Евгени Минчев на 50 г.: В живота винаги аз зарязвам и слагам край на любовните връзки! ИНТЕРВЮ

Евгени Минчев

  50 години ще чукне Евгени Минчев в началото на юни. Рожденият му ден бе поводът да се видим и да направим преглед на забележителния му живот, стартирал от провинцията и стигнал до висшите кръгове на Лондон. В разговора ни по традиция имаше и много усмивки, защото лордът от Златица не пропусна да захапе в неподражаемия си стил някои от знаменитостите, с които го е сблъсквала съдбата.

– Г-н Минчев, на 2 юни навършвате 50. Как ще празнувате юбилея?
– Всъщност ще празнувам на 5 юни, защото 2-ри е неделя и не би било много празнично партито да се проведе тогава. Още обмислям предложения за място. Самият юбилей ще премине под дъгата на конкурса за личности, продукти и постижения „Национална гордост“. Нека светлината на прожекторите падне върху заслужили българи, сред които Нешка Робева, Красимира Колдамова, Йорданка Христова. От името на медицинските сестри, съдени в Либия, Криетияна Вълчева също ще получи престижното отличие. Историята ще бъде възнаградена чрез посмъртно връчване „Национална гордост“ на Н.В. цар Борис III за приноса му за спасяването на българските евреи.

– На предишен ваш рожден ден втрещихте гостите си с впечатляваща придобивка – казахте: „Изяжте се от яд“ и обявихте, че сте си подарили титлата лорд. Тази година каква ще е изненадата?
– Това, което казвате, е доста встрани от истината. Не купувам титли и не се самопровъзгласявам за благородник, защото си чувствам добре като Евгени Минчев. Нищо освен радостта на хората, с които работя или на които дарявам, не ми е необходимо. Колкото до изненадите тази година, те ще са много. На 25 май ще ми бъде връчен Орденът на свети Станислас за моята международна благотворителна дейност.

И до днес лордът и Миро Каризмата са приятели, готови на услуги един за друг във всеки момент

– Колко титли имате и с коя от тях се гордеете най-много?
– Титлите, с които се гордея, са „Рицар на Ордена на Ротисьорите“, „Рицар на Ордена на рицарите на Келтския кръст“. Както вече споменах, в края на май получавам и Ордена на свети Станислас. Но най-големите ми титли са българин и благотворител.

– Как се обръщат приятелите ви към вас?
– Много често хората, с които се разминавам или срещам, ме наричат лорд Минчев. Давам им да разберат, че не е необходимо да го правят. Роднини нямам, а съм твърде богат за приятели…

– Чичолина ще ви гостува на рождения ви ден. откога сте близки?
– Илона Сталер е имала многообразен и цветен житейски път – от порно индустрията до италианския парламент. Днес тя е сериозна и още по-достойна жена. Затова намирам за удачно да бъде до мен на моята 50-та годишнина.

– Каква е тайната на вашия успех?
– България има нужда от хора, които работят. Повечето чакат телефонът да им звънне, а тайната на моя успех е, че по-често се обаждам аз където и когато трябва. Бих го нарекъл професионален героизъм.

 

Евгени като бебе

– Правейки си равносметка на 50-те години, за какво съжалявате?
– Понякога се изненадвам колко наивен съм бил към някои хора. По този начин обаче съм трупал опит и място за съжаление наистина няма.

– На 50 години чувствате ли се изморен?
– Чувствам се изключително бодър. Трябва да обслужвам клиентите си, да организирам предстоящите „Летен бал на топ моделите“ в Шкорпиловци, „Мис Лято“ в Елените, „Бизнес дама на годината“ през октомври и прочие.

– Опитвали ли сте се да скриете възрастта си от някого?
– Не. Това би било толкова ненужно предвид прекрасния начин, по който изглеждам. Освен това криенето на годините е каприз на жените.

– Какво е мнението ви за пластичната хирургия?
– Твърдо съм не! Това е непочтена намеса, освен ако не е по медицински причини. Обида към Създателя! А и аз не съм суетен. В България сноб и суета са мръсни думи, макар да не са такива. Суетата не трябва да бъде от-кроявана като нещо специално. Косата ми в момента е боядисана.

– Как сте със здравето?
– Благодаря, добре се чувствам. Не пия никакви лекарства за нищо. Преди 25 години съм влизал в болница за операция от апандисит.

Малкият Евгени с родителите си

– Бурен ли беше животът ви през тези 50 години? Може ли да се каже, че вече сте поулегнали?
– Аз не съм буря, а торнадо. Добре облечено земетресение от 8-а степен. Само че след мен не остават разрушения, а само се преподреждат нещата. Да си твърде улегнал, понякога означава да си леко смачкан. Аз съм бълбукащ, постоянно се намествам в себе си.

– Споделяли сте, че няма срамна работа. Така ли мислите и сега?
– Че кое е срамно?! Да работя почтено, да създавам красота и хармония в обществото, да нямам дългове и да поддържам една стилна индустрия каквато е модната и светската… Лош политик е доста срамна работа в моите представи, но вижте, и тя носи приходи някому.

– Сега сте богат и успял човек, но каква беше първата ви заплата?
– Първата ми заплата беше в консервния комбинат в Пазарджик – около 80 лева. Като ватман взимах 110 лева но имах квартира за 150. Тогава работех на три места – карах трамвай, чистех входа на блока, в който живеех, а вечерно време бях манекен, организатор и правех пиара в „Шоуто на Еди Казасян“. Живеех си страхотно. И в момента работя на няколко места. Хората, които хленчат, не работят.

– Кризата отразява ли се на бизнеса ви?
– Не. При мен дори нещата се развиха изключително добре. Направих няколко инвестиции,като това да купя издателската група „Ние, жените“ и конкурса „Бизнес дама на годината“. Инвестирах време и контакти в Лондон и вече имам първите си клиенти, първите проведени и планирани събития там. Бях щастлив на пъпа на Англия да направя своето Мартеница парти, което доведе високопоставени личности в клуба, в който членувам.

Бъдещият лорд с лели, братовчеди и баба си Гина, на която е кръстен

– Лъган ли сте някога с пари?
– Да, често. Затова не обичам договори. Работя на принципа „100% аванс“.

– Искахте да купите ролекса на Дядо Николай…
– Просто исках да помогна на църквата. Пътувах си в колата с екипа на Би Ти Ви и от църквата се обадиха и казаха, че не могат да ми приемат парите, защото часовникът щял да се дава на търг. Как някой, който има спешна нужда от 3000 лева (а аз давах 5000) може да се откаже с такава лекота?!

Подозирам някакъв вид лицемерие. Хората, предизвикали го, са в расо, не им подхожда на тях. Часовникът така и не е даден на никого. На търга бях готов да наддавам до 15 000 лева, но никой не ми се е обадил да ме кани, а и не знам да е провеждан. Видя се, че точно тази църква няма нужда от пари! Нека си го носи с радост часовника дядо Николай, но нека и малко попрочете Библията. Винаги когато ходя на църква, си паля по 5 свещи – първата за мир в света, втората за приятелите, клиентите ми и хората, с които работя, третата за себе си, четвъртата за всички близки и роднини, които са покойници, а петата за майка ми, която също почина. Мама беше много красива и представителна. Когато си отиде през 1994 г., продадох всичко, което имах в Пазарджик. Запазих само портрета й.

– Кога разбрахте, че сте известен?
– Приятел ми го каза. Допреди 5 години аз изобщо не вярвах, че съм известен, а не ми пука за това и днес. Не съм тръгнал към бизнеса си с намерението да търся популярност.

– Често ли се сблъсквате с човешката злоба и завист?
– Щом до Божия син е имало един Юда, защо до мен да няма няколко.

Минчев с майка си като войник. Евгени имал силна връзка с родителката си и преживял тежко смъртта й през 1994-та

– Какво е в състояние да ви ядоса?
– Кривите келнерки, надутите бармани, охраните по заведенията… Но аз си тръгвам и се намира друго място за мен според желанията ми. А онези си остават – кой зад тезгяха, кой зад бара.

– Кое е в състояние да ви накара да станете агресивен?
– Бил съм агресивен, не мога да го отрека. Летях от Лондон за София и нямаше места в багажното. Друг е въпросът, че в самолета пътуваше Желю Желев и заради него полетът закъсня.

Една пакистанка ми каза да си занеса багажа отзад в самолета. Ставам агресивен в моменти, когато има явна несправедливост.

– В какви отношения сте с Миро от „Каризма“ и Юксел Кадриев?
– Миро е изключително момче. Той направи няколко запомнящи се жеста към мен. Винаги се е отзовавал в моментите, в които съм имал нужда. Хора като него правят значими неща и с отсъствието си. Имах много скромен бюджет за „Бизнес дама на годината“ и му го споделих. Той не поиска нито лев, само ми каза да избера трите песни, които да изпълни. Дойде и пя може би повече от 1 час. Винаги бих направил много за него, когато има нужда. Юксел обаче остана далеч във времето и живота ми. Той показа поведение, което е встрани от мен. Помогнал съм му много, но не изисквам нищо. Просто ми е мъчно за него. Е, не мога да скрия, и аз съм си получил своето от Юксел, ако трябва да бъдем зловещи.

– Отказахте се май да съдите Слави Трифонов…
– Слави направи много в посока да поискам да го съдя.

Жалко, че в шоуто му нямат добър кантар да преценяват кое и докъде. Той е един грохнал човек, какво да го разнасям по съдебни зали.

Чичолина ще е гостенка на рождения ден на Минчев в началото на юни

– Марта Вачкова е сърдита от доста време на столичен вестник за това, че беше хваната от папарак да се пече чисто гола. Как ще коментирате реакцията й?
– Знам я въпросната снимка. Няма виновен в случая и не разбирам защо се сърди. Човек, когато се разголва, трябва да осъзнава как изглежда. Защо се сърди, тя си е дебела, а вие просто сте я заснели!

– Ако ви поканят да участвате в български филм, ще се съгласите ли?
– Аз съм играл себе си във филма „Леден сън“. Тогава снимах 3 дни и ми дадоха 150 лева. Ако ме поканят, бих се радвал. Но мога да ви кажа, че не плащат добре. Предложиха ми да участвам в „Къртицата“ за 150 000 лева. Радвам се обаче, че не влязох като видях на какво са подложени участниците. От „Денсинг Старс“ пък ми предложиха 100 000 лева, които са нищожни за една моя изява там. Освен това те поискаха за тези пари да им вляза и в „Стани богат“. С лека ръка отхвърлих 250 000 лева за три месеца.

– Кой е „Къртицата“ според вас?
– Нямам представа, но най-много данни има Жени Калканджиева, защото е лисица. Е, може да е и всеки друг.

– Има ли човек до вас в личен план?
– Coming soon.

С Юксел Кадриев

– А муза и стимул за вдъхновение?
– Аз се движа в световния елит и получавам вниманието на много аристократични жени. Те са моето вдъхновение, а понякога и аз за тях.

– Откога сте сам, без интимен партньор?
– От един месец няма човек до мен. Чувствам де добре. Според мен една връзка не бива да е трудна. Последният човек беше естрадна звезда от „Б“ групата и трябваше да проявявам разбиране колко бил зает. С него изкарахме заедно около 3 месеца. Винаги при мен се е случвало аз да зарязвам и да слагам край на връзките, много съм влюбчив, но ако си струва, съм моногамен и не мога да бъда с двама едновременно. Влагам чувства, което ме крепи и вдъхновява. Най-дългата ми връзка е била с жена. Тя продължи 8 години.

– Как се виждате след 10 години?
– Свеж и със златист „Ролс-Ройс“ да влизам в българския парламент като депутат. Може и следният сценарий – някои политици да ме посещават в дома ми за съвети, препоръки, както и да получат някои идеи от мен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Евгени Минчев на 50 г.: В живота винаги аз зарязвам и слагам край на любовните връзки! ИНТЕРВЮ"

  1. д-р Петров   28.11.2015 at 10:55

    МАЛКА ДОЛНА ПАЛАВНИЦА !!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *