Антония Петрова: Имам бижута за милиони! Лошо ли е?! ИНТЕРВЮ

Антония Петрова
Антония Петрова

  В разследване, журналисти оспориха легитимността на титлата „Мисис Русия“ на една от най-скандалните носителка на короната „Мис България“ Антония Петрова. Наперената перничанка се титулова преди година, но доста факти около проявата за най-красиви омъжени дами и до днес будят подозрения, че нашенката е истинската топ хубавица на 140-милионна Русия.

След публикацията в седмичен таблоид у нас, Антония поиска право на отговор. Направи се интервю по темата. Ето нейните обяснения.

– Антония, година след като спечели конкурса „Мисис Русия“, съмненията, че ти си истинската най-красива омъжена дама на необятната страна, продължават. Би ли обяснила на читателите официалната Мисис ли си?
– Не една, а дори две години имам късмета да съм Мисис Русия, за 2012 и 2013 г. Едва през май 2014 г. ще предам официално короната, след като се явя на „Мисис Свят“. Така, за ужас на моите зложелатели, се получава, че не само съм истинската Мисис Русия, спечелила официалния национален конкурс, а и ще бъда такава цели 2 години! Този факт, явно, е доста труден за преглъщане от много хора, които продължават да пускат лъжи за мен. Който иска може да провери всички факти и дори да си направи справка до „Мисис Свят“ и до централата на конкурса в Москва! Аз съм Мисис Русия, факт!

Това, че той дразни много хора не е мой проблем и това, че те лъжат нагло, няма да промени действителността.

– Паралелно с теб, корона за Мисис получи и футболната съпруга Ина Жиркова. По какво всъщност се различават двата конкурса?
– Много пъти съм отговаряла на този въпрос и се надявам вече да е за последно! Жиркова спечели конкурса „Российская женщина“ – ежегоден фестивал на красота за майки, а не „Мисис Русия“. Каква лента са и сложили на сцената, е въпрос към организаторите. Този конкурс дори не е бил проведен в Русия, а е като част от фестивала „Моя красивая мама“ извън пределите на страната. Едната, в случая аз, отива на престижния и най-голям конкурс „Мисис Свят“, а другата на друг конкурс, който няма тази световна значимост. Между впрочем и тази, и миналата година около конкурса, спечелен от Жиркова, има много скандали. Той се ползва с изключително лошо име в Русия и дори направиха филм за него, уличаващ организаторите в корупция със скрита камера. Щом аз, а не Жиркова съм класирана на финала на „Мисис Свят 2013″ в Китай, има ли нужда да изпадаме в глупави подробности?! Това е доказателство за тежестта на моята титла.

Петрова носи цели две години короната на „Мисис Русия"
Петрова носи цели две години короната на „Мисис Русия“

Освен това, да не пропускаме важната подробност, опозорена, Жиркова бе принудена да върне „короната“ си, заради пълна липса на обща култура и интелект. Аз не бих искала да дължа популярността си в Русия, на факта, че не мога да отговоря на въпроса Земята ли се върти около Слънцето или обратното.

– Как стигна до този конкурс и на какви условия трябваше да отговаряш, за да си сред финалистките?
– Спечелих регионалния конкурс „Мисис Москва“ измежду няколко хиляди претендентки буквално 2 седмици преди националния „Мисис Русия“. На самия полуфинал се бореха 90 дами, спечелили съответния конкурс в техните градове, финалът бе между 18 момичета, с много сериозен подбор, тур за талант, на който се представих с класически балет и най-важното беше тест за интелигентност, което допълнително отличава и поставя на друга плоскост този конкурс от гореспоменатия.

– Но в руския интернет сякаш отделят по-голямо внимание на другия, а не на твоя конкурс. Защо?
– Може би не сте търсили достатъчно добре. Моята титла бе отразена от най-големия и значим вестник на Русия „Комсомолская правда“, при това на първа страница. Този вестник е единственото руско издание, което влиза в топ 20 на световните лидери по тираж – над 30 млн. Освен това конкурсът бе подробно отразен във всички новинарски емисии из цялата страна. Това е събитие от национална значимост.

– Добре, но защо, след като това е националният конкурс, защо той все пак не се състоя в столицата Москва например, а в забутания град Енгелс?
– Защото всяка година този конкурс се провежда в различен град. Регионалните власти проявяват огромен интерес и конкуренцията кой град ще е домакин е много голяма. Тъй като има огромно медийно покритие и отразяване из цяла Русия, конкурсът е отлично средство за популяризиране на региона. В конкретния случай бе избран град Саратов. Тук искам да направя малка справка. Градовете Саратов и Енгелс са агломерация, с численост колкото столицата ни София – 1,2 млн. население. Ако това за вас е село, значи всички столичани са селяни! В тази връзка дали някои злобни българи ще поставят под съмнение и легитимостта на предстоящата Олимпиада в Сочи – град с население 370 000 души, само защото е по-малък от Лондон например. Очаквам с нетърпение „компетентните“ им коментари.

Тук искам да вметна, че досега никоя Мисис България от конкурси тип „Митьо Пищова“, които се провеждат във фолкклубове, не е отишла на „Мисис Свят“, а на „Мисис Туризъм“, „Мисис Интернешънал“ и други еквиваленти на „Мис Силикон“, „Мис Дупе“ и т.н.

Антония Петрова  със съпруга си Александър Бередин
Антония Петрова със съпруга си Александър Бередин

– Смяташ ли, че си достойна да бъдеш избрана за най-красивата жена на планетата и според теб кои са твоите качества, с които ще изпъкнеш пред останалите претендентки на титлата?
– Със сигурност се чувствам „най-красивата и обичана жена на планетата“ благодарение на любовта, уважението и отношението на моя съпруг, който е най-голямото ми богатство. А дали ще си дойда от Китай с някаква титла, не е от значение. За мен е от значение това, че ще се запозная с много интересни и преуспели дами, най-красивите омъжени жени в страните си, националните официални победителки от над 70 държави, които имат своя социален живот и бизнес и ще се докосна до различни култури. Вече се запознах с Мисис Америка, бях официален гост на конкурса. С нея ще се състезаваме в Китай, нямам търпение да замина и да бъда рамо до рамо с тези жени!

Наскоро ти падна роклята на ревюто на Жени Живкова. Има ли опасност изскочилият ти бюст да ти отнеме корона от световния конкурс, ако, дай Боже, се окичиш с нея?
– Не, категорично. Не съм направила на добра воля еротични снимки, а това е абсолютно доказуем инцидент и дори Жени ме прегърна и ми даде кураж зад кулисите. За мое голямо учудване, че бюстът ми ще ескалира негативни реакции към мен, не само, че не се случи, а имаше страхотни отзиви в пресата, дори съпругът ми получи много есемеси от приятели и партньори за добрата форма на съпругата си. Когато една жена не тика гърдите си в очите на хората натрапчиво, това няма как да има негативен отзвук. За разлика от конкурсите „Мис“, при „Мисис“ няма такова изискване за еротични снимки. Аз не само че нямам такива, а и това бе случайност, при всяко положение непредизвикана нарочно. Като доказателство ще ви изтъкна професията си на арбитър и юрисконсулт в Арбитражен съд, където подобен вид ситуации не се толерират и никога не бих си позволила да го направя нарочно!

– Като дипломиран юрист се бе заканила да съдиш всяка медия, нарекла те „Мис Крокодил“. Има ли вече потърпевши?
– Крокодилът е най-добрият и небезизвестен приятел в руската култура, кой не знае песента за крокодила Гена. Понякога хората в стремежа си да избодат очи, ти изписват вежди. В момента съм доста ангажирана в работата си като юрист и не ми остава много време за това, но ще се случи! И дори може и да съм благодарна на измислилите прякора ми, защото заради тях имам доста интересно предложение от модна компания, но за това по-нататък.

Антония Петрова и съпругът й Александър наскоро се ожениха и в Лас Вегас
Антония Петрова и съпругът й Александър наскоро се ожениха и в Лас Вегас

– Антония, не спира да се мълви, че титлите ти са купени от съпруга ти Александър. Заради тях ли му свършиха парите?
– И как точно разбрахте, че свършиха парите на Александър? Швейцарска
банка вдигна банкова тайна или от „Уолстрийт“ ви дадоха извадка? Ако мъжът ми е правил бизнес само и единствено заради моите титли, то тогава аз съм наистина една много специална жена. Това е поредната смешна измислица, на която наистина няма какво да отговоря, защото моята дебитна карта показва друго.

Само едно ще кажа – хора, които са фалирали, не летят на частния си самолет, за да отидат на третата си сватба (има предвид, че бракът й е легализиран освен в Москва и САЩ, и в България – б.а.) в Лас Вегас само за забавление! Сами си направете изводите.

– Имаш две висши образования, работиш във фирма за финансови, юридически, инвестиционни консултаци. Тя част от бизнеса на Александър ли е?
– Моята работа няма нищо общо с бизнеса му. В него участвам като дипломиран юрист. Ние сме семейство и е нормално да имам дял в някои от неговите компании. Освен това той има само няколко незначителни фирми в България, на фона на цялостната му дейност. Основният му бизнес е в Русия, предимно в Москва, и в други страни, там той плаща данъците си и тук никой не може да му държи сметка!

– Ти специално с колко захранваш семейния бюджет всеки месец?
– Захранването на бюджета е дело на моя съпруг, защото той е наистина мъж на място и човек, който работи и се грижи за семейството, и точно поради тази причина, не се омъжих за „български бизнесмен“.

Аз работя, за да се развивам и инвестирам в образованието си и в различни благотворителни инициативи. Печеля достатъчно добри пари за момиче на моята възраст. Всичко останало е лукс, който ми подсигурява съпругът ми, при това го прави много добре!

– В този ред на мисли вероятно харчиш огромни суми за дрехи.
– Основно си купуваме дрехите от чужбина, предвид качество и дори това, че са на доста по-добри цени от България. Шопинг ваканцията е нещо, което правим 3-4 пъти в годината.

– Миналия месец си позволихте, предполагам огромен за обикновения българин харч, женейки се в Лас Вегас. Не се ли страхуваш, че с подобна помпозност и позьорство ще станеш още по-досадна на сънародниците си?
– Милият ми съпруг от толкова много корони, сватби, диаманти, кожени палта и други мои прищявки вече съвсем е останал без пари! Да, ама не! Когато бяхме гаджета, Александър ми каза, че иска да се оженим в няколко държави.

Антония Петрова съпруг Александър БерединЕдни мъже „купуват“ жените си други им подаряват емоции. И в България има хора, които се женят по два пъти, всеки има право да прави с личния си живот това, което намери за добре. Ние живеем по този начин и ще продължим да живеем така, независимо какво мислят хората!

– Наистина ли притежаваш бижута и диаманти, подарени от Александър, за над 50 хил. евро?
– Ооо, много повече! Този въпрос предполагам, че ми го задавате във връзка с едно от последните ми тв интервюта, на което бях с комплект бижута, подарък от съпруга ми за един мои рожден ден, на тази стойност. С риск отново да разбуня духовете ще кажа, че имам много такива и дори по-скъпи. Аз съм една много обичана и винаги ухажвана жена. А какво лошо има в това? Когато го гледаме във филмите, е добре, но когато на някой му се случи в живота, в обществото ни не се приема. Аз съм човек, който винаги говори истината и с всичките благотворителни кампании, които съм направила през живота си, честно изкараните ми пари в семейството, професията ми, мога да си позволя да показвам начина си на живот. Въпреки че стандартът ми дразни много хора.

– Вероятно често ти задават този въпрос, но вече нямате ли планове да станете родители? Как се виждаш като майка? На какво ще научиш детето си?
– Да, скоро и това ще се случи. Нормално е, когато двама души се обичат и са постигнали толкова заедно, да имат и своето поколение. Преди всичко ще науча децата си да са добри. Ще им осигуря образование в чужбина, за да не робуват и отговарят на въпросите на които на мен ми се налага да го правя ежедневно само защото съм успешна жена и обичана съпруга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *