Езотерикът Георги Христов: 3 милиона трябваше да загинат при земетресенията! ИНТЕРВЮ

Езотерикът Георги Христов

Защо има толкова много болести и страдание? Защо земетресения, наводнения и природни бедствия станаха част от ежедневието ни? Божие наказание ли е Апокалипсисът? Ще познаят ли маите за края на света или отвъд тяхното послание е скрита спасителната сламка за човечеството? Ще може ли да се приспособим към новото, четвърто измерение?

На тези въпроси отговаря ексклузивно за езотерикът Георги Христов без затормозяващи научни термини (от богатата информация, която той притежава), с максимална достъпност и с много човеколюбие Христов дава простички съвети за големи промени към добро в живота на всеки индивид. Във всяко едно събудено съзнание, и в следващото, и в следващото, е шансът на човечеството ни да не изчезне. И всичко е много просто – само трябва да преоткрием семпли природосъобразни истини, на които е подчинен земният ни път.

– Твърдите, че все още планетата ни е „на кантар“ какво ще се случи според предсказанията на майте?
– Погрешно се смята, че майте предсказват края на света! Те отбелязват края на един цикъл, съществуване в трето измерение на Земята и преминаване в четвърто измерение. Ние всички с общото си съзнание сме в случването. Материята е плод на общото ни съзнание. Теориите от последните няколко века ни учат, че материята е онова, от което е изградено всичко, но това вече е опровергано от квантовите физици. Всичко е съзнание и животът на всеки и на цялото зависят от нивото на съзнание. Това, което ще се случи до 19 декември, никой не може да предскаже, защото ще е колективен резултат на нивото на съзнание. Ако повече хора се събудят дотогава, ако знаят че има едни по-висши нива на мисъл и общуване, катаклизмите могат да се избегнат.

Земетресение

– Какво означава, че Земята навлиза в четвърто измерение?
– Ние като триизмерни същества виждаме само собствената картина, а не сме съзнателни за следващите, по-висши – както анимационните геройчета на двуизмерното пространство не могат да видят нашата реалност, за тях Земята е плоска. Докато ние, измествайки се, може да видим много неща от тяхната реалност. Четвъртото измерение е преходното измерение. В него осъзнаваме, че ние сме съзнанието, което властва, което съдържа реалността. Говоря за индивидуалното съзнание, което е и важна част от колективното. При това осъзнаване животът на човек започва да протича според вселенските закони. Всичко му се случва с лекота… Разбираш вътрешното си предназначение (дали да бъдеш лечител или музикант) и осъзнаваш как с теб стават малки чудеса – дори да е криза, започват да ти се появяват ангажименти. Всеки го може, стига да осъзнаеш потока на живота си. Тогава ще срещаш важните за теб хора! Ще се радваш на здраве. Важното е да приемаш това, което идва, не да ламтиш. Да бъдеш доволен от малкото и да знаеш, че идва по-голямото, най-доброто за теб. Горещо препоръчвам книгата на Сал Ракели „2012. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.

– Наистина ли това може да стане само с пренастройка на съзнанието?
– Във филма „Тайната“ образно е показано как мислите привличат реалността. Каквото изпратим на Вселената, тя ни отговаря със същото. А ако това е нашият път и сме се слели с него, всичко се случва по начин, изглеждащ вълшебен. Тогава тялото е здраво. Мислите започват да реализират реалността и ти вече имаш живот в четвъртото измерение. Много хора не съзнавайки, вече живеят в четвъртото измерение.

– Кога е започнала тази трансформация?
– От идването на Христос! Христос е учител от много висок ранг… Забележете, Христос не е християнин. Съжалявам, ако това засегне някого, но християнската религия се появява след това. Не говоря за учението! Защото Христовото учение е фантастично, то е венец на всички учения. То наистина е библия на моралните ценности. Но самата християнска църква загубва връзката с общочовешките ценности. Спомнете си за инквизицията, за насилието над деца – това не е християнство.

– Кой е все пак Христос?…
– Христос е „свалял“, провеждал е законите от небето тук, за въплъщението им в материалния свят. За живот според природния цикъл, според вселенския цикъл. Той самият е изживял преображение, за което малко се говори. Чудото на неговото възкресение изобщо не е обяснено нормално. Неговият живот е пример за прехода.

– В четвъртото измерение?
– Той е показал и пътя към петото, но темата става прекалено обширна. В самия негов живот имаме преход – от физическо тяло. То е станало светещо тяло. Това е преображение! Това е, което предстои, ако успеем да се установим в четвъртото преходно измерение! Има го и в християнството, не е ерес. Той е дал примера. В този момент е важно да осъзнаем, че сме пред огромна промяна и шанс всеки един от нас да заживее в рая. Но какво всъщност се случва? Когато душата слиза в трето измерение, се заблуждава, че материята е всичко и забравя за божествения си произход. Почва да гони парите и властта. Много велики души са се заблудили. Нашата православна църква роптае срещу Дънов, Ванга, но това е църквата като институция, а не Христовото учение. Неговото учение е и това, което се случва в момента. То си тече, там няма времеви рамки.

– Защо?
– Защото в нашата реалност времето съществува, колкото да облекчи живота ни. Обаче ние следваме Григорианския календар, който Константин Велики вдъхновява. Този календар няма нищо общо с природните цикли. Да празнуваш на 31 декември срещу 1 януари Новата година – няма логика. Кога нашите предци са я празнували Новата година? Денят на зимното слънцестоене! Тогава е най-голям мракът, най-дълга нощта, но! – ражда се Богът Слънце. Започнем ли да следваме природен закон, цикъл, както нашите предци са го правели, ще бъдем адекватни за всички, жаргонно казано – екстри и блага, които Вселената изначално е приготвила за всеки от нас.

– Какво е космическото обяснение на катаклизмите?
– Всичко е свързано с вселенския източник на енергия – наричат я прана, чи, ци, най-различно. В древнобългарската и славянската култура даже я има. Нашите древни приятели, маите, също добре са го знаели, познавали са природните цикли. В галактически аспект – всичко е математически изчислено, откриват учените. Една сакрална геометрия! Има галактическа нощ, ден, пролет, есен. В момента, чисто от астрономическа гледна точка, сме в края на астрономическата нощ и в края на астрономическата зима. Уникален съвпад, който се случва на всеки 108 милиона години и дава възможност на планетата да се издигне на по-високи честоти на вибрация и човечеството да продължи еволюцията си, която се простира до 12 измерения, а 13-о измерение е самият Отец / Майка – източник.

– Веднага ли ще настъпи благоденствие?
– От нас зависи да го достигнем. Започват да се появяват първите признаци… Ще се случат процеси в човека – повече вътрешно, както и в Земята. Колкото повече съзнанието на човечеството ще се повиши, по-малко катаклизми ще има. Земята сега се намества, изпуква се все едно.

Добрата новина е, че катастрофални земетресения няма да има. Но след декември 2012 г. в зависимост от личния избор на всеки ще протичат няколко времеви линии. Едната е за тези, които не могат да повярват какво се случва и ще се мъчат да живеят както сега – те ще си заминат с физическа смърт и ще си продължат съществуването на други подобни планети. Друга времева линия е за тези, които изберат четвъртото измерение. Вече е ясно, че те са достатъчно хора. Катаклизмите, които се случиха, но жертвите се избегнаха, показват, че човечеството масово се събужда.

– Как?
– През март имаше две силни земетресения в Индонезия и Мексико. На фона на 2011 г. и цунамите в Япония, там обаче е чудо, че няма жертви. Проверете хрониките – на 20 март Индонезия и 24 март в Мексико! И двата земетръса са над 9 по Рихтер. Нямало е нито цунами, нито разрушения! Аз бях в Калкута тогава. Молехме се да няма цунами. Нямаше. Това показва, че за една година благодарение на ей такива, фантасмагории да ги нарека, много хора са започнали да се интересуват от тези промени, много хора са се отворили енергийно. Това е пробуждането на душите, на другите ни тела Галактическо зазоряване. Много лампички по света светят, тези на колективното съзнание. Източниците, които ползвам, казват – велик момент! Трябвало е 3 милиона да загинат в тези катастрофални земетресения. Следвало е порутване на атомни централи, отравяне на вода… Избегнали сме апокалипсис. Изпитанията предстоят.

– Дайте прости съвети за оцеляване на един обикновен човек?
– Да се насочи към изплащане на всички свои финансови задължения, любовни или кармични. Да прегледа в живота си нещата, които му носят вътрешно напрежение. Всичко, което предизвиква тревога, учестяване на дишането, разтуптяване на сърцето – това ни пречи да живеем добре, остави възнесението. Те пречат на нормалния, физическия живот.

– Разтягането с йога препоръчвате ли?
– Хубаво е гръбнакът да стане по-гъвкав. Това може да стане и чрез прости физически упражнения. С упражнения на Дънов е много по-лесно. Не трябва да мислим какво ще се случи, а дълбоко и сериозно да се вгледаме в нас, в живота си, да бъдем центрирани в себе си с любов, за да станем „окото на бурята“ и каквото и да се случва да сме спокойни в този център. Нищо няма да ни навреди. Медитацията и седенето в тишина много помагат за това.

– А яденето – погълнатото удоволствие, може ли да ни направи нови хора?
– Препоръчителна е вегетарианската храна, по възможност не от супермаркета, а от градината на някой човечец от село. Хората, които обичат месо, нека намерят истинско – в нашите магазини продават плът, обогатена със смески. Ако човек не може да се откаже от месото, хубаво е в периоди, когато е изобилие от плодове и зеленчуци като сега, да наблегне на тях. Научно доказано е, че с появата на хладилника и фризера ракът на дебелото черво се е увеличил със 70%.

Един малък ритуал с голяма сила е благодарността – към храната, към Земята. Като молитва. Да благодарим на Земята, да благословим храната и да си пожелаем приятен апетит. Напълно е достатъчно храната да промени структурата си. Това също е научно доказано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *