Антон Краус: Докато сме били заедно, Кали е имала паралелна връзка с друг мъж от миналото лято! ИНТЕРВЮ

Антон Краус с Кали и синът им Марк

  След 5 години съвместен живот фолк-дивата Кали и Антон Краус, син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус, изненадващо се разделиха. Приключването на отношенията им предизвика доста слухове. Появи се също и информация, че 39-годишният Краус е хванал любимата си в изневяра с негов приятел и преди да я изхвърли от дома си й нанесъл жесток побой. Други пък подмятат, че раздялата между Антон и Кали е фиктивна и цели да направи реклама на новото предаване на фолкиз-пълнителката „Споделено с Кали“. Репортер се свърза по телефона с Антон Краус, който изпадна в изненадващи откровения.

– Г-н Краус, научихме, че сте разделен с Кали. Това вярно ли е?
– Вярно е, да. От десетина дни не сме заедно.

– Бихте ли споделили защо сте разделени. Появиха се публикации, че тя ви е изневерявала и че вие сте я пребили…
– Не съм я докоснал с пръст и никога няма да й посегна. Тя е майка на детето ми, а аз съм прекарал няколко от най-хубавите си години заедно с нея.

– Изневерила ли ви е?
– Ами в момента тя живее с друг мъж. Колкото и да ми е неприятно да го призная, ще кажа – да, изневери ми.

С децата си Георги и Марк

– Кога се случи това? Как узнахте, че ви изневерява?
– Истината е, че изневярата й не е била плод на мимолетна емоция. През последната година Кали ме е делила с друг мъж. За да се изразя по деликатно ще кажа, че е имала две семейства. Не съм разбрал изведнъж, имал съм известни подозрения, но едва съвсем наскоро си сглобих пъзела и ми се изясни цялата истина. Малко е да се каже, че бях като гръмнат.

– Сега Кали къде е?
– Нямам представа, сигурно е у дома си или пък е при другото си семейство. Всъщност то сега й е единствено семейство, така поне предполагам, де.

– А синът ви Марк при вас ли е, или при нея?
– При майка си е.

– Тоест, вашият син в момента е отглеждан от друг мъж, така ли?
– Нека не ги поставяме нещата по този начин. Мястото на едно дете е при майка му, стига тя да не му вреди, Кали е майка и затова съм спокоен, че ще се грижи добре за детето ни. В момента, в който преценя, че тя вреди не само на себе си, а и на детето, ще направя така, че това да не се случва.

– Говорите много загадъчно, не мога да ви разбера – бихте ли ни разказали всичко от игла до конец?
– Не, не бих ви разказал всичко, няма как да го направя, истината е много грозна, а и ще нарани много мои и нейни близки хора. В общи линии нещата са следните: Кали е имала паралелна връзка с друг мъж от миналото лято, която се е задълбочила през есента. В същото време ние имахме проблем в отношенията си, а аз бях останал с впечатлението, че вината е единствено моя. Тя поиска да й дам малко време, за да си събере мислите, да се отърси от рутината, били сме зациклили. В същото време спокойствието й е било необходимо, за да поддържа контактите си с другия човек. Така всеки път, когато уж е оставала сама в своето жилище, тя е била с друг. Не сама, а с децата…

– Тоест, вашият син познава любовника на майка си?
– Да, да, познава го. И двете деца го познават – и Жори, който е по-голям, и Марк. Жори в последната година даже спря да ми говори след като се е запознал с новия приятел на майка си, а Кали ме обвини, че това е така, защото съм му правел често пъти забележки и съм го подтиквал да учи.

– Нещо не мога да схвана – значи дори вашите деца са знаели, че Кали има друг мъж в живота си, но не и вие. Как се случва това?
– Аз не съм човек подвластен на емоцията и ревността. Никога не съм си позволявал да следя Галина (това е истинското име на Кали – бел. ред.), имал съм й пълно доверие. Ние сме се допълвали взаимно – аз съм се стремял да градя семейство с нея, наивно вярвах, че това се е случило. Много я обичах и съм й давал винаги пълна свобода за да може се развива така, както тя иска, стига, разбира се, това да не граничи с лошия вкус. Тя също ми е дала много, разбира се… Може би съм най-големият наивник на този свят, след като съм научил последен. Много мои приятели са знаели, нейни близки – също. Сега разбирам защо в последната година доста нейни познати спряха да идват у нас семейно на гости, с изключение на двама-трима – било им е неудобно да пият от чашата ми, да стоят на стола ми и да знаят, че са параван на една измама… Попитах няколко мои близки защо не са ми казали, а те: „Ами, Тони, как да ти кажем… То толкова грозно! Оставихме те ти сам да разбереш, рано или късно всичко се научава“. И наистина, научих… Добре, че сега научих, на 39 години, а не на 59 например.

– Как са се случвали срещите на Кали с другия мъж?
– Какви срещи, та тя си домува с него направо… Живеят заедно от миналата есен. В неговия апартамент. На практика тя е имала две семейства, мисля, че ви го казах – когато е искала да си почине от мен, е отивала в своето жилище уж за да си събере мислите, а в същото това време е гостувала в неговия апартамент. Това лято 2 месеца беше на море в Поморие, а аз бях в София, пътувах и в чужбина. На морето Кали дори запознала другия си мъж с брат ми Михаил на плажа…

– Как го е представила – като новия си мъж ли?
– Не, не…Кали ме е лъгала до последно, именно заради това ми е най-болно. Знаете ли, мислел съм си, че тя е идеалната жена, моделирали сме се взаимно. Бяхме си казали още в началото, че когато някога решим да се разделим, или пък в живота на някого от нас се появи друг човек, в когото се влюбим, ще си кажем. „Ти ще си първият, който ще научиш, ако някога се случи така, че се влюбя в друг“, беше ме излъгала Кали. Е, оказа се, че не съм я познавал изобщо – аз научих последен. Въпросния Влади тя ми го представяше като неин добър приятел с когото имат много общи интереси – примерно да карат ски заедно. Никога не ми е хрумвало, че е възможно да живее хем с мен, хем с него. Докато бях в Германия, за да й взема нова кола, с която да ходи на участия, тъй като старата й имаше технически проблем и беше опасно да шофира, тя е живяла с него…

– Възможно ли е Кали да се е обидила от отношението на семейството ви към нея. Не е тайна, че вашият баща не одобряваше връзката ви с нея.
– Това са глупости, но една лъжа като я повториш 100 пъти и вече се приема за истина. Напротив, на 60-тия юбилей на баща ми той държа реч, на която каза, че семейството му се е увеличило с още един член и че има дъщеря – Кали. Това са пълни глупости, които се тиражират – че моето семейство не е одобрявало връзката ми с нея. Не е вярно, че сватбата е пропаднала, тъй като семейството ми я е забранило. Просто така се случи – в този момент Кали вече е имала друг мъж до себе си и намери повод да се отчуждим.

– Възможно ли е да сте се заблудили – защото ние разговаряхме с Кали и тя е категорична, че никога не ви е изневерявала и че няма друг мъж до себе си…
– Ха-ха-ха.. .е, нямам думи просто. Признавам й го, тя е изключително добра актриса. Не ви е казала истината, но не я упреквам за това. Аз самият бях лъган цяла година и едва накрая се усетих. Нека да прекратим интервюто, не ми се навлиза в детайли, защото наяве ще излязат страшно грозни неща. Само ще ви кажа, че през последната година, докато е живяла хем с мен, хем с друг мъж, тя ме заблуждаваше, че имаме проблеми във връзката си, които ще бъдат оправени чрез още едно дете. Казваше ми, че мечтае да роди момиченце. Хванах я да ме лъже, след като се върна от морето, когато поиска да остане 2 седмици сама. Тогава разбрах, че тя не живее в апартамента си, а се е пренесла при другия си мъж.

– Последен въпрос – има ли вариант да се съберете отново?
– Не, изключено. За мен Кали като жена е вече затворена страница. Честно казано пред красивата лъжа предпочитам болезнената истина. Контактите ми с нея никога няма да приключат само защото е майка на детето ми…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *