Еделвайс: Приключих с п*рното. Искам деца! ИНТЕРВЮ

Еделвайс
Еделвайс

  Първата напуснала „ВИП Брадър“ – 36-годишната бивша п*рно актриса Еделвайс, застана пред журналисти, за да сподели преживяванията си в шоуто и впечатленията си от родните випове. Истинското й име е Оксана. Израснала е в Тюмен, Русия. Преди 15 години среща съпруга си Алекс Ломски в Слънчев бряг и двамата заминават за Италия. Там Оксана започва да развива актьорска кариера. Участва в няколко филма. Пробва се и в п*рното. Казва, че не съжалява за избора си. Известната с псевдонима Еделвайс блондинка смята, че всичко, през което е минала, я е научило на нещо и й е помогнало да израсне.

– Разочарована ли си, че напусна първа Къщата?
– По-скоро изненадана. Никой, дори съквартирантите не го очакваха. Как си го обяснявам?! Не показах това, което много хора може би искаха да видят. Всеки в Къщата има определена роля. Когато влиза една порно звезда, се очаква от нея да говори непрекъснато за с*кс, за п*рно, за оргии и т.н. Е, аз не съм такава.

– Притесняват ли те квалификациите „п*рно звезда“, „еротичен модел“?
– Не. Влязох в Къщата с мисълта да покажа какъв човек съм. Цял живот изпълнявам някаква роля – на с*кс символ, еротична актриса. Просто исках да покажа себе си.

– Отдавна не се снимаш в п*рно филми. Нали така?
– От 8 години. Цялото снимане на п*рно филми продължи точно 3 месеца. Започнах пак да снимам кино филми, които нямат нищо общо с това, което правих. Но все пак всички мои участия в телевизията в Италия, дори в ко-медийните кино филми, са свързани с този образ – аз съм с*кс символът, който изпълнява определен вид роля.

– Тежи ли ти? Вероятно имаш и други качества, но не можеш да ги покажеш, тъй като те вкарват в строгоеделвайс определена рамка.
– Не ми тежи. Като актриса се справям добре. Обичам комедиите, да работя с комедийни актьори, защото са страшно забавни. Харесва ми общуването с тях.

– Защо се отказа от п*рното? Носят се легенди, че в този бизнес се раздават колосални хонорари.
Алекс (съпругът на Еделвайс): Ако тръгнеш да ставаш п*рно актриса с п*рно филми, няма да бъдеш добре платена. Ако тръгнеш да ставаш п*рно актриса с кино филми, тогава вече е друго.

Еделвайс: Зависи колко си известен. Ако не си, не си платен никак добре. Аз правих кино филми, телевизия, после малко п*рно и пак се върнах към киното.

– Защо направи завой към п*рното?
– От любопитство. Беше ми любопитно дали ще имам емоцията, дали адреналинът и удоволствието от провокацията ще са същите, както в създаването на филм. Разбрах, че когато има провокация, емоцията е по-голяма, без да се стига докрай. В порното се стига докрай, а той анулира предишните емоции. Това не ми допадна. Стана безинтересно и се отказах.

– В къщата те имаха за експерт по сек*уалните въпроси. Мира Радева те попита как става проникването, ако жената не е възбудена, а пък Станка Златева се поинтересува защо не обучаваш млади надежди, мечтаещи да играят в п*рно филми. Може, би имаше предвид да им бъдеш нещо като мениджър, не знам. Как прие това любопитство?

Еделвайс: Нормално. Не се обидих. Все пак задаването на въпроси е начинът да разбереш какво мисли човекът отсреща. Смятам, че от отговорите ми вътре са придобили представа за мен,

Алекс: Те виждат в нея експерт. И то жените, които имат малко мъжко мислене като Станка Златева. Един мъж, примерно аз, не бих отишъл при някого ей така само да си говорим. Бих отишъл, ако знам, че може да ми даде отговора. Станка затова потърси от нея отговор.

Със съпруга си Алекс Ломски, с когото са заедно от 15 години
Със съпруга си Алекс Ломски, с когото са заедно от 15 години

Еделвайс: А той беше, че в с*кса няма правила.

– Какви са впечатленията ти за хората в Къщата?
– Тръгнах си точно в момента, в който започнахме да си общуваме. В началото ми трябваше малко време, тъй като не познавах никого. Как да ходя при всеки един и да го питам кой е и с какво се занимава?! Смятах, че може да ги обидя, ако директно попитам някого с какво е известен в България. Имах нужда от време, за да ги наблюдавам, да навляза в това общество. Защото те се познават отпреди. За тях е по-лесно, защото знаят почти всичко един за друг.

– Кой ти беше най-близък и с кого би създала приятелство извън шоуто?
– Мишо, Павел Чернев и Станка Златева. Станка, защото е искрена, открита. При нея няма скрито-покрито и това ми хареса. Павел е интересен като човек, авторитет е. Разбрах, че се е коментирала Ваня като лидер. Не мисля. Абсолютен лидер е Павел.

– С Ваня Червенкова имаше малък сблъсък.
– Не го приех така, защото не съм българка. А ме направиха капитан на групата, която трябва да приготвя традиционна българска лютеница?! Това е все едно да накарат някой оттам да направи традиционен борш. Оставих я да командва, да прави каквото прецени за благото на всички.

Казах, че я упълномощавам да дава нареждания. Малко емоционални бяхме, защото бързахме, чупеха се котлони, сменяха ги, чакахме. Но това не са го излъчили. Ситуацията се изнерви. Мисля обаче, че трябваше да ме послушат за някои неща. Имахме две грешки според мен. Казах да не се нарязва чесън на едро, защото на такъв тип човек като Парис няма да й хареса да види чесън вътре в лютеницата. Предложих или да го избегнем, или да го нарежем страшно ситно, дори на ренде. Отказаха: „Не, ще правим традиционна лютеница, както си се справи.“ Как да споря за нещо, което е традиционно българско?!

– Показаха те като скромна, мълчалива. Коя е Оксана?
– Изкараха ме като недостатъчно активна. Първия ден се изолирах, вярно е. Но след това… Не са излъчили например как сееделвайс1 борех със Станка. А тя каза, че ако ме подготви, ще мога да се боря за отбор. Никога не съм трени-рала борба, но според нея имам шанс за успех.

– Какво ти предстои сега?
– До края на седмицата, когато приключат ангажиментите ми тук, заминавам за Италия. Ще снимам филм в Австрия. Италиански е, комедия, режисьорът е Карло Вандзина. Ще участвам и в ситком, който се излъчва по телевизията на Берлускони.

– Познаваш ли го? А Чичолина? Спомена се накъде, че сте приятелки.
– Берлускони не познавам лично. С Чичолина се познаваме от 10 години сигурно вече. Не мога да кажа, че сме приятелки, защото за мен приятелството трябва да е проверено с години. Трябва да се гради с много контакт и много споделяне и от двете страни. С Чичолина сме познати. Симпатизираме си.

– Разкажи за семейството си.
– Майка ми беше управител на правителствената вила на Горбачов в Тюмен, Сибир. Баща ми беше тв водещ в „Останкино“, в момента е архитект. Вече разказах на всички за случая, в който Горбачов нареди личният му лекар да ме прегледа. Разболях се, докато с майка ми и баща ми бяхме в резиденцията му. Бях малка. Спомням си, че имаше езеро и прекарвах много време с животните там, сред природата. Ходехме за гъби, боровинки. Израснах там, до червения телефон. Резиденцията е на 30 км от града, а в радиус от 20 км зоната бе забранена за всички, когато Горбачов беше там. Тогава той разреши негов лекар да ме прегледа. На другия ден дойде със съпругата си, за да видят как съм.

– Говориш добре български език. Как поддържаш това ниво, при положение че не живееш в България?
– Тренирам. Дори в Италия със съпруга ми говорим на български вкъщи. Не искам да го забравя, защото мъжът ми е оттук. Запознахме се в Слънчев бряг и в началото живеехме тук. Останахме 6-7 месеца, преди да заминем за Италия. Така че учех езика, за да се интегрирам. Със съпруга ми сме заедно вече от 15 години.

– Как запазихте сплотена връзката си толкова време?
Алекс: Балансът е важен. Приемането, не компромисите са в същността на баланса. Те създават диебаланс. И се натрупва, ако правиш постоянно компромиси. А балансът е да приемеш всичко, което се случва в живота ти.

– Какво може да ви противопостави, да ви скара?
– Алекс: Почти не се караме, просто сме много уравновесени. Ще ти дам пример. Блъска колата 3-4 пъти на едно и също място пред дома ни. Чисто нова, скъпа кола. И аз го приемам нормално. Окей, има застраховка, карам я на ремонт и така. По същия начин ли ще реагира някой, който няма вътрешен баланс?!

Това е тайната на щастието. Важното е и двамата в една връзка да се развиват еднакво, да се разбират. Ние четем много книги.

– Мислите ли за деца? Еделвайс, би ли се отказала от кариерата си?
– Ако имаме дете, да, бих се отказала от кариерата си на този етап. Правим всичко по въпроса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *