Вики от “Мастило”: Чакам любовта и си мечтая за едно прекрасно семейство! ИНТЕРВЮ

Вики е щастлива, че вече е факт новият свеж летен хит на „Мастило“ – „Спираш ми дъха“

  Интервютата с Вики Терзийска не са лесна работа. Поне в частта им с въпросите, касаещи личния й живот. Звездата от „Мастило“ и „Гласът на България“ пази толкова ревниво интимните си преживявания, че е абсурд да ги сподели със стотици хиляди читатели.

Въпреки че по принцип е мнителна към журналисти, чаровната певица се отпусна и разказа доста любопитни неща от битието и кариерата си.

– Вики, „Гласът на България“ изстисква ли ви?

– Нямам регламентирано работно време, сама се стремя да съм доста ангажирана. Дала съм си личния телефонен номер на всички участници от моя отбор. Те са достатъчно инициативни и будни да ме притесняват, когато решат. Общо взето, съм треньор почти през цялата седмица.

– Това пречи ли на другите ви ангажименти?

– Отдала съм се на 100 процента на „Гласът на България“, но не ми пречи да си върша и останалите неща. Работата ми изцяло е свързана с музика.

– Покрай шоуто станахте близки с Преслава. Може да се каже, че сте дори приятелки…

– Защо може да се каже? Ние сме си приятелки. Нямам нищо против да изпеем някое поп парче в дует.

– Слави Трифонов и хората му намесват ли се в работата ви? Те все пак отговарят за продукцията…

– Не. Никой не ни слага думи в устата. Онова, което изказваме като наше мнение, си идва от нас. Всичко е естествено и се случва в реално време.

– Имаше ли предложение към вас от други формати?

– Да. Поканиха ме от „Биг Брадър“, но им отказах категорично. Никога не бих се включила в това предаване, колкото и пари да ми предлагат. Смятам, че участието ми там ще е продажба на личния ми живот.

– На 3 май станахте на 34. Къде и с кого празнувахте?

– С майка ми и семейството.

– Колко често посещавате родния си Исперих?

– Напоследък все по-често. Обичам да се връщам на родното си място, все пак там е цялото ми семейство. Жалко, че е толкова далеч.

– Кучето ви Флин при майка ви ли е?

– Да, вече живее при майка ми. Това е един кокер шпаньол, който имам от 15 години. На преклонна възраст е, но продължава да е радост на мама. Той е другата причина да се прибирам толкова често при нея.

– През 1999 г. създадохте група „Мастило„. Кои бяха най-трудните ви моменти?

– Най-лесно ни беше в началото. Това е парадокс, защото сега най-трудно за младите е да тръгнат, някой да ги тласне напред. Ние нямахме нужда от това, то ни се случи просто ей така. Може би заради момента – имаше глад за нови изпълнители. Написахме „В двореца съм сама“ и „Моите кафеви очи“, издадохме си албума и хората ни разпознаваха и пееха песните ни. Най-тежко ни беше да се задържим на сцената, да намерим наистина коректни продуценти, каквито са тези, с които работим… Имахме и дълъг период на застой, в който бяхме объркани на моменти, но за щастие успяхме да продължим. Вече 15 години сме на музикалния пазар.

Вики Терзийска "Гласът на България"

– Идвало ли ви е да се разделите с „Мастило“?

– Винаги е съществувала опасност да се разпадне групата. С Десо сме тежки характери. Той е Козирог, а аз – Телец. И двамата сме земни зодии и по всички книги пише, че трябва да се разбираме много. За съжаление при нас не е така. В групата най-честите ни спорове са за музика – всеки си дърпа в неговата посока. Аз искам нещо да звучи по определен начин, Десо – по друг. И тъй като сме рогати и двамата, се удряме челно и от това произтичат някакви конфликти. Но в спора се ражда истината.

– Казват, че сте труден характер…

– Телците сме мълчаливи и често затворени хора. Към нас винаги трябва да подхождаш с добро, за да се получат нещата. Ние сме благи и ако се отнесеш грубо, се затваряме в една черупка и инатът ни не позволява да продължаваме комуникацията. За съжаление хората около мен са доста агресивни. Затова ме възприемат като трудно за общуване момиче.

Истината е, че съм социална, но трябва да бъде намерен подход към мен.

Вики Терзийска

– Има ли песни, които не си харесвате?

– Харесвам си всички песни, нали аз съм им текстописец, а на много от тях съм и композитор. Десо се занимава с аранжирането, което е неговият плюс. Той стана страшно добър в това. Слуша много музика и се старае парчетата ни да звучат максимално актуално с всичко, което излиза на европейския и международния пазар, стреми се звукът да е на ниво. Благодарна съм му, защото винаги свирим на живо, не си позволяваме плейбек.

Отдавна не изпълняваме и кавъри, а само наши парчета. За хубавия звук на бандата е отговорен единствено и само Десо.

– Кой ви откри за музиката?

– Не знам дали това е било начален тласък, но още от 12-годишна, докато си бях в Разград, пеех в хор „Железни струни“. Бях солистка, обикаляхме много европейски държави. Аз първа от семейството ми излязох в чужбина. След това свирих на пиано дълго време. В някакъв момент започнах да си правя синбеци и да се явявам на актуални в региона фестивали. На един такъв в Разград дойде и Кирил Ампов. Тогава той водеше единственото предаване в България, където обикновени хора можеха да покажат певчески възможности – „Хит минус едно“ по БНТ. Хареса ме и ме покани да участвам. След това имахме голяма дилема. Тъй като той много си ме харесваше, искаше да ме изпрати на един фестивал в Хърватия. За съжаление тогава на мен ми беше кандидатстудентският изпит в Журналистическия факултет и майка ми категорично забрани да пътувам. Беше подковала и Кирил Ампов да не ме пуска. Изобщо бяха направили една комбина против моите амбиции да отида в Хърватия и да се представя максимално добре. Изработиха ме идеално. В крайна сметка осъзнах,че най-вероятно този фестивал с нищо е нямало да ми помогне. Продължих да си се занимавам с музика. Когато някой е решил, че това ще е неговата професия, няма как да започне работа в зеленчуков магазин.

С Графа

– Завършили сте журналистика и право, занимавате се с музика, участвахте в сериала „Къде е Маги?“ като актриса…

– Аз съм мечтата на всяка баба за съпруга на внука й с моите две висши образования (смее се).

– А виждате ли се някой ден като журналистка или адвокат?

– Като адвокат, съдия или прокурор не виждам как бих могла да се реализирам, защото една такава кариера изисква дълга практика. Колегите, с които завърших, вече имат стажа, а аз – не. Няма и кога да го натрупам. Моята амбиция е в някакъв момент да започна по-отговорно да се занимавам с авторско право и да мога да помагам на други музиканти.

– Намерихте ли истинската любов?

– Какво значи истинска любов? В началото любовта е изключително емоционална, а след това преминава в приятелство и партньорство. Пред мен са годините, имам какво още да откривам и преоткривам.

– Има ли мъж до вас? Чужда ли ви е мисълта да създадете семейство?

– Не коментирам такива неща. Чакам момента, в който ще имам едно прекрасно семейство за което да се грижа.

– Говори се, че сте имали връзки с Владо Ампов – Графа и Коко Динев. Свързват ви и с много други мъже…

– Няма да коментирам пред никого тези мълви и писания. Единственото, което мога да кажа, е, че с хората, с които ме свързват, се познавам и съм приятелка. В никакъв случай нещата, които са писани за нашите отношения, не са верни.

– Кои са пороците ви? Били сте пушили марихуана…

– Не пия и не пуша цигари. А кой млад човек не е пробвал марихуана?! Като почнат да пишат, че съм наркоманка, защото съм опитвала марихуана, ми е много смешно. Всеки на 17-18 години е пробвал. Ако кажа, че аз не съм, ще излъжа. Важното е, че не съм залитнала. Стабилен човек съм.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *