Маг Ваня: Новият ни патриарх ще се казва Кирил! ИНТЕРВЮ

Маг Ваня

  Маг Ваня Василева от години се слави като една от най-добрите ясновидки във Варненска област. Кръстница й е пророчицата Ванга. Подобно на нея маг Ваня може да разгадава информация, кодирана в морска сол, бучка захар или дори пясък.

В интервю тя разкрива своите прогнози за катаклизмите през 2013 година.

– Ваня, ще свърши ли светът на 21 декември 2012 година?
– Няма да се случи подбно нещо. Още през 1969 г. баба Ванга казваше, че през 2000 година ще дойде краят на света, но както виждате, това не стана. Ще има земетресение, наводнение, но нищо по-драматично не ни очаква. Трусовете ще са в нормални граници , щетите няма да са големи. Зимата ще е тежка и много студена. Очаква ни обилен снеговалеж. Виждам и жертви, най-вече по пътищата. Лошото е, че ми се дава информация за починали млади хора най-вече заради неразумна скорост. Календарът на майте просто приключва, но това не означава край на всичко.

– Все пак ще има ли по-сериозна промяна?
– Ще има, и то към добро. Ще има повече работа, кризата няма да е в такива мащаби, както през тази година. Не ни очаква най-приятната и благонадеждна година, но ще тръгнем по пътя към доброто.

Хората повече ще се интересуват от духовното, от здравето, от това да се трудят, за да просперират.

Митрополит Кирил

– Идват ли при вас хора, които искат да правите магии?
– Има и такива, но вече са разбрали, че от мен магии не могат да очакват. Настояват най-вече за изчистване, за завързан късмет, за родово проклятие. Скоро ме питаха за баща, погубил сина си заради имот. Този човек беше обявен за издирване в цялата страна. Видях родово проклятие и магия в този дом, чиято цел е било да се стигне до този фатален край – бащата да убие сина, а след това да посегне и на своя живот. Това проклятие е замъглило съзнанието му. Всичко е кармично.

– Как се изчиства подобно проклятие?
– Много трудно, но благодаря на Господ, успявам. След това правя много силна защита. За да няма повече подобни злини в дома, карам хората да дадат курбан в своята къща, свещеник пък задължително трябва да го освети. После самата аз правя кодирана защита да няма повече проблеми в семейството.

Напоследък повече ме търсят за любов. Млади момичета идват, за да правят разни злини на по-възрастни и богати мъже. Искат да развалям семейства, да прекъсвам връзки, но никога не съм посягала на подобни ценности и съветвам никой да не го прави.

Може би знаете, че всяко подобно действие се връща. Това трябва да кара всеки маг да се страхува. Мен може да не засегне, но след време ще страдат или моите деца, или внуците и правнуците ми, които обременявам завинаги. Изключително важно е хората да вярват в Бог, защото той ги пази. Със силна вяра, дори без помощта на специалист като мен, могат да развържат късмета си, да постигнат сполуки в живота и да не се притесняват за бъдещето си.

– Доста актуална е темата за патриарха. Лесно ли ще го изберем?
– Изборът ще е труден. Категорично заявявам, че следващият патриарх ще бъде Варненският митрополит Кирил. Такава информация ми се дава и съм почти сигурна в нея. Не искам да обиждам и да обсъждам останалите, но не е прилично един духовник да се държи като Николай от Пловдив. На него дори не му прилича да носи расото. Тези скандали, за които непрекъснато се пише, са реалност, за жалост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Маг Ваня: Новият ни патриарх ще се казва Кирил! ИНТЕРВЮ"

  1. мая   13.12.2012 at 23:38

    мога и ще ти направя магия да те събори грип за 8 дни

    Отговор
  2. теодора   15.02.2013 at 21:54

    kak moga da se svarja s mag vania

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *