Изгонената от “ВИП Брадър” Бони: Господ да накаже тези, които ме изкараха черна овца! ИНТЕРВЮ

Бони

  Айде, мило, ще затварям, че почва интервюто…“, с тези думи приключва телефонният разговор на Бони, когато влизаме за срещата ни. По всичко личи, че певицата си гука с любимия човек, на когото непрекъснато пращаше целувки от камерите в Къщата.

Макар че не е спала цяла нощ, изгонената съквартирантка от „ВИП Брадър“ има свеж вид и прелива от енергия. Няма търпение да разкаже всичко от Къщата, защото, когато споделя за това, чисти душата си от натрупаните негативи след престоя си вътре.

– Бони, успя ли вече да си сложиш обувките за 1000 лева, за които толкова ти завидяха в Къщата?
– Не зная защо се акцентира толкова точно на тази тема. Аз съм известна личност, подарявали са ми скъпи обувки, но това е нещо нормално. Имам 2-3 чифта наистина скъпи, но никога сама не съм си купувала такива модели. Как да дам 1000 лева за обувки?! Точно това ли беше най-важно в Къщата? Според мен тези хора не са никакви ВИП-ове. Защо ще се вълнуват иначе от едни обувки? Цената на обувките ми ли е проблемът на държавата?! И ще пускат детектор на лъжата… Несериозно е.

– Ти смяташ ли се за ВИП?
– Не. Аз съм един честен, достоен и искрен човек. Не като детекторите, за които не се знае дали не са нагласени! Детекторът на лъжата е забранен по цял свят да се използва, неслучайно полицията не ги приема като доказателство. А тук за Бони важи. Нещата бяха така поставени сякаш аз съм лъжливото овчарче. Безкрайно много ме унизиха. Защо не подлагат всички на детектора? Но на мен пък ми личи, аз съм искрена. Не съм като другите обиграна, не обичам клюките и лицемерието. Благодарна съм на Господ, че точно в този момент излязох!

– Защо зрителите не усетиха, че си искрен човек и не гласуваха за теб?
– Защото аз исках да бъде така. Не бях достатъчно убедителна, че трябва да остана. Усетих, че нещо неправилно се случва в Къщата. Аз имам много добра интуиция. Станаха ми ясни техните заговори и реших, че трябва да излизам вече от там.

– Знаеш ли, че всъщност Кристина Патрашкова накара Никол да те номинира?
– Аз Патрашкова я подстригах точно преди това. Тя искаше да си оправи прическата и ме помоли. Казах й, че преди десет години съм подстригвала майка си и брат си и мога да се справя. Тя остана много доволна, благодари ми, а после за благодарност явно ме е номинирала… Важното е, че аз към всеки съм се държала естествено, каквато съм си.

– Защо, макар че другите явно те игнорираха, ти продължи да им слугуваш, да им правиш закуска, да им се усмихваш…
– Те ми се качиха на главата! Те са лицемери, интриганти! Защо не ми казаха всичко в очите – защото съм силна и истинска!

– А истинска ли беше сцената, която разигра, когато се направи, че ти е лошо?
– Просто си играех тогава, исках да се случи нещо весело. Исках да проверя душите им чувствата им, колко са единни, колко са човеци!

Бони с дъщеря си Михаела

– Сърдита ли си на Никол?
– Не. Тя е едно страхотно момиче, но без житейски опит. Затова се подковава от други хора, защото няма собствено мнение.

– Намери ли поне един приятел в Къщата?
– Рени (Ирен Кривошиева – б.р.), Влади, Люси…

– Защо остави медальона си точно на Люси?
– Тя ми помагаше, когато имах нужда. Не знам дали това е излъчено, но когато имах изпит по история и четях, с нея обсъждахме всичко. Тя беше съпричастна и аз оценявам това.

– Какво изпитваш към Николай?
– Под достойнството ми е да го коментирам, само му вдигам акциите така (видимо се изнервя – б.р.).

– Защо така те нападна?
– Или му е казано да прави така, или той има някаква стратегия, или се страхува от мен, защото моята победа в другия формат, в който преди време двамата участвахме, го е подразнила.

– Продуцентите разиграха перфектно конфликта между теб и Николай на етническа тема, след което сякаш им стана безинтересна, и ти веднага излезе от Къщата. Не ти ли прилича това на използване?
– Свършихме си работата, дай да я изритаме сега тая…. Ами, живи и здрави.

Аз съм спокойна, вярвам в себе си. Има Господ, има сила, която няма да остави безнаказан когото и да било!

– Заради хонорара ли влезе в Къщата?
– Парите въобще не ме интересуват. Имам си работа, талант. Няма нещо, което да ми липсва. Съгласих се да участвам, понеже ми казаха, че ще е много забавно и весело.

– И накрая те излъгаха.
– Да. Направиха ме черната овца!

– Дъщеря ти Михаела ти липсваше най-много. Какви мечти имаш за нея?
– Мечтая да има две висши образования и да изучи три езика. Желая само онова, което ще е най-доброто за нея. Ще я запиша да учи в чужбина.

– В какви отношения си с нейния баща?
– С него не поддържаме връзка, дори не се и чуваме. Той вече е затворена страница за мен.

– Сега имаш нов мъж. Разкажи малко повече за него?
– Много съм щастлива. Имам достоен, силен, истински мъж. Бизнесмен е, мой набор. Не е семеен. Имам си пълно щастие с него.

– В Къщата каза, че може да си бременна…
– И това е изопачено. Казах „Представяте ли си да съм бременна!“. Това не беше игра, аз го споделих, а те го промениха.

– Израснала си в ромската махала в Сливен. Какво беше семейството ти?
– Нормално работническо семейство. Имам двама по-големи братя. Аз съм най-малката. Нашите са доста консервативни и са ме възпитавали във висок морал.

– Твоите връстнички сигурно са се оженили на 13 – 14 години…
– Не. Специално в Сливен ги няма традициите, които ги има в другите градове.

Аз живях в махалата до 16 години, после се отделих от семейството си. Обикалях с оркестър цяла България, после и чужбина. Животът ми беше само музика. Така е трябвало да стане – не съжалявам!

– Сега накъде?
– Имам изпити. Трябва да си довърша средното.

Ще се явя по всички предмети от гимназиалния курс. Десет дни ще се из- олирам да уча, но първо ще си почина малко.

– Знаеш ли европейските столици?
– (Избухва в смях -б.р.). Ееее… ти пък!

– Най-важният урок от „ВИП Брадър„?
– Да се ценя, да се обичам повече и да не се раздавам на хора, които не ме заслужават!

– Кой ще стане победител?
– Не искам да гадая. Аз лично бих се зарадвала да е Люси или София – Камелия. Аз повече няма и да ги гледам. Нищо не му интересува. Щастлива съм, че вече не съм част от този цирк.

Имам други по-важни неща, на които ще обърна внимание. Според мен, вече предаването ще има друга гледаемост след като излезнах от Къщата!

– Като спомена София-Камелия, подозираше ли нещо за мисията й?
– Не. Даже съм много разочарована от Мариана.

– Тя всъщност разбра истината от външен човек, а вътре ви убеждаваше, че сама се е досетила…
– Ето, виж кой е лъжливото овчарче! Заради нейното клюкарство са й издали, а тя се прави вътре! Аз даже мислех да я номинирам, ако бях останала, защото тя говори само за любовниците си. За всичките си мъже непрекъснато говори. Как не й е неудобно, че има дете от настоящия си мъж, а обсъжда любовниците си! Ами няма да получи пръстен от него, колкото и да й се ще!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Изгонената от “ВИП Брадър” Бони: Господ да накаже тези, които ме изкараха черна овца! ИНТЕРВЮ"

  1. Ginka   23.10.2012 at 19:33

    ??!!Bulgaria stranata na absurdite li e??!!Tazi ciganka s nezavur6eno sredno obrazovanie e VIP persona ,a nie s po dve vi6i trqbva6e da napusnem su6tata tazi strana nemili,nedragi!Za6to li se 4udq,hm,poredniq kurvolqk!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *