Екстрасенсът Александър Асенов: Причината за всички заболявания е стреса! ИНТЕРВЮ

Александър Асенов

  Александър Асенов се занимава с биовъздействие и биоенерго-информационния обмен при лечение на различни заболявания.

Самият той е дипломиран химик. Увлича се от енергийната биомедицина и зонова терапия.

– Как разбрахте, че можете да влияете положително на хората, господин Асенов?
– Още от малък усещах, че съм по-различен от другите. Но заключвах всички тези енергии, за да не се различавам от моите връстници. Постепенно обаче взе да ми става лошо, защото задържах потенциала в себе си. Така се започнаха едни медицински изследвания, които не показваха никакво заболяване. След това ми правиха измервания в Русия, в Научноизследователски център по медицинска биофизика, където се мерят аури, сила на енергетиката. Осъзнах, че мога да помагам на хората, и то без лекарства.

Това е свръхенергия, като халюцинации. След като минаха тези изследвания, осъзнах какво мога да правя. Като ми се оплачеше някой близък, изваждах болката му.

Преди това съм завършил химия и се занимавах с опити как водата въздейства върху физическото тяло. Ние сме изградени от 75% вода. Ще осъзнаем, че тя е най-голямото лекарство когато започнем да я губим, а това вече става. Въздействаме си един на друг, както и на цялата околна среда.

– Какви методи на лечение прилагате?
– Независимо какво заболяване има човек, аз трябва да видя как е неговият поляритет, дали е заземен. Трябва да усетя биополето му. Не отричам традиционната медицина, даже карам хората да ми носят изследвания или аз самият ги пращам на такива.

В процеса на моята диагностика, ирисова или чрез ръце, усещам вибрациите на отделните органи, важното е да намеря дълбочинната причина на заболяването, а не да лекуваме симптомите. Съвременните лекарства обаче правят само това. Аз най-често прилагам фитотерапия или биоенерготерапия.

– С какви болести идват най-често хората при вас?
– Най-често ендокринни, за жлези с вътрешна секреция, наднормено тегло, психически проблеми. На тях се повлиява, като се изчисти напрежението в главата защото хипофизата ръководи цялата ендокринна система. Когато има натрупани стресови ситуации, започват заболявания, незавиисмо какви. Затова трябва да се балансира енергетиката на човека. Ето защо препоръчвам дори на хора, които се чувстват добре, да си правят профилактика на биополето.

– Кои са най-разпространените заболявания напоследък и на какво се дължат те?
– Причините за всяко заболяване идват на база стрес, независимо какъв, особено хранителен. Възможно е той да се избегне. За мен е отживелица да се закусва сутрин, защото трябва да се спазва естественият цикъл на изчистване на организма, който трае от 4 сутринта до 12 на обяд. А ние, като му дадем сутрин храна, не изхвърляме токсините. Можем да пием вода до обяд. После ядем само боклуци като чипсове и вафли, пълни с всякакви консерванти, канцерогенни вещества. В дъвките без захар имат аспартан, който е ужасно вреден.

По време на всяко хранене е хубаво да се ядат зеленчуци. Така храната се разгражда по-бързо. Но важното е тези зеленчуци да са сурови.

Не харесвам, когато хората идват и ми казват, че съм последната им надежда.

Много често са стреснати от лекарите и безобидни доброкачествени образувания могат чрез негативизма си да превърнат в злокачествени тумори.

– Какво изпитвате по време на един сеанс?
– На мен ми се прехвърля всичко в съзнанието като картина – как е станало определено заболяване, откъде идва. Казвам на човека да си прости. Не си спомням какво се случва по време на сеанса. Виждаш какво се случва вътре в един човек.

Пациенти са ми казвали, че усещат как им пипам бъбрека и вадя нещо от него, виждат се отгоре, усещат как товар се маха от тях. Споделят, че сякаш някакво животно е имало у тях и сега вече им е доста по-леко.

Някои хора виждат за какво става въпрос още на първия сеанс, на други са нужни пет пъти. Обикновено най-добре е да се проследи един лунен цикъл.

Напоследък забелязвам, че идват доста хора с проблеми в гръбнака. Изкривяването в него обаче произтича от тазобедрените кости. Не бива да се пренебрегва дори и най-малкото обаждане и сигнал в тази област.

Практикувам техниката юмейху – изправящо-притискаща терапия от Япония, но аз я използвам несилово. Намествам чрез нея тазобедрените кости. И да не те боли, пак трябва да отидеш да погледнеш тазобедрените си кости.

– Какви хора идват при вас?
– Най-често лекари. Моите приятели основно са от тези среди. Ние работим съвместно. Ако си помагаме взаимно, нещата водят до добър резултат за пациента. Защото виждам, че традиционната медицина се изчерпва. Ние трябва да се настроим към новите вибрации. Много учени го знаят, но никой не го казва. Знаем, че фармацията е много силна индустрия.

Сутрин при ставане трябва да раздвижим тялото от горе на долу. По този начин тръгва геоенергията, а оттам и физическата енергия. Давам една техника за вдишване на цветовете сутрин.

Искам да кажа нещо важно – 80% от родителите нанасят щети върху децата си, като ги насочват в определени канали. Той иска да е футболист, а родителите му го правят пианист. Оттам идват несгодите в живота. Всяка същност е индивидуална и трябва да спазваме законите на опознаването, на висшата сила.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Екстрасенсът Александър Асенов: Причината за всички заболявания е стреса! ИНТЕРВЮ"

  1. Тоня Стойкова   21.04.2013 at 17:46

    Здравейте! Много моля за някакви координати на Александър Асенов. Дъщеря ми е с много тежки здравословни проблеми! Ще Ви бъда безкрайно благодарна!

    Отговор
  2. Людмила Спасова   28.02.2014 at 20:31

    0893 24 74 74 това е телефона приема ул скоблелев №40/намира се на Руски паметник ъгъла.тел. ми го даде Ели от нови искър лечител помага и е много добра тел.- 0895 334 112

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *