Кокосовото мляко е заместител на кръвта

Кокосово мляко
Кокосово мляко

Течността, съдържаща се в кокосовата ядка, така нареченото кокосово мляко, е същински извор на полезни витамини и минерали – витамин В6, С, рибофламин, тиамин, фосфор, магнезий, калций, калий. Млякото е ниско калорично и съдържа така необходимите за храносмилателната и сърдечната ни система фибри. Редовната му консумация помага в борбата с високото кръвно налягане, поддържа го в норма, регулира солния дисбаланс в организма и помага за правилното функциониране на жлезите. То е най-добрият естествен изотоник, поддържа оксидирано и хидратирано тялото, защото моментално доставя хранителни вещества и кислород към клетките.

Кокосовото млякоКокосовото мляко съдържа много повече мазнини от кравето, но въпреки това е нискокалорично и не съдържа никакъв холестерол.

Ценната течност стимулира функцията на щитовидната жлеза и метаболизма и подобрява значително имунната защита, защото е мощен антиоксидант. Освен това контролира диабета, помага, при проблеми с бъбреците и дори подпомага борбата с рака. Силно се препоръчва на спортисти и хора, подлагащи се на тежки физически натоварвания, защото мигновено „презарежда“ тялото.

Кокосовото мляко съдържа лауринова киселина, точно като майчината кърма. Освен това наподобява човешката кръвна плазма и в екстремна ситуации би могло да се използва като неин заместител, още повече че е натурално стерилно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/2JLUCeTUzAo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *