Емануела за съпруга си Никола: Изневерява ми с разни парцалеси! ИНТЕРВЮ

Емануела
Емануела

  Семеен статус „Сложна връзка с Никола Стоянов“ във фейсбук, публикуван във вторник вечерта от Емануела в личния й профил, потвърди топ клюката в столичен ежедневник, че семейният живот на чалга дивата не е цветя и рози. Журналисти издириха звездата, за да научат лично от нея дали половин година след сватбата си ще посети и бракоразводното.

– Емануела, какво се случва с брака ти с Никола? Верни ли са слуховете, че се развеждате?
– Не ви е съвсем точна информацията. Пред никого не съм казала, че се развеждам. Истината е друга. С Никола в момента не живеем заедно, но такива периоди има при всяко семейство. Ето, Николета и Валери например също не живеят заедно, пък не се развеждат…

– Техните драми вече са ни ясни. Но при вас какъв е проблемът?
– Трудно ми е да отговоря с няколко изречения. Може би бързо си омръзнахме, не знам и аз. Но не е само това. В момента съм доста объркана на моменти, не знам как точно да продължа живота си. По предложение на Никола се съгласих да отидем на семеен психотерапевт.

Специалистката препоръча да минем няколкомесечна терапия. Прецених, че на този етап не е най-уместно да се развеждаме. Нека поживеем отделно и да си дадем повече време за размисъл. Не мога да кажа дали ще има хепиенд, понеже аз още не мога вътрешно да му простя едни изневери отпреди година. Вярно, че тогава бяхме разделени за повече от месец. Кълнеше ми се колко бил влюбен в мен, а в същото време е водил разни парцалеси в апартамента в който живеехме.

Емануела и Никола Стоянов
Емануела и Никола Стоянов

– Има ли или имало ли е всъщност любов помежду ви, тъй като се мълви,че си предприела брак с него по препоръка на продуцентите на „Къртицата“, в която участва в началото на годината?
– Че имаше, имаше, а дали има все още – не съм наясно с чувствата си. За сватбата непрекъснато ме питат дали не е била фалшива. Не, не беше. Всичко си бе абсолютно реално и напълно законно, а и никой не ме е накарал насила да се омъжа. Все пак ние с Никола се сгодихме още миналата година, доста преди „Къртицата“.

– Преди време в пресата гръмна сензацията, че с твоя съпруг сте роднини. Това оказа ли някаква роля за добрия климат в семейството?
– Да, написахте самата истина.

Имаме роднинска връзка но е доста далечна. Преди гражданския брак се допитахме където трябва и ни казаха, че няма пречка. В риалитито не сключихме църковен брак, понеже поповете не били оторизирани да правят церемонията извън църквите. А и после не ни остана време да го организираме. За моите родители далечното ни роднинство с Никола (баща му е 3-ти братовчед на дядото на певицата, тоест съпругът й е 4-ти братовчед на нейния баща, следователно й се пада чичо – б.а.) не бе проблем, но в семейството на Никола явно е.

– Предполагам визираш по-специално свекърва си, за която ти не се изказа много ласкаво в „Къртицата“. Оттам ли тръгна напрежението помежду ви?
– Не. Още преди това тя вдигаше скандали на Никола заради мен, непрекъснато злословеше по мой адрес пред хората и приятелките си. Чувах разни неща зад гърба си, които ме обиждаха. Аз не съжалявам за нито една моя дума или реакция.

На сватбата си
На сватбата си

Със свекърва ми не си говорим, нямаме какво да си кажем. Тя поначало не одобряваше връзката ни. Никога не сме били близки, едва ли ще бъдем. Не крия, че липсата на всякаква комуникация с тези хора донякъде оказа влияние бракът ни с Никола да се развие по този начин. Откакто ние с него сме семейни, веднъж не сме си ходили на гости.

– Идиот ли е твоят съпруг, Емануела?
– Цитираш последното ми телевизионно интервю… Не бях правилно разбрана. Казах, че по принцип не искам дете от идиот, а не че съпругът ми е идиот. Ако нещата помежду ни занапред се развият добре, бих искала да имам дете от него. Макар че се съмнявам, но хайде… Ако сокончателно се разделим, със сигурност ще бъда много по-внимателна и взискателна, издирвайки донор, защото по принцип не ми се занимава с идиоти.

– А защо бягаш от второ раждане? Дали ще обичаш като истинска майка, ако друга жена износи детето ти?
– Този въпрос и аз си го задавам, не знам дали бих обичала второто ми дете повече от сина ми Христо. Макар всички майки да твърдят, че обичат децата си еднакво.

– Вярно ли е, че Никола те е изгонил от дома си?
– Моля? Това майтап ли е? Дълго обмислях как най-добре да постъпя и
преди десетина дни аз се изнесох от тях никой не ме е гонил. Сега със сина ми Христо живеем в апартамента на майка ми и ще останем там, докато новият ми апартамент в „Бояна“ стане готов.

Емануела Никола Стоянов сватба– Извинявай за директния въпрос, но откъде имаш толкова пари, че да си купиш 2 апартамента – в „Бояна“ и в „Манастирски ливади“?
– Имам само този, който правя в момента. Взех го, след като едни мошеници ме измамиха с друг в комплекс от затворен тип. Освен с мъжете, нямам късмет и с апартаментите. Доверих се на уж доказала се строителна фирма още преди 3 години. Платих им 50% от реалната стойност на жилището като капаро. И до днес сградата не е завършена. Върнаха ми половината от парите, чакам останалите. А за апартамента в „Бояна“ имам ипотечен кредит. Изплащам си го. Никола няма нищо общо с този апартамент, нито има участие в придобиването му, нито е инвестирал в ремонтите и обзавеждането. Така че, ако се разведем, няма да получи нищо от него. Целият хонорар, който взех от „Къртицата“ отдавна потъна в новото ми жилище.

– Голям кутсуз ще дойдеш. Един провален брак с бащата на сина ти, втори планиран, но пропаднал, със сина на продуцента ти Денис Касъмов, сега и трети. Да не би да имаш магия?
– По принцин не вярвам на такива неща, но нищо чудно някои да ме е проклел.

Общо взето, в нашия бранш и въобще хората на изкуството нямат щастливи бракове. До някаква степен ме успокоява, че не само на мен не ми върви в личен план. А по врачки и баячки не ходя.

– Силиконовите операции на бюста ти разбуниха духовете последната седмица. Ще ни обясниш ли по-подробно как и защо се стигна до отстраняване на гърдите ти?
– Имам общо 3 операции. До последната се стигна, тъй като предишните не бяха успешни, не се получи желаният резултат и ефект. Поисках д-р Енчев да отстрани млечните ми жлези не защото съм имала рак, нито е имало някакви съмнения. Дори изследванията ми в Германия показаха, че съм здрава. Но съм подложена на непрекъснат стрес, доста пуша и затова се притеснявах в бъдеще да не ме връхлети това заболяване, тъй като в последните години доста жени пострадаха. Макар че от едно се притесняват хората, но от друго умират.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *