Как да повиша нивата на тестостерон?

Формула за повече тестостерон

Тестостеронът е един от най – важните хормони в човешкото тяло. Най – общо казано, от неговата концентрация зависят силата, мускулното нарастване, потентността, либидото, състоянието на костите и косата, дори поведението.

тренировка за тестостерон

Много професионални и начинаещи спортисти използват анаболни препарати, за да увеличат съдържанието му в тялото си и съответно да постигат по – добри резултати при тренировка и състезание. Този подход обаче крие в себе си купища опасности, а неправилната дозировка може да доведе и до фатален край.

Натурални методи за повече тестостерон

Тонове желязо. Не е изненадващо, че една тежка тренировка може да наводни вените ви с тестостерон. Това просто е физиологичната награда, която получавате след като се справите с тежките щанги. Какъв ще бъде отговорът на хормона зависи от много неща, основните сред които са размера на вашите мускули, интензивността на тренировката и тежестите, с които работите. Казано с други думи, трябва да използвате максимално големи тежести, за да получите максимален тласък.

В същото време не пренебрегвайте и другите видове упражнения като пилатес и аеробика. Въпреки че много бодибилдери гледат на тях с насмешка, опитайте да направите една класическа табата за 30 минути и после ми кажете как се чувствате. Имайте предвид обаче, че те ускоряват производството на Т. на около 50%, сравнено с щангите.

В заключение ще кажем, че може да повишите нивата на тестостерон напълно естествено чрез усърдни тренировки. За максимален мускулен растеж използвайте свободни тежести и товарете щангите колкото можете.

http://www.youtube.com/watch?v=lsRTwQ0QhgE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *