Екстрасенсът Кубрат Томов: Извънземните ни наблюдават нонстоп! ИНТЕРВЮ

Кубрат Томов
Кубрат Томов

  Кубрат Томов е енциклопедист, философ, езотерик, член на Българско астронавтско дружество, на клуб „Човек, Земя, Космос“ и още безброй сдружения, занимаващи се с паранормални явления. Гордо заявява, че е наясно с всички процеси, протичащи във видимия и невидимия свят на планетата.

Кубрат е първият и единствен българин, които преди повече от 10 години сподели, че е бил похитен от представители на чужди планети, които го повозили на странен летателен апарат и тотално променили възгледите му за човечеството и нравствените норми на хората.

Автор е на десетки книги и монографии. В продължение на повече от 20 години изнася лекции по психология и парапсихология из цялата страна.

– Г-н Томов, тези дни алармирахте, че на човечеството му предстои голяма промяна, която ще бъде изразена в начина на мислене на хората, в тяхната сетивност и начин на живот. Бихте ли ни разказали нещо повече?
– Държа да отбележа, че идва ерата на галактическия преход, а с нея и нови енергии. Ще се активизират екстрасензорните възприятия на гражданите, много рязко ще се промени критично-оценъчната им способност. Смятани досега за важни неща ще бъдат обявени за незначителни. Настъпва качествен прелом в сънищата. Расте и чувството за лична ангажираност, за лична отговорност на човека към природата. В немалка част от хората промените ще бъдат доста отрицателни. Очаква се една част от населението да се озлоби, да озверее и да полудее. Тези хора няма да могат да понесат промените. Ще се увеличи битовата престъпност, убийствата и изнасилванията. Ще споделя, че Земята вече няма да приема кръвожадни хора.

Същества от различни планети пазят Земята от унищожение
Същества от различни планети пазят Земята от унищожение

Тях ги чака развитие на други планети. И още, планетата ни се трансформира чрез земетресения, вулкани, преместване на полюсите, потъване на суши и издигане на дъна. Ще има разкъсване на континенти, бури, торнада. Слънцето ще има силни изригвания, които няма да могат да бъдат понесени от населението.

– Каква е целта на небесното просвещение, ако можем така да наречем наближаващите ни промени?
– Целта е хората да видят истината за кризата. Виждайки я, ще се освободят от куп лъжи, фалшификации, манипулации, самоилюзии. Ще се научат да мислят правилно, тоест творчески и самокритично. Тогава ще се разбере, че проблемите ни са най-добрите учители. Тук влиза и урокът за плащането на цената на личната отговорност – време, усилия, пари, раздели със стари приятели и със стари удоволствия, отказ от дребното. В практически план всички страни по света трябва да създадат нов тип организации – гражданско-политически. Тоталната криза и борбата на ционистко-банкерската олигархия за световно господство са на фона на качествено новата научна революция, протичаща спонтанно от няколко десетилетия. Тя ще изгради нова представа за света и за човеците, за науката. Ще стане ясно, че тя работи с остарели и неверни възгледи, теории, далеч от истината.

Кубрат Томов – До какви конкретни разкрития ще се стигне?
– Ще се потвърди тезата, че животът на Земята е възникнал от Федерацията на извънземните цивилизации. Самата ни планета е създадена от тази Федерация с помощта на космически прах, пуснат от Космоса. „Градинарите на Вселената“, това е другото има на споменатата вече от мен инопланетна цивилизация. Навремето извънземните са създали единно човечество, били са известно време сред хората, дали са им голяма част от своето космическо познание, а после са се оттеглили, за да трупат земните самостоятелно опит и знания. Старото извънземно знание се съхранява в езотеричните и религиозните учения и макар и с леки изкривявания, се пази. Сега извънземните ни наблюдават нонстоп.

– Мислите ли?
– Убеден съм! Над 100 милиона души по света са виждали НЛО. Летящи чинии са кацали в парка на град Банкя, край София, в парк в Киев и на стотици места. Те ще се намесят в живота ни при опасност от самоунищожение. Вече два пъти са предотвратявали ядрени войни, блокирайки управлението на съответните ракети. Ще напомня, че много фараони, царе и императори са били извънземни. Богът на българите – Тангра, също е бил извънземно. Ще стане ясно, че всеки човек е сензор, ясновидец и може да предсказва. Тези качества ще се развият в шестата раса, на която принадлежи бъдещето. Парапсихологията ще бъде научният лидер на XXI век. Животът ще стане фантастичен – телепатия, ясновидство, левитация, телепортация, материализация и дематериализация, астрални и ментални пътувания из Космоса. Новата ера вече се ражда, а Галактическият преход тръгна от 21.12.2012 година. Той ще ускори процеса на развитие.

– Говорите много убедително едва ли не за свят, който хората са виждали досега само на филмова лента или са чели. Трудно биха приели, че това е реалност…
– Но ще трябва да го приемат, защото ще го видят с очите си, ще се научат и да живеят по новите правила. Учените от ЦЕРН вече направиха първата стъпка. Те стигнаха до извода, че има Космически разум който е синоним на Бог, на Абсолютния дух и прочие. Вселената представлява една космическа система, в която всяко нещо взаимодейства двустранно с останалите неща и следователно не само човекът е част от Вселената, но и Вселената е част от човека чрез фините му тела – етерно, астрално, ментално, казуално, духовно и божествено. С навлизането във фините тела на който и да е обект, ние излизаме от физическото тяло и обхващаме Вселената. Този процес съм нарекъл Тунелен преход между микросвета и Космоса. Той разкрива отговорността на всеки от нас към планетата, света и Вселената. Трябва да посоча, че с колебанието на частиците е свързано фундаменталното понятие кохерентност, свързано пък с друго революционно откритие – холографията. Тя се оказа механизъм на функциониране на мозъка, паметта, зрението и психологическото състояние на човека.

Светът ще стигне да откритие на Закона за равенството на действието и противодействието, което всъщност е моралният закон на битието. Според него всяко добро и зло получава обратно въздействие със съответен знак за наказание или награда. Вярна е приказката, че „Бог забавя, но не забравя“. Зад всичко това стоят кармата и прераждането. Новата революция показва, че злото винаги е самоубийствено и че е добре да се премине в лагера на доброто, за да спасим душите си.

– Какво ще бъде мястото на църквата тогава?
– Още с появата й става ясно, че нейната цел е да манипулира и управлява религиозните маси. През средните векове тя избива над 100 милиона души при насилствено покръстване, горене на клади, преследване на вещици. Покръстването на българите от страна на княз Борис I чрез избиването на 52-ата рода на жреческия и боилския елит всъщност е нашата първа национална катастрофа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *