апартамента си. Така ли е?
– Аз взех един хонорар, но с него няма да мога да си изплатя апартамента, не е толкова завишен. Никога не съм имала болни амбиции да печеля награда или каквото и да е.

С Ханес и дъщеричката им

– Най-голямата ти грешка в Къщата?
– Изказването срещу Злати. Осъждам се жестоко за думите си.

– Няколко пъти сподели, че си имала доста трудно детство. Вярно ли е, или вкара и малко повече драматизъм в това?
– Да, аз съм имала трудно детство, безспорно. Родителите ми не бяха богати. Да, чичо ми, баща ми и дядо ми пиеха! Но никога никой не упражнявал насилие над мен! Видях, че в медиите това е било представено по изкривен начин. Баща ми беше страшен пич той беше приятел. Почина много млад от инфаркт, когато бях на 15.

– В разговор с Бони стана ясно, че си живяла в ромската махала в Ямбол…
– Това са глупости! Баща ми е софиянец, къщата още си съществува в „Овча Купел“, с вътрешна тоалетна, даже чичо ми още си живее там.

– Откъде тръгна това за Ямбол?
– Баща ми е бил войник в Ямбол. Там среща майка ми, която не е живяла в циганска махала, взима си я в София и се раждам аз. Това са нещата. Никакви ромски махали…

– Питам те директно – циганка ли си?
– На Бони много й се иска, тъй като аз я преценявам като талантлив певец, ако може и аз да съм циганка, затова да пея толкова хубаво като нея. Ами не, ще я разочаровам! Не съм циганка, съжалявам!

– Мечтата за концерт в „Арена Армеец“ истинска ли е?
– Разбира се, кой не мечтае? Аз искам Лили Иванова да напълни „Арена Армеец“…

– Тя вече я напълни, билетите са разпродадени.
– Наистина ли! О, страхотно, ето това е добрата новина! Такива неща трябва да се пишат и коментират, а не кой с кого е спал и се е скарал.

– Ти обаче ще успееш ли да я напълниш?
– Аз не съм Лили Иванова, много съм назад. След още 20 албума, може би ще напълня тази зала. Рекордът ми е 2500 човека в спортната зала във Варна, беше наистина един уникален концерт.

– Миналата година по това време искаше да емигрираш в Австрия…
– Искахме много, да. Там животът е по-подреден, по-спокоен. Но на този етап оставаме тук. Аз наистина направих крачка – взех си апартамент, който изплащам. Дъщеря ми тръгва сега на градина с немски език. Мисля, че нещата се развиват добре.

– Последно за „ВИП Брадър“ – кой трябва да спечели?
– Според мен трябва да е Никол или Орлин. Свестни хора са.

– А зрителите кого ще изберат?
– Багата. Категорично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *