Елен Колева: Не знам, защо медиите ме набелязаха за жертва! ИНТЕРВЮ

Елен Колева

  Елен Колева изчезна неотдавна от светския живот, след като бизнесменът Александър Найденов, с когото живееше, направи скандални разкрития за връзката им.

Елен се готви да се върне на театралната сцена, а от другия месец се включва в риалити шоу. Преди дни пък се завъртя клипът на paп звездата Faked Stars „Ще остана само по пипер“, в който актрисата влиза в ролята на палава готвачка.

– В клипа „Ще остана само по пипер“ се представяте като комедиен персонаж. Чувство за самоирония ли е това?
– Нали съм актриса все пак. Хората не знаят колко много лица имам, но тепърва ще го разбират. Реших да се снимам в клипа на Стилиян Faked Stars, защото се познаваме от много години, колеги и приятели сме. Разказа ми за идеята и прецених, че ще е забавно да се включа.

Аз все още съм млада актриса. Не съм имала възможност да разкрия потенциала си, а и не съм изиграла достатъчно роли. Така тръгна професионалният ми живот, че ми възлагаха повече драматични задачи.

Елен Колева и Александър Найденов

– Покрай личния ви живот медиите доста се занимаваха с вас.
– Те лъжат открито и грозно. Дори да се опитам да се защитя, продължават да се хранят с мен. Нещата се доукрасяват постоянно. Не знам защо са ме набелязали за жертва вече повече от четири години.

– С какво провокирате този интерес?
– Не знам, аз съм абсолютно обикновен човек. Животът ми е скромен. Изнася им да съм златотърсачка.

Но единствената връзка с по-заможен човек, която съм имала, е с последния ми приятел Александър. Всъщност нямам намерение да се оправдавам.

– Скандалната ви връзка с Александър съвпадна и с изявата ви като водещ на Lord of the Chefs, за която доста бяхте критикувана.

– Това е типична българска черта – защо да ме похвалят за нещо, след като могат да ме оплюят. Не смятам, че да бъда водещ беше най-силната ми изява, но определено и от този експеримент научих доста. Работейки с екипа на Слави Трифонов, разбрах много за работната среда. Дори и изявата ми да е провал, да не съм се справила добре, приемете, че това е било учение за мен самата.

– В какво ще можем да ви гледаме скоро?
– Ще участвам в риалити шоу, което започва през март. Няма да е „Къртицата“, нито „Като две капки вода“. Не мога да издам повече засега, тъй като имам договор за конфиденциалност. Публиката ще може да ме види и в една прекрасна пиеса, в доста нетипична роля.

– Не мислите ли, че изявата в риалити шоу намалява тежестта на един артист?
– За съжаление, в България нямаме друга среда за изява. Не забравяйте, че ние трябва да оцеляваме и финансово. Лукс е да участваш само в театрални постановки.

Преди бях на щат в театър, но това ме ограничава до много голяма степен не само творчески.

Аз тепърва се завръщам като актриса. Доколкото зависи от мен да се явявам на прослушвания, ще бъда активна. Имам желание да участвам и в някой сериал.

– В този смисъл – по-спокойна финансово ли се чувствахте по време на връзката с Александър Найденов?
– Не. Сега се чувствам прекрасно и това ми личи. Усмихната съм, постоянно се смея. Преди хората имаха грешното впечатление от мен, че съм леко надута, което няма нищо общо с реалността. Този образ беше моя защитна реакция. Понякога човек и от притеснение се държи така. Сега съм на съвсем друга вълна – обкръжена съм от много нови приятели, откакто съм свободна да общувам с неограничен кръг от хора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *