Хумата бори туморите

Хумата прави отровите в стомаха напълно безвредни
Хумата прави отровите в стомаха напълно безвредни

Хумата, която е известна повече с приложението си в козметиката, всъщност от древни времена е позната като едно от най-ефективните средства за вътрешно лечение. Тя абсорбира отделените от патогенните микроби вътрешни отрови в стомаха и ги прави напълно безвредни, като това е доказано и с лабораторни опити. Освен това хумата лекува трудно заздравяващи гнойни рани циреи, отоци, разширени вени, тендовагинити, навяхвания, всякакви контузии, екземи, обриви, ухапвания от различни насекоми, гъбички, херпеси. Лечебната глина е с доказано действие при болки в главата и гърба, колит, гастрит, бъбречни болести, синузит и дори тумори.

ХуматаВътрешно хумата се прилага като разтвор за пиене, гаргара и промивки, а външно като лапи, компреси и мехлеми. Тя е коктейл от множество полезни вещества, действащи регенеративно върху организма. Съдържа магнезий, желязо, има антибактериално действие и детоксикиращо действие на всички нива.

Лечебната глина е напълно безвредна и се препоръчва при пролетна умора, анемия, усилена физическа и умствена дейност, дори и при бременност. За вътрешно лечение трябва да се използва само изсушена на слънце органична хума, която няма други примеси. Важно правило е, че до нея не бива да се докосва никакъв метал. Ако се налага да се счука или при разбъркване трябва да се използват дървени лъжица, хаванче и чукче.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *